Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Ik had een ingewikkeld tandschadeongeval maar ben telefonisch prima wegwijs gemaakt om een schadevergoeding in te dienen!

Henk uit Arkel , 8 november 2022

Keurig teruggebeld (na 1 1/2 dag) en prima advies.

Ton uit Heerhugowaard, 8 november 2022

prettig geholpen

w uit Almere, 7 november 2022

Goed geregeld, heel tevreden!

N. uit Utrecht, 5 november 2022

Heb weinig hoeven doen, alles is geregeld!

Marieke uit Breda, 4 november 2022

Ik werd snel doorverbonden. Zeer beleefd te woord gestaan. Deze mevrouw heeft zeer adequaat mijn verzoek geregeld. Voor de zekerheid heeft zij ook nog een collega om advies gevraagd.
In mijn ogen een TOP-medewerker.

Barry uit Rotterdam, 3 november 2022

Goed en vriendelijk geholpen

Peter uit Beilen, 3 november 2022

Eindelijk antwoord op mijn vraag...heeft wel 3 mailtjes gekost

Rwa uit Spijkenisse , 3 november 2022

Dankuwel voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend om te vernemen dat uw ervaring met het mailcontact niet positief is. We nemen uw opmerking mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 3 november 2022

Servicemedewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. Prettig en spontaan gesprek!

Piety uit Amsterdam, 3 november 2022

Ik vind het allemaal erg omslachtig. Niet iedereen is even handig om dit digitaal aan te leveren

Jaap uit Heerhugowaard, 2 november 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat u het digitaal aanleveren niet als prettig ervaart. Ons Schadeteam legt graag uit hoe u dit kunt omzeilen. Een collega neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 2 november 2022

Zeer goed te woord gestaan en erg beleefd,vriendelijk.

Lucienne uit Den Haag, 2 november 2022

Schade van 21 juli nu pas 1 november opgelost en afgehandeld, op verschillende mailtjes totaal geen reactie gehad, zelf er achter aan moeten bellen, we zijn totaal niet op de hoogte gehouden inzake de voortgang van het dossier. Echt heel slecht, wat een teleurstelling..

Peter uit Rotterdam, 2 november 2022

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat uw schade is afgehandeld. We begrijpen dat het vervelend is wanneer dit langer duurt dan u had verwacht. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen uw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, National Academic - 2 november 2022

Prettig en accuraat contact waarin eea vlot en overzichtelijk geregeld is. Korte wachttijd bij het inbellen; dat is ook prettig!

A uit Breda, 2 november 2022

Door telefoon alles besproken. Op formulier ingevuld en dan nog……vragen!

Dick. uit Hardenberg, 2 november 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer dat u niet tevreden bent, omdat ons Schadeteam aanvullende vragen heeft gesteld. Een collega van ons Schadeteam licht graag toe waarom dit nodig was. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vriendelijke groet, National Academic - 2 november 2022

Snelle en vriendelijke service!!

jan uit Gouda, 2 november 2022

Hallo, Helaas heb ik een slechte ervaring met de National Academic reisverzekering. Na het melden van de schade via de alarmcentrale hebben wij van de alarmcentrale goede hulp gehad. We kwamen er bij thuiskomst pas achter dat de alarmcentrale niet van National Academic is. De vergoedingen die werden aangegeven door de alarmcentrale klopten niet met hetgeen wat National Acadamic aangeeft. Daarom moeten wij flink wat vergoedingen zelf betalen. Daarnaast is onze aanvraag nog steeds niet verwerkt. We wachten al 2 maanden op contact vanuit National Academic, op dit moment hebben we al 4 reminders gestuurd via mail en telefonisch. Hopelijk lost National Academic dit snel op

Mark uit Utrecht, 2 november 2022

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de schadebehandeling. We begrijpen dat u de schade zo snel mogelijk afgehandeld wilt hebben. Ons Schadeteam licht u graag de huidige stand van zaken toe en doet er alles aan om uw schadeclaim zo snel mogelijk af te handelen. Een collega neemt spoedig telefonisch contact met u op om dit te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 2 november 2022

Al een paar weken bezig met afhandelen van schade. Na melden niets vernomen, na zelf contact opgenomen te hebben kreeg ik pas mail met formulieren. Meteen in orde gemaakt en terug gestuurd. Nu 10 dagen verder, niets meer vernomen.

Review 27 oktober 2022 19:48


Fijn dat het is afgehandeld. Duurde langer dan beloofd (zeker niet binnen 5 werkdagen). Uitkering is ook mager, maar dat was de verwachting. Trage communicatie per mail, wel allemaal netjes afgehandeld verder.

J.J.H. uit Sassenheim, 2 november 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te lezen dat uw schademelding van 17 oktober ondertussen is afgehandeld. Wij nemen uw feedback mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 2 november 2022

Snel, vlot en to the point.

Geert uit Driehuis Nh, 1 november 2022

Snelle en correcte afhandeling waarbij duidelijke informatie wordt gegeven!

Ko uit Hilversum, 1 november 2022

De Schadebehandelaar was zeer klantvriendelijk, behulpzaam en geduldig tijdens het telefoongesprek en heeft snel alle benodigde documenten toegestuurd. Zeen tevreden, ook met de verdere afhandeling door National Academic

G. uit Ermelo, 31 october 2022

Komen snel in actie na het melden van mijn schade aan het plafond.
Ik hoefde gelukkig niet lang te wachten aan de telefoon en geen bandje met eindeloos veel vragen die niet gericht zijn. Prima.

Marieke uit Vught, 31 october 2022

Vriendelijke medewerkster die mij keurig een stap verder geholpen heeft in de richting van de schadeafhandeling.

Mirjam uit Nieuwegein, 31 october 2022

Telefonisch werd de schade snel geregistreerd. Vervolgstappen werden duidelijk en zeer vriendelijk uitgelegd.
Waarvoor hartelijk dank!

Mark uit Boxmeer, 31 october 2022

Na het indienen van een schadeclaim dd.22 september 2022 en na zelf 3 x telefonisch contact gezocht te hebben heb ik uiteindelijk 28 oktober 2022 de mededeling gekregen dat er een bedrag van 50 euro terug gestort gaat worden terwijl er meer onkosten gemaakt waren. Deze manier van opstellen als verzekeringsmaatschappij vind ik erg teleurstellend en totaal niet meedenkend met de situatie die aan het eind van onze vakantie ontstaan was.
.

Joke uit Bodegraven, 30 october 2022

Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 30 oktober 2022

We hadden hagelschade opgelopen in Zwitserland. Dit is heel goed opgepakt en geregeld, zonder gedoe.

Lia uit Woerden, 29 october 2022

Ik waardeer de correcte en loyale omgang met de door mij verstrekte informatie.

Ton uit Groningen, 29 october 2022

Ik vind de afhandeling veel te lang duren. Ik heb hier afgelopen week over gebeld en nu blijkt het een en ander nog niet duidelijk te zijn. Ik baal er enorm van dat ik hier steeds zelf achteraan moet ipv dat er contact met mij gezocht wordt.
Het is nu zo dat ik overweeg om mn totale verzekering , na jaren, bij een andere verzekering onder te brengen. Ik zou dat erg jammer vinden. Ik was altijd zeer tevreden over National Academic.

ciska uit Dalfsen, 29 october 2022

We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Wij vinden het jammer dat u deze ervaring hebt met ons Schadeteam. Graag zorgen wij voor opheldering. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 29 oktober 2022

Tot nu toe prima geholpen

Gerrit uit Venhuizen/nl, 28 october 2022

Super aardig en heel vlot geholpen!
Bedankt ‘

Marie Fleur uit Hoogwoud, 28 october 2022

Ik wilde mijn autoverzekering stopzetten ivm verkoop auto. Medewerker attendeerde mij er op dat ik kosteloos de auto voor 3 jaar kon laten schorsen. Hierdoor zouden mijn schadevrije jaren voor 3 jaar worden bewaard. Als ik binnen 3 jaar geen andere auto op aanschaf, komen de schadevrije jaren te vervallen.
Ik ben keurig geholpen. Alle documenten inmiddels ontvangen per email.
Top.

Albert uit Veendam, 28 october 2022

Wat fijn om te lezen dat uw ervaring zo positief is! Mocht u in de toekomst een nieuwe auto aanschaffen, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Vriendelijke groet, National Academic - 28 oktober 2022

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen