Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

keurig geregeld.

Jan uit Dordrecht, 29 september 2022

snel en voortreffelijk afgehandeld

arie uit Tiel, 29 september 2022

Goede ervaring en goede reparatie

Jan uit Gieten , 29 september 2022

Telefonisch contact gehad met vriendelijke telefoniste. Goede uitleg van een en ander. Schriftelijke afgesproken informatie dezelfde dag ontvangen. Ben prima geholpen.

Marianne uit Eerbeek , 28 september 2022

De reparatie is goed gedaan. Ik ben niet tevreden over de leenauto. Wij hadden 'n citroen c3 met automatische versnelling, omdat we ook in een automaat rijden. Er mankeerde vanalles aan en voor ons levensgevaarlijk om mee te rijden. Hij gaf ook 'n melding "service" aan. Toen we hierover contact opnamen kregen we te horen dat men op de hoogte was hiervan, omdat de auto ook toe was aan een servicebeurt! We hebben dan ook weinig of geen gebruik gemaakt van deze auto.

Marjo uit Oirsbeek, 28 september 2022

Bedankt voor uw review! Fijn om te vernemen dat uw auto netjes hersteld is. We waarderen het dat u ook uw feedback met ons deelt. We gaan hiermee aan de slag!

Vriendelijke groet, National Academic - 28 september 2022

Fijn, vriendelijk en vlot geholpen.

L. uit Cuijk, 28 september 2022

prima en vlot

walter uit 's-Hertogenbosch, 27 september 2022

Vriendelijk, correct en duidelijk

J uit Amersfoort, 27 september 2022

Na een auto ongeluk ben ik snel geholpen en zijn ze me zelfs stappen voor, zodat ik niet overal achteraan hoef te gaan. Heel fijn! Reacties via de mail zijn ook snel, dat maakt het contact gemakkelijk.

Joëlle uit Doetinchem, 27 september 2022

snel en deskundig geholpen!

Jeroen uit Gouda, 27 september 2022

correct en efficiënt geholpen, precies zoals het hoort

Tom uit Gouda, 27 september 2022

snel en duidelijk geregeld

Ruud uit Voorschoten, 26 september 2022

Prima gesprek gehad, was duidelijk en netjes.

Marc uit Rijssen, 26 september 2022

Mijn vraag werd snel opgepakt en uiteindelijk ook naar behoren afgehandeld!

Peter uit Sassenheim, 26 september 2022

Prima geholpen.

Ad uit 's-Gravenpolder, 24 september 2022

Snel en prettig geholpen. Doortastend maar niet opdringerig.

Elise uit Elburg, 23 september 2022

Snel en goed.
Bedankt

Ad uit Sint Anthonis, 23 september 2022

Telefoniste was heel vriendelijk, vroeg dingen die zijn niet zeker wist even na.
Durfde aanvullende vragen te stellen, die zij in eerste instantie vergat. Dus goede werkkracht.

Marjo uit Amsterdam, 23 september 2022

alleen maar iets doorgegeven op jullie verzoek.

Tineke uit Houten, 23 september 2022

Er wordt slecht geluisterd naar mijn vragen en persistent en herhaaldelijk geen passend antwoord gegeven, maar het eigen standpunt wordt herhaald zonder de uitleg waarom ik heb gevraagd. Dat geeft alleen maar frustratie, waarschijnlijk naar beide kanten.

Robert uit Escharen, 20 september 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat u niet het antwoord ontvangt dat u wenst. Een collega van ons Schadeteam zorgt graag voor opheldering en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vriendelijke groet, National Academic - 20 september 2022

De service is prima en snel. De medewerkers zijn vakkundig en staan je vriendelijk te woord. Dat is ook één van de voordelen, je kunt zaken wel on-line regelen als je dat wil maar telefonisch gaat het net zo snel en goed. En je krijgt gelijk antwoord op je vragen en goed advies.

Emma uit Hoevelaken, 20 september 2022

Prima en prettig contact

Gerrit uit Arkel, 19 september 2022

Geen enkel persoonlijk contact. Alleen maar weer telkens mailtjes waarin staat dat dit of dat document aangeleverd moet worden. De persoon telt niet en is alleen maar goed genoeg om op tijd zijn premie te betalen.
Dus zeker geen positieve ervaring.

Albert uit Oudenbosch , 19 september 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend om te vernemen dat uw ervaring niet positief is. We lossen het graag met u op. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 19 september 2022

Adeaquate en faire service, gelukkig niet vaak nodig gehad maar een paar keer dezelfde goede ervaring.

Adri uit Wapenveld, 18 september 2022

Snel een mail ontvangen na melding van het annuleren van onze reis.

Peter uit Bathmen , 17 september 2022

Prettig en snel geholpen en bovendien geen wachttijd

Eric uit Amsterdam, 16 september 2022

Vond iets onduidelijk op de site tav schadevrije jaren. Liet dus een commentaar achter.
Normaal bij andere sites hoor je daar nooit meer wat van....

Echter, een welkome verrassing. Ik ontving een inhoudelijke en op mijn situatie toegespitst commentaar tav die schadevrije jaren.

Compliment!!!

Wolter uit Kampen, 16 september 2022

In een alleszins redelijk snel tempo werd na een gedegen feitenonderzoek het bedrag van mijn geannuleerde reis in verband met onverwachte medische onderzoeken teruggestort.

Herman uit Middelburg, 15 september 2022

Prima en vlot geholpen, vraag is duidelijk beantwoord. Enige minimale verbeterpuntje: aan het begin van het gesprek de naam iets rustiger/langzamer uitspreken. het is gewoon prettig om de naam van degene met wie je spreekt goed te kunnen horen.

Yvonne uit Leiden, 15 september 2022

Bedankt voor uw positieve review! Wat goed om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen door ons Serviceteam. Wij nemen uw tip mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 15 september 2022

Uitstekend te woord gestaan en de afhandeling voortreffelijk geregeld.

Dick uit Enschede, 15 september 2022

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen