Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,6

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Heel vriendelijk geholpen door een schademedewerker

Leonie uit Amsterdam, 24 mei 2022

snelle en adequate afhandeling van de schade.

Harold uit Aalten, 23 mei 2022

Prima antwoord op mijn vraag.
Duidelijk en to the point

Dolf uit Egmond aan Zee, 21 mei 2022

Snel antwoord op telefonische vraag + direct een schadeformulier ontvangen

Jan-Willem uit Aalten, 21 mei 2022

De rekening voor de vervangende auto is niet voldaan!

Henk uit T Harde, 20 mei 2022

Bedankt voor het achterlaten van een review. Uw schademelding is momenteel nog in behandeling. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om het afhandelingsproces verder toe te lichten.

Vriendelijke groet, National Academic - 20 mei 2022

Vriendelijk te woord gestaan en onmiddellijk gereageerd op verzoek om polis en groene kaart opnieuw toe te zenden.

Mariette uit Vlijmen, 20 mei 2022

snelle en efficiente hulp

Janneke uit Apeldoorn, 20 mei 2022

Prettig tot nu toe!

Akex uit Woudenberg, 20 mei 2022

Uiterst positief. Snelle en correcte service. Goede communicatie

Amy uit Den Haag, 19 mei 2022

Medewerker financieel heeft me goed geholpen. Dank!!

Marleen uit Ede, 19 mei 2022

Prima geholpen. Duidelijk uitgelegd wat de gang van zaken is.

Heleen uit Hardinxveld-Giessendam, 19 mei 2022

Netjes geholpen!

W.C. uit Dordrecht, 19 mei 2022

Ik ben heel prettig geholpen en voorzien van een fijn advies.

Huib uit Bergchenhoek, 18 mei 2022

Prima. Snelle en duidelijke afwikkeling. Zeer tevreden.

Albert uit Scheemda, 18 mei 2022

Blij met het pro-actieve meedenken!

Ad uit Gouda, 18 mei 2022

Ik benzeer tevreden over de afhandeling van mijn stormschade Bedankt voor Uw vertrouwen

Ben uit Kwadijk, 17 mei 2022

Ik ben enorm ontevreden, heb je een annuleringsverzekering, is er weer een bepaling zodat jullie er onderuit komen om mij te vergoeden. Ongelooooofelijk dit. Ik ga mijn verzekering stoppen.

Suzanne uit Amsterdam, 17 mei 2022

Bedankt voor uw review! We vinden het vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de schadeafhandeling. Ondertussen heeft een collega van ons Schadeteam contact met u gehad. Zij houdt u voortaan op de hoogte van de stand van zaken.

Vriendelijke groet, National Academic - 17 mei 2022

Prima contact, niks op aan te merken

Jeroen uit Gaanderen, 17 mei 2022

In tegenstelling tot eerdere contacten ben ik deze keer echt ontevreden.
Medewerkster kan mij niet adequaat te woord staan omdat zij niet goed naar geluisterd heeft.
Zet mij meerdere keren in de wacht voor collegiale consultatie.
Besluit na 20 min. met het verhaal wat ik aan het begin van ons gesprek haar verteld heb.

Janet uit Leiderdorp, 17 mei 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat jammer dat u dit keer niet naar tevredenheid bent geholpen. We leren graag van uw ervaring en zetten uw review door naar onze Schade afdeling. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 17 mei 2022

Snel, accuraat, flexibel

Monique uit Flevoland, 16 mei 2022

Vriendelijk, snel en doeltreffende geholpen. Prima!

Frank uit Enschede, 16 mei 2022

De snelle reactie van de mdw echt top, in mijn geval gaat het om aansprakelijkheidsgevoel. Een ouder alleenstaand iemand helpen in ontstopping situatie van de keuken met zulke gevolgen, hoge rekening , je bedreigt voelen. Waar begin je aan als iemand te goeder trouw help!
Hoop op een goede afloop

Gr Daan

Daan uit Maarssen, 15 mei 2022

Eigenlijk best goed. ik was zelf ook erg traag. Maar toen ik half april dan toch eindelijk alles (geloof/hoop ik) instuurde, duurde het toch een klein maandje en een telefoontje van mij tot ik hoorde dat het in behandeling was genomen.....

Angelien uit Austerlitz, 14 mei 2022

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat u langer moest wachten dan dat u van ons gewend bent. Wij doen er alles aan om het reactietermijn tot een minimum te beperken. Wij nemen uw feedback mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 14 mei 2022

Zeer vriendelijke medewerker die adequaat en professioneel de vragen stelde en informatie verstrekte.

Jan-Willem uit Aalten, 13 mei 2022

Uitstekend geholpen en inkreeg mijn geld snel op mijn rekening gestort.
Complimenten voor de schadebehandelaarster.

Joop uit Spijkenisse, 13 mei 2022

Duidelijk, professioneel en doortastend

Leny uit Oosterhesselen, 13 mei 2022

Zonder problemen goed afgehandeld

Peter uit Dordrecht, 13 mei 2022

Een schandaleuze zeer onterechte uitbetaling. Vooral de niet-vergoeding van de extra vliegreis.
U hoort nog van mij zodra ik thuis ben.

R.W. uit Amsterdan, 13 mei 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de schadeafhandeling. Uw schadebehandelaar kijkt graag hierin met u mee en neemt zo spoedig mogelijk contact op. We leren graag van uw feedback.

Vriendelijke groet, National Academic - 13 mei 2022

Zeer flexibel in tijd, duur schadeafhandeling. En begrip voor de situatie.

Sven uit Goirle, 13 mei 2022

Perfect afgehandeld, compliment!

Arie uit Nieuwveen , 12 mei 2022

8,6

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen