autoverzekering

Proclaimer

Op onze website leest u meer informatie over National Academic en de verzekeringsproducten die wij aanbieden. Per product kunt u de verschillende dekkingen bekijken en de premie berekenen. Wij streven naar een optimale betrouwbaarheid en actualiteit van de website.

 

Onjuiste informatie

Fouten of onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Komt u iets tegen wat niet klopt of niet goed werkt? Geef dit dan aan ons door. Neem contact op. Wij waarderen uw feedback enorm. Zo kunnen we onze website blijven verbeteren.

 

Informatie afkomstig van andere websites

Op enkele pagina's verwijzen we met hyperlinks door naar andere websites. Wij doen dit, omdat we denken dat deze informatie voor u interessant is. Wij controleren de informatie op de website waarnaar we verwijzen op redelijkheid, juistheid en volledigheid, maar er kan in de tussentijd iets zijn gewijzigd. U mag ons hier uiteraard op wijzen. Wij beoordelen de informatie dan opnieuw.

 

Beeldmateriaal

Op onze website maken we gebruik van rechtenvrije foto's of foto's waarvoor rechten zijn afgekocht. De rechtenvrije foto's verzamelen we via betaalde en gratis stockfoto-sites.

 

Voorwaarden

Wanneer u een verzekering afsluit bij National Academic, zijn onze polisvoorwaarden en reglementen van toepassing. U kunt deze ten alle tijden downloaden via onze website. Ook kunt u deze opvragen via Postbus 362, 3300 AJ te Dordrecht. We gebruiken voor alle producten de euro als munteenheid.

 

Reactietermijn

Stuurt u ons schriftelijk of per e-mail een bericht? Dan doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk, helder en duidelijk te reageren. In sommige gevallen is er meer onderzoek nodig en kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat u een reactie ontvangt.


Datum proclaimer: 20 december 2021.

Contact

Chat E-mail Vragen