Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Zeer tevreden. Nog nooit conflict gehad. Nu zelf een gratis verzekering!

Jan Wim uit Goor, 24 december 2021

Correct, ,helder en uitgebreid beantwoord.

Michiel uit Zeist, 24 december 2021

Prima uitleg en snel geholpen.

Jerry uit Lelystad, 24 december 2021

Op vraag over dekking zonnepanelen binnen de inboedelverzekering binnen 24 uur een antwoord. Snelheid wordt gewaardeerd.

Frans uit Almere, 23 december 2021

Prima en netjes en adequaat geholpen

Frans uit Tilburg, 23 december 2021

Snel, vriendelijk ,op zaterdag telefonisch meteen geregeld

Henk uit Dieren, 23 december 2021

Duidelijk antwoord

Hans uit Roermond, 23 december 2021

Correcte behandeling. Vriendelijke dank.

Hans uit Deventer, 23 december 2021

Contact en reacties tot op dit moment adequaat, duidelijk en snel. Hartelijk dank daarvoor. De verdere afhandeling wacht ik nog af.

Annelies uit Nijmegen, 22 december 2021

Fijn te weten van de wereld dekking.

Saskia uit Soest, 22 december 2021

Het was een prettig gesprek, tot op heden altijd goede ervaringen gehad met National Academic.

Anne uit Groningen, 22 december 2021

klantvriendelijk, snel afhandeling van de autoverzekering

Mohammed uit Rotterdam, 22 december 2021

Correcte en complete info over ingediende declatie zorgverzekering

Johan uit Capelle aan den IJssel, 22 december 2021

Concrete afspraken en aanvullende informatie ontvangen

Jeroen uit Alphen aan den Rijn, 22 december 2021

erg goed

Klaas uit Urk, 22 december 2021

goed en fijn gesprek! en ik ben goed geholpen.

meandre uit Raalte, 22 december 2021

prima geholpen

peter uit Groningen, 22 december 2021

Zoals altijd begripvolle en aardige medewerkers die je beleefd te woord staan.

Henrico uit Nijmegen, 22 december 2021

Prima geholpen

Bettina uit Dordrecht, 21 december 2021

Zijn uiterst tevreden.Alleen is het moeilijk inloggen.

Yvoone uit Voorschoten, 21 december 2021

Bedankt voor jouw review. Wij gaan dit verder onderzoeken.

Vriendelijke groet, National Academic - 21 december 2021

snelle reactie en mooi beantwoord

Barry uit Veenendaal, 21 december 2021

Uitstekend

Frank uit Velp, 21 december 2021

Top geholpen goed geluisterd zeer klantvriendelijk. Gesprek kon niet beter gaan.

Basma uit Barneveld, 21 december 2021

Het duurde even voordat ik telefonisch aan de beurt was, maar daarna vriendelijk en duidelijk geholpen.

Simone uit Den Haag, 21 december 2021

Gisteren met de servicemedewerkster gechat over zorgkosten die niet gedeclareerd werden. Omdat het laat was en zij de afdeling niet te pakken kreeg, afgesproken om dat morgen te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Netjes terug gebeld, ik nam wegens werk niet op, maar kreeg wel een mailtje dat het afgehandeld was . Super dienstverlening! Dankjewel!:)

Elian uit Gouda, 21 december 2021

zeer tevreden, snelle afhandeling.

Jan uit Wierden, 20 december 2021

Zeer prettig gesprek een dikke 10

Ben uit Tiel, 20 december 2021

Ik ben prima geholpen door de Schadeadviseuse.

Els uit Odijk, 20 december 2021

Snel contact, duidelijk antwoord, prettig contact

Aad uit Maassluis, 20 december 2021

Goed en snel geholpen! Bedankt!!

Hannemarie uit Vlaardingen, 20 december 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen