Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

7,8

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Afhandeling autoschade.

Joke uit Oudbeijerland, 4 april 2024

Perfecte afhandeling schade

Maurice uit Heerlen, 4 april 2024

Duidelijke informatie inzake verzekering, bedankt!

J uit Hoorn, 4 april 2024

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de duidelijke informatie over uw verzekering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Vriendelijke groet, National Academic - 4 april 2024

Snelle en accurate afhandeling van mijn autoschademelding.

Anton uit Zutphen, 3 april 2024

Prima geholpen door de Verzekeringsadviseur!

Gerard uit Alphen aan den Rijn, 3 april 2024

Fijn gesprek met een goede services. Bedankt!

Hanneke uit Arnhem , 2 april 2024

Korte wachttijd, dat is fijn.
Goed geholpen en snel geregeld.

Karin uit Zaltbommel, 1 april 2024

Professioneel en vriendelijk contact telefonisch. Ik mistte op het in te vullen formulier ruimte om eventueel een en ander nog toe te lichten

Jo uit Bergen Limburg, 31 maart 2024

Bedankt voor het delen van uw ervaring met het melden van een schade. Leuk om te vernemen dat u het contact met onze collega als professioneel en vriendelijk heeft ervaren. We begrijpen uw feedback omtrent het online schade melden en nemen dit mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 31 maart 2024

Goed, snel en duidelijk geholpen (advies).

Kor uit Maarssen, 28 maart 2024

Het uiteindelijk volledig herstellen van schade (uiteindelijk dus ook waar het gaat om de niet meer naar behoren werkende accu) had wat voeten in de aarde, uiteindelijk is het wel correct afgehandeld.

Victor uit Gouda, 28 maart 2024

Helaas ben ik haar naam vergeten, maar ik ben zeer tevreden hoe zij mij heeft geholpen. Concreet, zij heeft verstand van zaken, zeer beleefd en snel en vriendelijk een en ander afgehandeld. Kortom super!!! U mag dit ook persoonlijk aan haar doorgeven.

Gerard uit Austerlitz, 28 maart 2024

Ik heb een ongeluk gehad met mijn auto en de dame die ik daar voor aan de telefoon had was heel betrokken en heeft mij erg goed geholpen ik heb zelf
Voor een aangesloten auto zaak in Lijnden koopman autoschade wat een fijne garagebedrijf binnen een week was mijn auto gemaakt en alles via de verzekering afgehandeld een hele tevreden klant

Sharon uit Oostzaan, 28 maart 2024

Tot nu toe word ik enorm goed geholpen door verschillende mensen. Dit is dan ook het enige kritiek puntje… het is denk ik fijner door 1 persoon geholpen te worden. Verder top!!

Babet uit Ootmarsum, 27 maart 2024

De mail was heel duidelijk en in vriendelijke taal geschreven !.

Wilma uit Amersfoort, 27 maart 2024

Reactie tijd duurt te lang en behandelaar maakt zich er heel gemakkelijk vanaf met een mailtje

R.E.O. uit Hoogeveen, 27 maart 2024

Dank u wel voor het delen van uw feedback. We vinden het spijtig te horen dat u ontevreden bent over de responstijd en de manier waarop uw zaak is afgehandeld. Een van onze Schadebehandelaars zal binnenkort contact met u opnemen om uw ervaring te bespreken en eventuele verdere stappen te overwegen.

Vriendelijke groet, National Academic - 27 maart 2024

Nog nooit zo'n slechte service gehad. 3 maanden aan het lijntje houden, stukken kwijtraken, stukken meerdere keren moeten opsturen en dan nog durven vragen waar de stukken zijn. Het lijkt of dit is om de klant die wel braaf premies te laten betalen maar zwaar te ontmoedigen iets in te dienen waar je recht op hebt.
Heb la mijn verzekeringen bij NA lopen maar mocht dit niet fatsoenlijk en met excuses afgehandeld worden stap ik voor al mijn verzekeringen over.
Ook de info over de voorwaarden verschilt per persoon iedere keer vallen er dingen dan wel dan niet onder. Ik vraag mij af waar je überhaupt voor verzekerd bent als alles wordt afgewezen.
Grote kans dat deze review niet geplaatst wordt.

A uit Bergschenhoek, 26 maart 2024

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, en onze excuses voor de problemen die u heeft ondervonden met onze service. Dit is zeker niet het niveau van dienstverlening dat wij streven te bieden. Om uw ervaring en zorgen te bespreken, zal een van onze Schadebehandelaars zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Vriendelijke groet, National Academic - 26 maart 2024

Fijn contact, gezellig stem.
Snel geregeld.

Klaas uit Grijpskerk, 26 maart 2024

Binnen 24 uur bevestiging van aangemelde verandering gekregen.

Tosia uit Amsterdam, 26 maart 2024

Mijn schadeclaim is afgewezen. Ik krijg steeds meer de indruk dat al die verzekeringen weinig zekerheid bieden. Telkens als ik een claim indien, zoals nu ook weer, komt er weer een uitzonderingsbepaling tevoorschijn, zodat ik me af begin te vragen of national academic wel een goede verzekeringsmaatschappij is.

Frank uit Bussum, 26 maart 2024

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat een afwijzing van uw schademelding nooit leuk is. We vinden het echter wel belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft. Ons Schadeteam licht hun besluit graag nader toe en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 26 maart 2024

Reactie om indienen schade heeft meer dan 5 weken geduurd. Waarna er een terugkoppeling kwam met foutieve gegevens, die ik zelf nog heb opgegeven. Daarnaast heb ik nog nooit iets geclaimd en word er nu weinig moeite gedaan om mee te denken over een oplossing. Reactie op fout duurde ook meer dan een week.

Quincy uit Amsterdam , 26 maart 2024

Bedankt voor uw review. We vinden het spijtig dat u niet tevreden bent over de schadeafhandeling. We kunnen ons voorstellen dat u een reactie lang vond duren. De reactietermijn van ons Schadeteam is momenteel langer dan u van ons mag verwachten. We werken er hard aan om dit terug te dringen. Een collega van ons Schadeteam neemt contact met u op om de beoordeling van uw schade te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 26 maart 2024

Telefonisch vriendelijk en snel geholpen. Ik kon dezelfde dag nog de weg op. Top geregeld!!

Mark uit Reeuwijk, 25 maart 2024

Goede afhandeling. Het duurde wel even voor de schade hersteld kon worden, maar verder ging het prima.

Ria uit Enschede , 25 maart 2024

Volgens de regelement:

In welke gevallen krijgt u vervangend vervoer?
Indien u uw auto Beperkt Casco of Allrisk verzekerd heeft, kunt u bij verschillende gebeurtenissen gebruikmaken van een leenauto. U krijgt een gratis leenauto tijdens de reparatieperiode als u uw auto laat repareren bij een aangesloten hersteller.

In de realiteit: lopen,
met mijn All risk verzekering. (Overigens is niet eens All risk nodig, aangezien ik van achteren aangereden ben)

Het herstel bedrijf zegt dat ze geen leenauto hebben. Dat kan.
Maar dan moet National Academic met een alternatieve oplossing komen. En niet wijzen naar dit Schade herstel bedrijf.
Waarschijnlijk 5 dagen zonder auto.

Arjan uit Nootdorp, 22 maart 2024

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend dat u te horen kreeg dat er geen vervangend vervoer beschikbaar was. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort. We denken graag mee in een oplossing en komen hiervoor graag in contact met u. Op basis van uw gegevens kunnen wij helaas geen klantdossier vinden. We hopen daarom dat u contact met ons opneemt zodat we het zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

Vriendelijke groet, National Academic - 22 maart 2024

100 % tevreden over de aanpak, afhandeling, nakomen van afspraken en het resultaat.

Francine uit Heusden, 19 maart 2024

vreemd dat er bij diefstal van gehuurde materialen geen dekking is ??

angelique uit Nootdorp, 19 maart 2024

Bedankt voor het geven van uw mening met betrekking tot onze dekkingen. We vinden het jammer dat u meer dekking had verwacht bij uw verzekering. Ons Schadeteam licht graag toe hoe deze schademelding is beoordeeld. Uw feedback nemen we mee in onze verdere verbeteringen.

Vriendelijke groet, National Academic - 19 maart 2024

Positief en snel

Hans uit Aapeldoorn, 18 maart 2024

Keurige afhandeling!

Peter uit Aartswoud, 15 maart 2024

Bedrag wat ik terugkreeg na de aanrijding is op zich redelijk te noemen.
Onduidelijk is geweest hoe de afstemming tussen verzekeraar, taxateur en opkoper verliep. Dat had beter gekund. Het duurde allemaal nogal lang eer de taxatie rond was.
Ook het uitbetalen van het te vergoeden bedrag duurde erg lang, dik een maand. Dat had ook sneller gemogen.
Ik heb er twee keer achteraan moeten gaan, en dan duurt het beantwoorden van een mail door NA dik een week. Dat mag sneller, ook als er eventueel nog niets te melden is.

Joop uit Tilburg, 14 maart 2024

Bedankt voor uw feedback. We nemen dit ter harte voor ons verbeterproces. Onze excuses voor eventuele vertragingen en onduidelijkheden die zijn opgetreden. Binnen enkele werkdagen ontvangt u het schadebedrag op uw rekening. Wij wensen u natuurlijk veel veilige kilometers toe!

Vriendelijke groet, National Academic - 14 maart 2024

Ik vindt het jammer dat de mededeling van het inzetten van een expertise bureau pas na 16 werkdagen wordt gecommuniceerd erg lang. Dit ook na een telefoontje aan de dag voorgaand. Hoop dat het vervolg snel volgt.

Twan uit Goirle, 14 maart 2024

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. Onze excuses voor de vertraging in de communicatie over het inzetten van het expertisebureau. We zullen ervoor zorgen dat het vervolgproces zo snel mogelijk wordt opgepakt. Als u nog verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet, National Academic - 14 maart 2024

Prima geholpen: duidelijk en vriendelijk.

Jan uit Mijnsheerenland, 14 maart 2024

7,8

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Contact

Chat E-mail Vragen