Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Perfect en snel geregeld!!

B uit Noordwijk Zh, 14 januari 2022

snel en duidelijk geregeld.

Karel uit Asten, 14 januari 2022

Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Heel duidelijke uitleg en advies. Top medewerker!

M.Th. uit Noordwijk Zh, 14 januari 2022

prima!

Maarten uit Schoorl, 14 januari 2022

Dank u wel.
Ook in 2022 loopt de tandongevallenverzekering
(gratis) , door.

Irma uit Roermond, 13 januari 2022

Ik ben goed en correct geholpen.
Niks op aan te merken. Ga zo door.
Ik ben tevreden.

Levi uit Rijswijk Zh, 13 januari 2022

Goed. Declaratie akkoord bevonden dus fijn opgelost!

Jeroen uit Zeist, 13 januari 2022

Prettig dat ik op een tijdstip dat het druk was met bellers kon kiezen dat ik teruggebeld wilde worden. Dat laatste gebeurde al erg snel.

Het contact was erg vriendelijk. Ik kreeg het gevoel dat ik met iemand sprak die kennis van zaken had.

Jelle uit Wezep, 12 januari 2022

Prima geholpen door medewerker over de te nemen stappen als gevolg van de schade.

Toine uit Bergen op Zoom, 12 januari 2022

Goeie service. Snel. Vriendelijk. Goed geregeld. Fijne voorwaarden.

Sam uit Capelle aan den IJssel, 12 januari 2022

Aardig, behulpzaam, prima gesprek.
Had wel het idee dat je nog niet zo veel ervaring hebt met telefoongesprekken, maar dat ga je zeker oppakken bij meer ervaring.
Het gaat hierbij over empathie, dat betekent beetje inleven met de gene die belt voor pech of schade. Je was heel aardig hoor.Succes

Caroline uit Zuiderwoude, 12 januari 2022

U heeft uw best gedaan. Wij hebben de stellige indruk dat hier een vies spel is gespeeld door de tegenpartij, maar daar kunt u niets aan doen.

Henk uit Amstelveen, 11 januari 2022

Correcte en duidelijke afhandeling van de schade. Lof!

Hans uit Deventer, 11 januari 2022

Ik ben heel goed geholpen. Deskundig, vriendelijk en professioneel advies.

Amira uit Dordrecht, 11 januari 2022

Goede ervaring met National Academic. De betalingen worden zorgvuldig en snel afgehandeld.

Marianne uit Vleuten, 11 januari 2022

Goede afwikkeling.

Meindert uit Lelystad, 11 januari 2022

Op een zeer prettige manier en vol begrip te woord gestaan en geholpen.

Hans uit Vijfhuizen, 11 januari 2022

Goed geholpen door de medewerker van NA

Kaap uit Putten, 10 januari 2022

Goed geholpen, snelle afhandeling.

Christel uit Utrecht, 10 januari 2022

Uw vraagstelling komt wat vroeg, daar de afhandeling van de geleden schade nog niet is afgehandeld......
Tot op heden ben ik zeer tevreden met de vriendelijke wijze waarop is gereageerd op mijn schademelding.

Piet uit Oud Ade, 10 januari 2022

Mijn auto heeft schade opgelopen door een ander. Dit is keurig afgehandeld en hersteld. Echter moest ik veel benzine in de auto gooien om deze afgetankt te krijgen. De leenauto was dus achteraf gezien niet afgetankt. Ik heb hier uw maatschappij over gemaild, maar deze leggen de bal terug bij mij. Ik moet nu contact gaan zoeken met van As schadeauto om op die manier mijn geld terug te krijgen. Ik vind het jammer dat national academic dit niet oppakt.

Rita uit Halsteren, 8 januari 2022

Bedankt voor uw review! Wij vinden het jammer om te lezen dat uw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de situatie samen op te pakken.

Vriendelijke groet, National Academic - 8 januari 2022

Vlotte en behulpzame afwikkeling van de schade

Ineke uit Den Haag, 7 januari 2022

Het duurde meer dan 30 dagen voordat er een reactie kwam. Onacceptabel

Thijs uit W, 7 januari 2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Dat u lang heeft moeten wachten op een reactie, is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Wij verbeteren iedere dag en nemen uw feedback ook mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 7 januari 2022

Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de schade na inzending van het schadedossier.

Hans uit Nijverdal, 7 januari 2022

Correct, zakelijk en duidelijk.

Bert uit Gorinchem, 7 januari 2022

Uitstekend.

PWTM uit Huizen, 7 januari 2022

Door coronabesmetting helaas langere tijd in quarantaine moeten verblijven in het buitenland. Dossier is uitstekend opgepakt en afgehandeld door National Academic.

A.J. uit Moerkapelle, 6 januari 2022

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn schade.

Jo uit Heerlen, 6 januari 2022

Snel en vakkundig afgerond zonder moeilijke vragen. Prima service.

Marjolein uit Voorschoten, 6 januari 2022

Ik ben fijn geholpen. Dank daarvoor. Ik had mijn woonverzekering op willen zeggen, maar heb door onwetendheid de inboedelverzekering aangevinkt. Is het mogelijk mensen te attenderen dat de woonverzekering, inboedel EN opstal omvat en NIET alleen de inboedel? Nu heb ik 4 jaar lang 2 verzekeringen betaald bij 2 verschillende maatschappijen.

Anita uit Leeuwarden, 5 januari 2022

Bedankt voor uw review. Wij gaan dit voor u uitzoeken en nemen hierover zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 5 januari 2022

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen