Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Snel en duidelijke beantwoording van de vragen die ik heb gesteld

Kor uit Maarssen, 24 januari 2022

teleurstellend hoe moeizaam de verzekering omgaat met een geannuleerd weekendje weg.

MJL uit Teteringen, 24 januari 2022

Bedankt voor uw review. Vervelend dat de schade afhandeling niet is verlopen zoals u had verwacht. We kunnen ons voorstellen dat dat geen positieve ervaring is geweest. Een collega van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 24 januari 2022

Snelle en duidelijke afwerking van de schade.

Frans uit Tilburg, 24 januari 2022

Prima gesprek met een medewerkster die professioneel overkwam.

Stanley uit Elst Gld., 24 januari 2022

prima geholpen op een rustige manier

gerard uit Groenlo, 24 januari 2022

Uitstekend! Prettig contact. Informatie up to date

Theo uit Saasveld, 24 januari 2022

De prijs van de reisverzekering wordt niet aangepast als er minder personen verzekerd moeten worden. De noreply e-mails van NA worden snel verstuurd maar een antwoord op vragen binnen de beloofde 5 werkdagen krijg je niet.


Op 15 januari 2022 is de polis verstuurd met de mededeling dat de aanvraag is geaccepteerd en NA voor de overstap zal zorgen. Op 18 januari 2022 wordt per e-mail voor de beoordeling van mijn aanvraag gevraagd om aanvullende informatie te geven. Uitermate verwarrend. Waar moet ik nu van uitgaan?

Sjon uit Goor, 23 januari 2022

Hartelijk dank voor uw review! We vinden het vervelend om te lezen dat u geen positieve ervaring heeft gehad. Dat u langer moest wachten dan dat u van ons gewend bent, is uiteraard niet hoe het hoort te gaan. Ons Acceptatieteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op zodat zij u verder kunnen helpen met uw vragen rondom de aanvraag!

Vriendelijke groet, National Academic - 23 januari 2022

Ik ben uitstekend te woord gestaan.

Theresa uit Opmeer, 21 januari 2022

Prima en snel afgehandeld.

John uit Maassluis, 21 januari 2022

antwoord lijkt compleet

Michael uit Klaaswaal, 20 januari 2022

Heldere mail met stapsgewijs de te volgen procedure. Dank daarvoor.

Jan uit Hengelo, 20 januari 2022

Goede controle , navraag en correctie van voorgestelde wijzigingen van de verzekering.

Harry uit Oisterwijk , 20 januari 2022

Wanneer ik met u bel word ik doorverwezen naar de mail. De communicatie via de mail is zeer matig. Mijn vragen worden maar half beantwoord en daarnaast ook pas heel erg laat. Ik ben op dit moment dus erg ontevreden.

Brigitte uit Swalmen, 19 januari 2022

Bedankt voor uw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Een medewerker van ons Schadeteam neemt contact met u op om uw ervaring met ons te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 19 januari 2022

goede ervaring. De zorgvergoedingsnota wordt altijd zorgvuldig en vlug afgehandeld.

Marianne uit Vleuten, 19 januari 2022

Uitstekend geholpen toen ik de verzekering van mijn oude auto wilde overzetten naar een andere. Op al mijn vragen werd netjes en adequaat antwoord gegeven.

Hans uit Wassenaar, 19 januari 2022

Snelle eerste reactie. Bij nabellen kon direct verduidelijkt worden hoe de schade wordt afgehandeld. Gewoon goed geregeld

Kees uit Amersfoort, 19 januari 2022

Duidelijke en snelle afwikkeling van schadeclaim

Sjoerd uit Zaandam, 18 januari 2022

10 met een griffel !!

Leo uit Bergen op Zoom, 17 januari 2022

Goed, voorkomend en netjes gecommuniceerd.
Goed opgeleid personeel
Tevreden over NA
Alleen overschakelen naar VGZ kwam wat rauw op mijn dak.

FRans uit Herpt, 17 januari 2022

Snelle en adequate afhandeling. Bij onduidelijkheid snel contactopname.
Tot nu toe prima werk, dik tevreden.

Jan uit Geldrop, 14 januari 2022

Perfect en snel geregeld!!

B uit Noordwijk Zh, 14 januari 2022

snel en duidelijk geregeld.

Karel uit Asten, 14 januari 2022

Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Heel duidelijke uitleg en advies. Top medewerker!

M.Th. uit Noordwijk Zh, 14 januari 2022

prima!

Maarten uit Schoorl, 14 januari 2022

Dank u wel.
Ook in 2022 loopt de tandongevallenverzekering
(gratis) , door.

Irma uit Roermond, 13 januari 2022

Ik ben goed en correct geholpen.
Niks op aan te merken. Ga zo door.
Ik ben tevreden.

Levi uit Rijswijk Zh, 13 januari 2022

Goed. Declaratie akkoord bevonden dus fijn opgelost!

Jeroen uit Zeist, 13 januari 2022

Prettig dat ik op een tijdstip dat het druk was met bellers kon kiezen dat ik teruggebeld wilde worden. Dat laatste gebeurde al erg snel.

Het contact was erg vriendelijk. Ik kreeg het gevoel dat ik met iemand sprak die kennis van zaken had.

Jelle uit Wezep, 12 januari 2022

Prima geholpen door medewerker over de te nemen stappen als gevolg van de schade.

Toine uit Bergen op Zoom, 12 januari 2022

Goeie service. Snel. Vriendelijk. Goed geregeld. Fijne voorwaarden.

Sam uit Capelle aan den IJssel, 12 januari 2022

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen