Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Duidelijk antwoord op vraag

Fieke uit Egmond aan Zee, 5 april 2022

Top service. Al jaren

Reza uit Dordrecht, 5 april 2022

De schadeafhandeling verliep soepel. Aanvankelijk werd het schadebedrag veel lager bepaald, dan in de offerte van het herstelbedrijf was aangegeven. Dit had te maken met het feit dat er niet verder gekeken was dan de eerste pagina. Op een volgende pagina stonden meer bedragen voor herstel en die waren over het hoofd gezien. Na melding hiervan werd de afhandeling op een correcte manier aangepast, waarvoor dank.

Jan uit Hengelo, 5 april 2022

De afhandeling van deze schade lijkt langer te duren dan normaal. Echter is dit bij elke communicatie duidelijk verantwoord door de medewerker dat dit door de drukte rondom de vele stormschades komt. Hiervoor heb ik begrip.
Toch zijn de informatie verstrekkingen en service goed tot zeer goed te noemen. Duidelijk en zorgvuldig gegeven en telefonisch is alle tijd genomen om alles te kunnen bespreken met een zeer klantgerichte stemming en ondersteuning. Dank daarvoor

Michel uit Heelsum, 4 april 2022

Bedankt voor uw review, Michel! We vinden het vervelend dat u langer op de schadeafhandeling moet wachten dan u gewend bent. Wij doen er alles aan om het reactietermijn tot een minimum te beperken. Fijn dat u hiervoor begrip heeft.

Vriendelijke groet, National Academic - 4 april 2022

vriendelijk, vlot en correct geholpen

Jaap uit Hardinxveld, 4 april 2022

geweldig geholpen

Wim uit Roermond, 4 april 2022

goed

Wil uit Grootebroek, 4 april 2022

Uw schade-expert is er in geslaagd om een nogal onwillige tegenpartij over de streep te trekken. hiervoor mijn dank.

Herman uit Almelo, 4 april 2022

Een hele goedemiddag. wat een geweldig bericht .. gelukkig kunnen wij het nu door een vakman laten maken . Nogmaals heeeeel hartelijk bedankt. Voor alle moeite.

Groetjes Fam B.

Bert uit Delft, 4 april 2022

Prima afgewerkt

Bert uit Reusel, 4 april 2022

Super afwikkeling

Ron uit Heiloo, 4 april 2022

Correct , duidelijk antwoord.
Voor mij jammer genoeg niet positief.

An uit Den Bosch, 4 april 2022

direct contact , snel, vriendelijk en duidelijk.

catharina g c uit Born, 3 april 2022

goed

H uit Best, 2 april 2022

Goed

Anneke uit Leek, 2 april 2022

duidelijk antwoord gekregen

Peter uit Papendrecht, 1 april 2022

Prima afgehandeld

Albert uit Sneek, 1 april 2022

Als de autoverzekering niet qua aantal kilometers tijdens de looptijd van de verzekering niet angepast kan worden, in mijn geval van 20.000 km naar 10.000 km, dan is er maar een oplosing: uitkijken naar een andere verzekering! Jammer, toch?

Jos uit Elst, 1 april 2022

Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat wij niet aan uw verwachtingen voldoen. Een collega van ons Serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om samen naar de situatie te kijken!

Vriendelijke groet, National Academic - 1 april 2022

Fijn contact, mooi alles geregeld.

Jacco uit Houten, 1 april 2022

heb door een aanrijding schade aan mijn auto. Ik werd uitstekend geholpen over de vraag "wat nu".

jan uit Rijswijk, 1 april 2022

Prima!

Gert uit Hiambacht, 1 april 2022

Ik ben zeer goed geholpen en ben tevreden over de afwikkeling van de schade

Dick uit Hilversum, 1 april 2022

acuraat geholpen

marijke uit Goirle, 1 april 2022

National academic is by far de meest effectieve en efficiente organisatie/dienstverlener die ik ken.
En daarbij ook nog vriendelijk.

Zeer tevreden ben ik.

arie uit Den Haag, 1 april 2022

bar slechte afhandeling en communicatie (geen)

rudi uit Landsmeer, 31 maart 2022

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring niet positief is. Daarom denken we graag mee in een passende oplossing voor u. Ons serviceteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 31 maart 2022

Betalingsregeling omtrent groot bedrag netjes afgehandeld

Jildou uit Deventer, 31 maart 2022

Zeer slechte service!!! Wordt niet gereageerd op mijn mails of veels te laat. Mijn klacht wordt niet serieus genomen. Er is geen terugkoppeling naar mij toe, zou een overzicht krijgen van de schade, niet gekregen. Schade aan mijn auto door het schade herstelbedrijf veroorzaakt door het wassen, wordt niet serieus genomen. Ik was mijn auto NIET in de wasstraat, nooit maar dit wordt weggewoven. Ook door de schade expert. Vind dit een lachtertje, als klant totaal niet serieus genomen.
( Zie de mails die ik heb gestuurd ). Diverse keren gebeld voor een reactie, zou terg gebeld worden, echter nooit gebeurd. En nee, dit komt niet ddor de stormschades ie onlangs is geweest. Dit was ver daarvoor.

Bij deze vraag ik nogmaals de factuur op van de schade die hersteld is zodat ik zelf kan beslissen of ik dit wel of niet uit eigen zak wil betalen gezien de daling op de B / M .

Al met al een slechte service en ik denk er hard over na om ergens anders een verzekering te gaan zoeken.

J.A. uit Hoofddorp, 31 maart 2022

Bedankt voor het delen van uw feedback. Dit is zeker de moeite waard om verder te onderzoeken. Wij gaan hiermee aan de slag. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 31 maart 2022

Na een eerste afwijzing van gemaakte zorgkosten in het buitenland heeft -mede door de inzet van een servicemedewerker- een herbeoordeling plaatsgevonden en werd de declaratie grotendeels toegewezen.

Paul uit Haarlem, 31 maart 2022

adequaat en duidelijk geregeld. Vriendelijk te woord gestaan.

Jean uit Eijsden, 31 maart 2022

Prettig contact met zowel NA als met het schadebedrijf

Marcel uit Oosterwolde, 29 maart 2022

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen