Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

7,9

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Na eerst een update waarin de schademelding werd gehonoreerd volgde binnen een uur een e-mail waarin deze werd teruggetrokken zonder enige verklaring waarom. Na telefonisch contact bleek dat geen mail was verstuurd waarin om verdere medische informatie werd gevraagd. Deze informatie had ik bij het melden van de rede van de annulering van onze vakantie al gemeld. Uiteindelijk is e.e.a toch naar tevredenheid afgehandeld.

Kees uit Castricum, 4 maart 2024

Bedankt voor het delen van uw totaal ervaring! Nogmaals onze excuses voor de ontstane verwarring. Fijn dat uw schademelding ondertussen correct is afgehandeld en we het hiermee positief konden afsluiten.

Vriendelijke groet, National Academic - 4 maart 2024

Buitengwoon snel, duidelijk, vriendelijk en vakkundig!!!
Ben zeer tevreden met het resultaat!!
Dank!!

Hans uit ‘s-Graveland, 4 maart 2024

Drama duurt super lang en natuurlijk zijn er voorwaarden waardoor nagenoeg niets wordt uitgekeerd.

Rob uit Amsterdam, 1 maart 2024

Bedankt voor het plaatsen van een review. We vinden het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw schade. We bespreken dit graag persoonlijk met u. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 1 maart 2024

Na een paar maanden werd naar meerdere gegevens gevraagd. Na telefonisch contact, waarin ik aangaf dat de gegevens waarom gevraagd werd allemaal al de eerste dagen doorgegeven waren (wat zo bleek te zijn) is alles prima afgehandeld.

Fons uit Teteringen, 28 februari 2024

Snel geregeld, geen omkijken naar.

Eric uit 's-Gravenzande, 28 februari 2024

Snel geholpen bij het vervroegd afkappen van mijn vakantie door het overlijden van een familielid. Vriendelijk te woord gestaan, duidelijke instructies.

Thijmen uit Groningen, 28 februari 2024

Na het eerste contact wordt mij verzocht afschriften van de nota’s op te sturen. Wanneer dit gebeurd is, moet ik bij de zorgverzekeraar zijn. Dat had ook na het eerste contact gezegd kunnen worden. Die afschriften moesten ook nog binnen twee dagen ingeleverd worden. Dit vind ik niet kloppen.
P J

P J uit Heerenveen, 28 februari 2024

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat het verzoek om afschriften van de nota's te sturen voor u onverwacht kwam en voor ongemak heeft gezorgd. We willen graag onze excuses aanbieden voor eventuele verwarring die hierdoor is ontstaan. Onze Schadebehandelaar zal spoedig contact met u opnemen om deze kwestie verder te bespreken en eventuele onduidelijkheden op te helderen.

Vriendelijke groet, National Academic - 28 februari 2024

Duidelijk, goed, snel en vriendelijk. Er wordt met je mee gedacht en je krijgt goede tips. Je voelt je als klant gewaardeerd. Een verademing in deze tijd.

Cees uit Huizen, 26 februari 2024

De schademelding is direct en erg vriendelijk in behandeling genomen.

Casper uit Arnhem, 26 februari 2024

ik werk heel snel en goed geholpen, ondanks dat ik zelf wat warrig moest zoeken naar gegevens. Dank daarvoor!

Miranda uit Zaandam, 26 februari 2024

1 euro per maand is oke.
500 eigen risico vind ik te veel!

Jan uit Utrecht, 22 februari 2024

Bedankt voor het delen van uw mening omtrent onze polisvoorwaarden. We nemen uw opmerking mee in onze toekomstige aanpassingen.

Vriendelijke groet, National Academic - 22 februari 2024

Het is keurig afgewikkeld door N.A. Ik ben altijd keurig en duidelijk te woord gestaan door de medewerkers.

Hans uit Vlaardingen, 21 februari 2024

Snel geregeld voor een lage prijs.

Jac uit Helden , 21 februari 2024

Super!

Steffi uit Apeldoorn , 21 februari 2024

Ik stelde een vraag en ontving een antwoord daarop. Wat me opvalt als een naar fenomeen is dat het antwoord niet refereert aan de vraag in de zin dat uit de reactie, het antwoord, de vaag niet herleid kan worden.
Graag voortaan de vraag toevoegen aan de reactie.

Rene uit Heerhugowaard, 21 februari 2024

Bedankt voor uw review! Dit is zeker de moeite waard om verder te onderzoeken. Wij willen onze klanttevredenheid altijd verbeteren en nemen uw feedback hierin graag mee. Wij gaan ermee aan de slag!

Vriendelijke groet, National Academic - 21 februari 2024

Het liefst gaf ik jullie geen enkele ster. Een teleurstellende medewerking van jullie. Ik heb zelf uit moeten zoeken waar de tegenpartij in Duitsland verzekerd was.
Dankzij de Duitse stiptheid (beantwoording mails uiterlijk binnen 3 werkdagen) heb ik deze schade af kunnen wikkelen.

Hans uit Oldenzaal, 20 februari 2024

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Graag zorgen wij voor opheldering! Uw schadebehandelaar neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 20 februari 2024

Betrouwbaar

Remco uit Zuidplas, 20 februari 2024

super goede service en helder van medewerker!

Irena uit Amsterdam, 19 februari 2024

De informatie verstrekking was goed. Ik kreeg vlot antwoord op mijn vragen.
Wat echter de verzekering minder aantrekkelijk maakt is dat er zelfs bij een All Risk verzekering maar 80% van de taxatie wordt uitbetaald bij niet repareren.
Dat zou een reden zijn om over te stappen naar een andere maatschappij.
Wim

Wim uit Veenendaal , 18 februari 2024

Bedankt voor het compliment en uw feedback. Fijn om te vernemen dat uw Schadebehandelaar u goed en snel heeft geholpen. We waarderen het dat u ons ook voorziet van een verbeterpunt. Wij gaan dit voor u evalueren en meenemen in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 18 februari 2024

Absurd lage uitkering en miezerig beknibbelen op de dagwaarde

J uit Oudesluis, 16 februari 2024

Bedankt voor het delen van uw indruk van de schadeafhandeling. We betreuren het dat u de hoogte van de uitkering vindt tegenvallen. Uw Schadebehandelaar bespreekt uw feedback graag persoonlijk met u. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Vriendelijke groet, National Academic - 16 februari 2024

Reactie blijft veel te lang uit.
U vraagt om opgave schade. Om dat te weten te komen laat ik lekdetectie uitvoeren. Maar dat wordt niet vergoed. Teleurstellend.

Herman uit Benthuizen , 15 februari 2024

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het spijtig om te lezen dat u teleurgesteld bent. We begrijpen dat het uitblijven van een reactie frustrerend kan zijn. Uw Schadebehandelaar zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om deze kwestie samen met u te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 15 februari 2024

Prettig en snel door de Klantadviseur geholpen. Ze gaf goede aanvullende informatie. De papieren waren snel via d mail binnen. Bedankt!

F.L. uit Hoofddorp, 14 februari 2024

prima geholpen met snel en helder antwoord op de vraag die ik had

chantal uit Utrecht, 13 februari 2024

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat we u snel en duidelijk hebben kunnen helpen. Als u nog meer vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet, National Academic - 13 februari 2024

prettige, vlotte afhandeling

H uit Diever, 13 februari 2024

Telefonisch contact is altijd vriendelijk, duidelijk en mijn vraag over een klein of groter probleem is snel opgelost.

Cor uit Woerden, 13 februari 2024

Het omzetten op een andere auto ging lekker vlot.

Peter uit Meppel, 13 februari 2024

gesprek: rustig,aangenaam en aandachtig. Hulpadres meegekregen.

Yonty uit Almere, 12 februari 2024

Zowel telefonisch als ook per mail goed geholpen.

H uit Doorn, 12 februari 2024

Administratie duidelijk via online dossier
Vriendelijk

Gerard uit Zwijndrecht, 12 februari 2024

Eerst krijg ik een mail met de mededeling dat de schade aan de benadeelde uitgekeerd zal worden (11-1-24) en 4 weken later het bericht dat de verzekering niets uit zal betalen omdat de golftas (na 3 jaar!!) geheel zou zijn afgeschreven. Vervolgens heb ik het totale bedrag geheel zelf moeten betalen. Nog nooit wat geclaimd en jaren premie betaald: slechte service, net van WA-verzekering bij NA????

Koen uit Hoofddorp , 11 februari 2024

Bedankt voor uw review. We vinden het spijtig dat u twee verschillende antwoorden heeft ontvangen. Zo hoort het uiteraard niet te gaan. Een collega van ons Schadeteam kijkt graag met u mee naar de situatie en neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 11 februari 2024

7,9

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Contact

Chat E-mail Vragen