Inboedelverzekering

Over ons

Wij zijn National Academic: verzekeraar voor hoger opgeleiden. Wij bieden schadeverzekeringen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onze verzekeringen

U kunt zich bij National Academic verzekeren voor uw auto, woonhuis en inboedel. Daarnaast bieden wij een voordelige aansprakelijkheids-, pechhulp-, rechtsbijstand-, en doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Wij bieden schadeverzekeringen aan hoger opgeleide particulieren. Om verzekeringen bij ons af te sluiten moet minimaal één van de partners een hogere opleiding hebben. Hieronder verstaan wij een afgeronde hbo- (bachelor of associate degree) of wo-opleiding, of een havo- of vwo-diploma. Heeft u een mbo-4-, meao- of mts-diploma? Dan kunt u zich bij ons verzekeren tegen een iets hogere, maar toch nog zeer lage premie. Benieuwd naar ons aanbod? 
 

Bekijk verzekeringen

Een lage premie

Uit statistieken blijkt dat hoger opgeleiden minder schade maken. Waarom dan toch meer premie betalen? Dat is wat wij ons in 1994 afvroegen. Daarom richten wij ons met onze verzekeringen op hoger opgeleiden. Ons doel is sinds jaar en dag het bieden van een lage premie en uitgebreide voorwaarden.

Uitstekende service

Naast een lage premie en uitgebreide voorwaarden, vinden wij het bieden van goede service erg belangrijk. Dagelijks werken wij met passie om ervoor te zorgen dat u als verzekerde tevreden bent. Heeft u vragen over uw verzekeringen? Dan staat ons Serviceteam voor u klaar. Heeft u met spoed hulp nodig? Dan bereikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week onze Alarmcentrale. Dat u dit als verzekerde waardeert, is ook terug te zien in de klantervaringen. Hier zijn we erg trots op! Maar natuurlijk zien wij ook altijd verbeterpunten. Zo blijven wij ons als bedrijf continu verder ontwikkelen.

ervaringen

Waarom hoger opgeleiden?

Wij richten ons voor onze schadeverzekeringen al sinds onze oprichting op hoger opgeleiden. Schadestatistieken en jarenlange ervaring laten zien dat zij minder schade maken. Dat betekent voor onze verzekerden dat wij hen verzekeringen kunnen aanbieden met een lage premie. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit de keuze van inmiddels meer dan 300.000 klanten voor National Academic!

Maatschappelijk betrokken

Het helpen van de allerarmsten op deze wereld is iets wat wij erg belangrijk vinden. Iedereen heeft recht op schoon water, een dak boven het hoofd, onderwijs en gezondheidszorg. Daarom werken we samen met Stichting ’t Groenland. Zo kunnen we investeren in ontwikkelingslanden. Dit doen we al 20 jaar en hier gaan we ook de komende tijd mee door.

Goede doel

Investeren in ontwikkelingslanden

We investeren doorlopend in het bouwen en ondersteunen van scholen, kindertehuizen en zorginstellingen zoals ziekenhuizen. Dat doen we, samen met Stichting ’t Groenland, in ontwikkelingslanden waar zorg als eerste levensbehoefte niet of nauwelijks aanwezig is. De meeste hulp gaat naar mensen in Afrika en het armste deel van Azië en Europa. Een aantal voorbeelden van onze projecten vindt u hieronder.

Ontwikkelingsprojecten

  • We bouwen scholen, kindertehuizen en ziekenhuizen in Banko (Ghana) en hebben afspraken gemaakt met de Ghanese regering zodat zij zorgdragen voor het personeel.
  • In Kigali en Kayonze (Rwandha) helpen we in de strijd tegen Aids. Ruim 30% van de bevolking heeft hiermee te maken. We bieden financiële steun zodat de lokale bevolking voorlichting krijgt en iedereen een zorgverzekering heeft. Alleen zo krijgt men medicijnen van de overheid.
  • In Vuga (Kenia) en in Rakaii (Oeganda) zijn scholen voor normaal en speciaal onderwijs gebouwd. In Kwale (Kenia) hebben we een ambachtsschool opgezet voor dove leerlingen. Voor deze groep is namelijk geen speciale aandacht vanuit de overheid.


Door onder andere deze projecten en hulp van Stichting ‘t Groenland, zien veel mensen weer toekomst. We zullen projecten voor de armsten in de samenleving daarom financieel blijven ondersteunen.

Contact

Chat E-mail Vragen