Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

7,9

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Digitaal mijn schade geregeld met uitstekend resultaat

Aad uit Sassenheim, 17 april 2024

afhandeling goed.

h.m. uit Vaals, 17 april 2024

Goed.

JWM uit Den Haag, 16 april 2024

prima geholpen

marjoleim uit Loenen aan de Vecht, 15 april 2024

Na een telefoongesprek, om te checken of alle zaken die ik heb aangeleverd in orde zijn, kreeg ik het antwoord dat alles in orde was. Ook het schade formulier was prima te lezen.
Vervolgens krijg ik 2 weken later een mail dat er nog stukken ontbreken. Waaronder het schadeformulier.
Jammer….

Esther uit Beverwijk, 14 april 2024

Bedankt voor het delen van uw feedback. We begrijpen uw teleurstelling en vinden het jammer dat het zo gelopen is. Ons Schadeteam neemt contact met u op om uw ervaring en de stand van zaken te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 14 april 2024

Goede communicatie, makkelijk bereikbaar en prima afhandeling.

Jos uit Wouw, 12 april 2024

De vertegenwoordiger van NA was erg klantvriendelijk en accuraat. Ze schatte de situatie goed in en ondernam snel actie. Goed gedaan!

Theo uit Wierden, 12 april 2024

Goed geregeld, dank jullie wel!

Jeroen uit Nijverdal, 11 april 2024

Zeer tevreden over de schadeafhandeling

Wim uit Steenderen, 11 april 2024

Positief na een terugkoppeling mijnerzijds, aangezien in eerste instantie de schade niet uitgekeerd zou worden. Door extra argumentatie in de terugkoppeling was het antwoord positief. Bijzonder dat dit noodzakelijk bleek te zijn. Daarom 1 ster minder.

Harry uit Hoogwoud, 9 april 2024

Zeer vriendelijk, correct geholpen.
Meteen antwoorden op mijn vragen.

Marike uit Enschede, 9 april 2024

Goed dat in de gaten gehouden wordt of de verzekering dekkend is!

Jacobus uit Katwijk Zh, 9 april 2024

Makkelijk in te vullen, snel proces van schade melding. Lukte echter alleen op de laptop, niet op de iPad. Op iPad na selectie voertuig bij schademelding, gebeurt er niets meer.

Menno uit Spijkenisse, 8 april 2024

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u uw ervaring met het online schademelden met ons deelt. We zijn druk bezig met het optimaliseren van de processen die hieronder vallen. Uw feedback nemen we daarin mee,

Vriendelijke groet, National Academic - 8 april 2024

Zeer correct geholpen na aanrijding. ER werd eerst gevraagd of ik zelf iets had opgelopen bij de aanrijding! Dank hiervoor!

Rob uit Enschede, 8 april 2024

Prettige gesprek gehad telefonisch,digitale informatie erg duidelijk

Ruud uit Zoetermeer, 8 april 2024

Je wordt vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Medewerkster heeft oog voor de mens achter de situatie

Annemieke uit IJsselstein , 6 april 2024

Het duurde wel wat lang, maar het is netjes afgehandeld

Jos uit Santpoort-Noord, 5 april 2024

Uiteindelijk zijn we er uit gekomen ,
Vorige week ook goed gesprek gehad
een vrouw!

Rian uit Culemborg , 4 april 2024

Het enige negatieve gevoel was dat het 2 maanden duurde voordat de schade hersteld kon worden.

R uit Meijel, 4 april 2024

Afhandeling autoschade.

Joke uit Oudbeijerland, 4 april 2024

Perfecte afhandeling schade

Maurice uit Heerlen, 4 april 2024

Duidelijke informatie inzake verzekering, bedankt!

J uit Hoorn, 4 april 2024

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de duidelijke informatie over uw verzekering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Vriendelijke groet, National Academic - 4 april 2024

Snelle en accurate afhandeling van mijn autoschademelding.

Anton uit Zutphen, 3 april 2024

Prima geholpen door de Verzekeringsadviseur!

Gerard uit Alphen aan den Rijn, 3 april 2024

Fijn gesprek met een goede services. Bedankt!

Hanneke uit Arnhem , 2 april 2024

Korte wachttijd, dat is fijn.
Goed geholpen en snel geregeld.

Karin uit Zaltbommel, 1 april 2024

Professioneel en vriendelijk contact telefonisch. Ik mistte op het in te vullen formulier ruimte om eventueel een en ander nog toe te lichten

Jo uit Bergen Limburg, 31 maart 2024

Bedankt voor het delen van uw ervaring met het melden van een schade. Leuk om te vernemen dat u het contact met onze collega als professioneel en vriendelijk heeft ervaren. We begrijpen uw feedback omtrent het online schade melden en nemen dit mee in ons verbeterproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 31 maart 2024

Goed, snel en duidelijk geholpen (advies).

Kor uit Maarssen, 28 maart 2024

Het uiteindelijk volledig herstellen van schade (uiteindelijk dus ook waar het gaat om de niet meer naar behoren werkende accu) had wat voeten in de aarde, uiteindelijk is het wel correct afgehandeld.

Victor uit Gouda, 28 maart 2024

Helaas ben ik haar naam vergeten, maar ik ben zeer tevreden hoe zij mij heeft geholpen. Concreet, zij heeft verstand van zaken, zeer beleefd en snel en vriendelijk een en ander afgehandeld. Kortom super!!! U mag dit ook persoonlijk aan haar doorgeven.

Gerard uit Austerlitz, 28 maart 2024

7,9

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Contact

Chat E-mail Vragen