Pechhulp

Pechhulp voor hoger opgeleiden

Pechhulp nodig? National Academic is er voor u! Zelfs bij autopech in eigen woonplaats. Onze premie is voordelig en de voorwaarden uitstekend. Bekijk onze pluspunten of bereken meteen uw premie.

Onze pechhulp

 

Lage premie

De pechhulp van National Academic is vergelijkbaar met de Wegenwachthulp. National Academic richt zich op hoger opgeleiden. Omdat deze doelgroep vaak minder schade heeft, kan National Academic de pechhulp aanbieden tegen een lage premie.

 

Uitstekende voorwaarden

De voorwaarden van onze voordelige pechhulp zijn uitstekend!  Zo is pechhulp in de eigen woonplaats altijd inbegrepen en wordt iedereen die in uw auto rijdt geholpen. Ook is pechhulp in heel Europa gemakkelijk mee te verzekeren. Hierdoor bent u ook in het buitenland verzekerd van hulp bij autopech. De pechhulp is altijd binnen 30 minuten ter plaatse en indien nodig staat er kosteloos vervangend vervoer voor u klaar.

 

Altijd bereikbaar

Autopech? Of het nu dag of nacht is; wij zijn 24 uur per dag te bereiken wanneer u met autopech ergens staat. Of u nog in uw eigen woonplaats bent of aan de andere kant van het land. We zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt. Meer over onze pechhulp weten of advies nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of bel ons (ma - vr 8:30 - 20:30). 

 

Snel geregeld

Benieuwd hoe voordelig de pechhulp van National Academic is? Bereken binnen 1 minuut uw premie. Uw complete aanvraag is in enkele klikken geregeld. Liever telefonisch uw pechhulp regelen? Bel 078 632 75 09. We staan voor u klaar!
 

Bereken uw premie

Jonge vrouw met telefonische headset achter computer

Spoed?

Staat u met autopech en heeft u dringend hulp nodig? U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken.

Klantervaringen - pechhulp

8,9 gemiddelde klantcijfer National Academic

Aardig, behulpzaam, prima gesprek.
Had wel het idee dat je nog niet zo veel ervaring hebt met telefoongesprekken, maar dat ga je zeker oppakken bij meer ervaring.
Het gaat hierbij over empathie, dat betekent beetje inleven met de gene die belt voor pech of schade. Je was heel aardig hoor.Succes

Caroline uit Zuiderwoude, 12 januari 2022

Ik snap de uitleg! Helder en zal mijn echtgenote inlichten hoe ze moet handelen.

Derk uit Huissen, 18 december 2021

Prima gesprek;vriendelijk en “to the point”

Thea uit Joure, 7 december 2021

We zijn vakkundig en snel van de N59 weggehaald na een eenzijdige botsing met een hertje en veilig thuis gebracht.

J. uit Oud-Beijerland, 15 october 2021

Alles heel duidelijk en perfect afgewerkt.

Ed uit Amsterdam, 5 mei 2021

Op laatste mail geen reactie gehad. Betreft jullie banknummer. Dat wordt door de computer n iet geaccepteerd. Ik heb jullie gevraagd om het goede nummer.

C.J. uit Bodegraven, 14 januari 2021

Ik ben vakkundig geholpen door uw schadespecialist. Zij geeft mij een gevoel dat ik
bij het goede adres ben en alle hulp aangeboden wordt om mijn probleem (aanrijding met auto) op te lossen. Bedankt !!!!!!!

Huub uit Egmond aan Zee, 28 october 2020

Alles is perfect geregeld, alleen jammer dat er twee keer om dezelfde papieren werd gevraagd. Zou mijn eerste mail door corona tussen wal en schip zijn gevallen of is het kwijtraken van mail structureel? Voor de rest: goede communicatie en service en afhandeling van zaken.

Remy uit Staphorst, 1 september 2020

Vriendelijke, heldere en snelle afhandeling.

Petra uit Nijmegen, 31 juli 2020

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over onze pechhulp. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat E-mail Vragen