Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

snelle en keurige afhandeling

d uit Goor, 29 maart 2022

Al mijn verzekeringen worden automatisch afgeschreven op mijn autoverzekering na, vreemd genoeg. Als het goed is, is dat nu geregeld.

Annelies uit Bergeijk, 29 maart 2022

Goede communicatie en afwikkeling van de schade

Marcel uit Spanbroek, 29 maart 2022

Duidelijk en adequate antwoorden.

Martijn uit Raamsdonk, 28 maart 2022

klantvriendelijke medewerkers, begripvol inhoudelijk.

IATM uit Utrecht, 28 maart 2022

Duidelijke e-mails en reminders. Prettige en serieuze toon.

Emelie uit Breda, 28 maart 2022

Prettige en behulpzame ervaring

Hans uit Schipluiden, 28 maart 2022

Positief verrast door de voorwaarden van m'n verzekering. Pakte veel goedkoper uit in no claim kosten ten opzichte van het schadebedrag. Zeer vriendelijke en behulpzame dame. Mijn auto wordt zelfs opgehaald en vervangend vervoer is kosteloos inbegrepen. Echt heel fijn als je verwacht dat het verlies in no claim groter zal zijn dan de schadekosten aan je auto. Top.

Marc uit Rockanje, 25 maart 2022

Na veel heen en weer gebeld te hebben is een uiteindelijk in een ingewikkeld probleem een oplossing gekomen . Vriendelijk contact en geduldige personen hebben hier aan mee gedragen.
Hoop dat het probleem nu ook opgelost is.

Frans uit Nootdorp, 25 maart 2022

oké

Theo uit Deventer, 25 maart 2022

Heel goed tevreden over de afhandeling ook over de eerdere contacten.

Mart uit Roggel , 25 maart 2022

Helpdesk leest mijn email niet goed, ik heb 3X gevraagd om een specificatie van een verrekening van de zorgkosten en pas na de laatste keer kreeg ik de specificatie

Jan uit Wapenveld, 24 maart 2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Wij gaan met uw opmerking aan de slag en zetten dit door naar de juiste afdeling. Bedankt!

Vriendelijke groet, National Academic - 24 maart 2022

Goede informatie gehad en fijn gesprek.

René uit Nieuwegein , 24 maart 2022

Snelle afhandeling schade woonhuis. Zeer snelle uitbetaling.

Arno uit Dordrecht, 24 maart 2022

Duidelijke mail de schademelding.

Aangezien de medewerker die de schade telefonisch heeft aangenomen mij iets anders vertelde dan in uw mail staat, heb ik een reactie op uw mail gestuurd. Uw antwoord hierop wacht ik nog af.

H.Th. uit Wierden, 24 maart 2022

Omdat er op een bon van een apotheek in Italie niet stond welke medicijnen bij de bedragen hoorden (alleen een code) kregen we het bedrag niet uitgekeerd.
Ik had wel het recept van de chirurg en een ontslagbrief waarop de medicijnen vermeld stonden meegestuurd.
Er is niet erg veel vertrouwen in ons.

HM uit Wijk bij Duurstede, 23 maart 2022

Hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het jammer om te lezen dat uw ervaring niet positief is. Een collega van ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de situatie te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 23 maart 2022

Ik kreeg vlot iemand aan de lijn en de omzetting van all risk naar beperkt casco was snel geregeld.

Ine uit Zevenaar, 23 maart 2022

De Servicemedewerker heeft het profiel van Medewerker van de Maand. Luistert, snapt wat je zegt, lost je probleem op, ter plekke, en heeft humor. Niet de hahaha-injegezicht versie, maar echte humor.
Ik wens NA, en mijzelf als klant, meer van deze Servicemedewerkers toe.

jan willem uit Spier, 23 maart 2022

Snel en netjes geregeld

g h uit Zwijndrecht, 23 maart 2022

Vriendelijk geholpen. Er werd meteen naar een oplossing gekeken. Ik word terug gebeld.

Lans uit Delft, 22 maart 2022

Alle jaren dat ik verzekerd ben geweest kon ik rekenen op professionele hulp, de sociale ondersteuning dat wil ik absoluut ook vermelden, iets wat in de huidige, snelle maatschappij te zakelijk wordt gezien en overgeslagen.

Roy uit Rotterdam, 22 maart 2022

Antwoord duurde wat lang. Zelf eerst een nmail gestuurd, daarna gebeld. Toen was het binnen een dag geregeld.

Niek uit Ermelo, 22 maart 2022

Bedankt voor uw review! We vinden het vervelend dat u langer moest wachten dan dat u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om ons reactietermijn tot een minimum te beperken. Wij nemen uw opmerking hierin mee!

Vriendelijke groet, National Academic - 22 maart 2022

Vriendelijk, deskundig en correct geholpen!

Dirk-Jan uit Hengelo , 22 maart 2022

Snelle en eerlijke reactie

Niels uit Gorinchem , 21 maart 2022

Zeer snelle en adequate afhandeling van de schade en herstel. Goed bereikbaar en fijne communicatie .

I uit Kattendijke, 21 maart 2022

Medewerker aan de telefoon heeft mij uitstekend te woord gestaan. Ik ben duidelijk geïnformeerd over mijn verzekering en de prijsopbouw. Ik ben blij dat ik heb gebeld.

Bart uit Almere, 21 maart 2022

Prima afgehandeld

Leo uit Ridderkerk, 21 maart 2022

Schade afhandeling door storm in drukke periode snel uitgevoerd.

tonny uit Utrecht, 20 maart 2022

Snel en vakkundig antwoord op mijn vragen

Wim uit Rotterdam , 20 maart 2022

Snel en correct afgehandeld.

Harry uit Nieuwleusen , 20 maart 2022

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen