Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,6

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Snelle reactie op schademelding met de duidelijke uitleg hoe verder te handelen

Wim uit Steenderen, 29 juni 2022

Ik had wat vragen en opmerkingen over mijn autoverzekering. In een prettig telefonisch contact met iemand van het service team werd er echt naar mij geluisterd en waardevolle feedback gegeven. We kwamen er samen vlot uit en dat levert echt vertrouwen op!

Jan uit Hengelo (o), 28 juni 2022

Prettig

Irma uit Heemskerk, 28 juni 2022

Prima geholpen. Wel lange wachttijd. Zal wel niet anders kunnen op dit moment.

Joannes uit Eersel, 28 juni 2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij doen er alles aan om de wachttijd tot een minimum te beperken. Wij nemen uw opmerking mee in ons verbeterproces. Bedankt!

Vriendelijke groet, National Academic - 28 juni 2022

Goed dat mijn vorige woonhuisverzekering geevalueerd werd door het team en een gunstiger werd aanbevolen. Tja, ik geloof de deskundigen dan maar...

Jos uit Amsterdam, 28 juni 2022

Geweldig geholpen en afgehandeld

wim uit Roermond, 27 juni 2022

Hele aardige medewerker, weet duidelijk waar hij over praat.

Marlon uit Schiedam, 27 juni 2022

Ik ben uitstekend behandeld. De medewerkster was enorm vriendelijk. Het gesprek verliep soepel zonder poespas.

Josée uit Roermond, 21 juni 2022

Snel en kundig geholpen.

Andre uit Leiderdorp, 20 juni 2022

Vriendelijk, deskundig en alles wat daar op lijkt.
Hartelijk dank voor de hulp.

Albert uit Assen, 20 juni 2022

Hulp van uw helpdesk redelijk, echter de alarmcentrale zeer zeer slech. Het schadeherstelbedrijf uitstekend in alle opzichten.

Meindert uit Maassluis, 16 juni 2022

Bedankt voor uw review. Fijn dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het vervelend dat uw ervaring met de alarmcentrale niet positief is. We leren graag van uw ervaring. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw review te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 16 juni 2022

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Jack uit Munstergeleen, 16 juni 2022

Bijzonder plezierig, prettig gesprek, goed geholpen.
Snel en goed geregeld. Voor een scherpe prijs.

Wilko uit Apeldoorn, 16 juni 2022

ik ben tot nu toe zeer tevreden over de behandeling van NA

Wim uit Hengelo, 15 juni 2022

Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van de schade.
Het duurde misschien wel even maar dan heb je ook wat.

Hindrik uit Makkum, 15 juni 2022

Vriendelijk en duidelijk gesprek

Henk uit Aalden, 14 juni 2022

Een 6-je. Het heeft ruim 3 maanden geduurd voor we het geld op de rekening tegemoet kon zien.
Zelf eea zelf moeten aanslingeren, middels een telefoongesprek waarmee ik de gemaakte schade werd erkend door de schade-maker.
Mailing duurde vaak heel lang voor ik antwoord kreeg.

Jan uit Gouderak, 14 juni 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Jammer om te lezen dat ons Schadeteam niet aan al uw verwachtingen heeft voldaan. Wij sturen uw opmerking door naar ons Schadeteam en gaan hiermee aan de slag.

Vriendelijke groet, National Academic - 14 juni 2022

Perfect

Wim uit Alphen Nb, 14 juni 2022

Alles is snel, duidelijk en probleemloos opgelost. Prima communicatie ook.

Gerard uit Zeist, 13 juni 2022

Snel en duidelijk

Gert uit H.i.ambacht, 13 juni 2022

Adequaat en accuraat geholpen

Theo uit Wierden , 13 juni 2022

perfect

Ans uit Tiel, 11 juni 2022

Na een gedegen beoordeling door NA is er, enige maanden na de februari storm, overgegaan tot uitkering waarmee de schade werd gedekt. Heel fijn. Goede service.

Erik uit Zeist, 10 juni 2022

Vlot geholpen en meteen duidelijke antwoorden op mijn 2 vragen.
Ook nog eens alles op de mail.

Claire uit Rijswink, 10 juni 2022

adekwate beantwoording van mijn vraag/ verzoek.

H.R. uit Graft, 9 juni 2022

snelle reactie, top!

Robin uit Borne, 9 juni 2022

prima

Wim uit Roermond, 9 juni 2022

Fijne medewerker, vriendelijk en behulpzaam. Klein foutje gemaakt in het document, maar aangepast en excuses aangeboden.

Kelly uit Zoetermeer, 9 juni 2022

Een 10 voor de wijze waarop u het gesprek met mij voerde!!
Nogmaals veel dank voor uw geduld en uw goede antwoord !!
Uw antwoord was meteen duidelijk en heel goed verstaanbaar!!
Mijn compliment aan u voor dit gesprek!!

Victor uit Bussum, 9 juni 2022

Goede en snelle afhandeling van lopende zaken

Guido uit Heerlen, 8 juni 2022

8,6

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen