Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Goed antwoord gekregen en vervolgens is het door mij gevraagde direct opgestuurd per mail

Hetty uit Zoetermeer, 5 december 2022

Ik heb niet voor 5 sterren gekozen daar de afhandeling enorm lang op zich heeft laten wachten.
Uiteindelijk is het goed gekomen.
Ik meldde de schade later omdat ik de oorzaak 100% wilde aanpakken.

Pieter uit Best, 2 december 2022

alles correct en goed afgehandeld, wel lange tijd tussen schade 14/10 en afspraak schadebedrijf 29/11. heel fijn dat de auto ook gereinigd is

Cees uit Dongen, 2 december 2022

Ik heb een goeie reactie gehad op mijn vragen

Peter uit Goirle, 1 december 2022

Mij werd attent gewezen op een te lage verzekerde herbouwwaarde van de woning.

Ed uit Westknollendam, 30 november 2022

Vlot antwoord op mijn verzoek om extra groene kaart voor caravan

Bert uit 's-Hertogenbosch, 30 november 2022

Supersnel en supergoed geholpen. Was binnen 2 minuten geregeld. Top!

Roel uit IJsselmuiden, 30 november 2022

Vriendelijk en juiste informatie!

Harry uit Enschede, 30 november 2022

Heldere e-mails, ook fijn dat je kunt bellen en dan goed en vlot geholpen wordt.

Marina uit Schoonebeek, 30 november 2022

Leuk en goed geholpen

Ans uit Amersfoort, 30 november 2022

Bijzonder hartelijk, goed en vakkundig geholpen

Dolf uit Egmond aan Zee, 29 november 2022

De behandeling was supersnel zonder overbodige vragen.
De bij verzekeraar aangesloten schadehersteller kan pas na bijna twee maanden tot reparatie overgaan.

Harry uit Harderwijk, 29 november 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze schadeafhandeling. We begrijpen dat het herstel langer duurt dan u mag verwachten. We zetten uw feedback door naar het schadeherstelbedrijf.

Vriendelijke groet, National Academic - 29 november 2022

het contact met de medewerkster was zeer klantgericht en ik werd op een aller vriendelijkste wijze geholpen met de wijziging van mijn autoverzekering . Ook kreeg ik uitgebreide informatie over de gewijzigde polis .
Prima ,

harry uit Echt, 29 november 2022

een zeer prettig gesprek. snel geregeld en..... geen wachttijd ;-)

jeanneke uit Breda, 29 november 2022

Snel en goed geholpen

Jacques uit Hilversum, 28 november 2022

Snelle afhandeling

Willem uit Weesp , 28 november 2022

Erg vriendelijke behulpzame heer aan de telefoon

Hélène uit Oisterwijk, 27 november 2022

snel en duidelijk antwoord. Bedankt

Jan uit Ransdaal, 26 november 2022

melding werd prima opgenomen; schadeformulier vlot toegestuurd; contact met bergingsbedrijf nog op dezelfde dag; goede behandeling van schadebedrijf.

Marinus uit Nunspeet, 26 november 2022

Perfect afgehandeld.

L. uit Boxtel , 26 november 2022

Prima

Paul uit Amsterdam, 25 november 2022

prima

Theo uit Ridderkerk, 25 november 2022

Eindelijk perfect geholpen, na overdracht dossier!

J.A. uit Aerdenhout , 25 november 2022

Goed om te lezen dat jouw ervaring met ons positief is geweest! Dat vinden wij erg fijn om te lezen. Bedankt!

Vriendelijke groet, National Academic - 25 november 2022

Goed en duidelijk

Dirk uit Groningen, 25 november 2022

Fijne afhandeling

Andre uit Roosendaal, 24 november 2022

De behandeling duurde meerdere maanden, we kregen steeds nieuwe vragen en legde alle gevraagde bewijsstukken over, geregeld kwam er helemaal geen reactie meer, uiteindelijk was de conclusie dat het apparaat bijna was afgeschreven en dat met aftrek van het eigen risico er geen uit te keren bedrag overbleef.

Deze conclusie had al maanden geleden getrokken kunnen worden. Heel irritant.
We hebben ons genegeerd gevoeld en aan het lijntje gehouden.

Marjan uit Dronten, 24 november 2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. WIj vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. Graag zorgen wij voor opheldering. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de situatie te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 24 november 2022

Prima en vriendelijk geholpen. Antwoord gekregen op mijn vraag.

Ans uit Diepenveen, 24 november 2022

Deze medewerker leefde zeer mee, nadat ik hem vertelde dat ik op mijn fiets aangereden was door een auto. Verder gaf hij duidelijk aan wat zijn volgende stappen zouden zijn en wat ik daarna moest doen.

Marijke uit Veenendaal, 24 november 2022

perfect geregeld

aart uit Lekkerkerk, 23 november 2022

ik ben niet naar tevredenheid behandeld doordat:
1. het heel lang duurde
2.er geen begeleiding was
3.er minimaal overleg was
4.en niemand langs gekomen is

Hans uit Dordrecht, 23 november 2022

Dankuwel voor het delen van uw ervaring. Wat spijt om te lezen dat uw ervaring niet positief is. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen uw feedback hierin mee.

Vriendelijke groet, National Academic - 23 november 2022

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen