Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

7,6

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Uiteindelijk prima geregeld!
Echter: in eerste instantie was het niet mogelijk om op tijd een schade expert te krijgen. Daardoor zijn er wellicht onnodige kosten gemaakt...

Martin uit Zwolle, 12 juli 2024

Moest te lang wachten op afwijzing

kees uit Alkmaar , 11 juli 2024

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat u te lang heeft moeten wachten op een reactie. Helaas valt de genoemde oorzaak niet binnen onze polisvoorwaarden. Mocht u verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet, National Academic - 11 juli 2024

Correct, vakkundig en vriendelijk geholpen

Thieu uit Sint-Michielsgestel, 9 juli 2024

Duidelijke beantwoording vd vraag.

Cees uit Oostzaan, 9 juli 2024

Prima geregeld!

Gert uit Amersfoort, 9 juli 2024

Ik ben prettig geholpen en mijn vragen en opmerkingen zijn opgepakt en naar tevredenheid beantwoord.

patricia uit Capelle aan den IJssel, 9 juli 2024

Vriendelijk maar helaas inhoudelijk absoluut onder de maat in afhandeling van een opgegeven schade. Er wordt niet voldaan aan de verwachting horend bij een goede schade verzekeraar.

Robert uit Zutphen, 8 juli 2024

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent. We gaan graag opnieuw met u in gesprek. Uw klachtbehandelaar neemt spoedig contact met u.

Vriendelijke groet, National Academic - 8 juli 2024

De vraagstelling in het schadeformulier is standaard en niet op alle gevallen passend zodat er bij invullen verkeerde beeldvorming kan ontstaan.

Maarten uit Huizen, 6 juli 2024

Bedankt voor uw feedback omtrent onze online omgeving. We verbeteren het online schademelden continu en nemen uw opmerking mee in ons optimalisatieproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 6 juli 2024

De schade was gemakkelijk in te dienen via de website.
Ook de aanvullende documenten waren gemakkelijk te uploaden.
De uitbetaling vond binnen 2 weken plaats.
Ik kreeg ook een persoonlijke wenskaart, aangezien deze annulering een medische reden betrof.
Ik was zeer ontroerd door de persoonlijk aan mij gerichte wenskaart.
Ik heb de afhandeling als zeer positief ervaren.
Dank daarvoor!

Eunice uit Amsterdam, 6 juli 2024

Bedankt voor uw prachtige woorden! We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel het schademelden als de afhandeling. Fijn dat u onze wenskaart goed heeft ontvangen!

Vriendelijke groet, National Academic - 6 juli 2024

duidelijk en snel antwoord

Henk uit Garmerwolde, 5 juli 2024

En weer heel fijn geholpen door een fijne medewerker. Wat is het toch prettig als mensen serieus meedenken en naar oplossingen zoeken in plaats van in onmogelijkheden denken. Zeer tevreden klant hier!!

Janneke uit Oosterhout, 5 juli 2024

De schademelding en ook het telefonisch contact verliep prima. De medewerkster van NA heeft duidelijk uitgelegd hoe de schademelding afgehandeld zou worden en wat de consequenties waren wat betreft schadevrije jaren en de no-claim korting. Helaas, we zijn inmiddels minstens een week verder, heeft het schade bedrijf uit Zwolle nog geen contact met me opgenomen. Vandaar de drie sterren

Hotze uit Kampen, 4 juli 2024

Zeer professioneel afgehandeld.

René uit Soest, 4 juli 2024

3 maanden moeten wachten. Veel telefoontjes gepleegd. Overigens vriendelijk personeel, vooral de dames die hielpen, deden hun best om het uit te leggen. Eindelijk het bericht dat de schade uitgekeerd zal worden. Nu denk ik sterk eraan om terug te keren naar mijn plaatselijke verzekeringskantoor.

Ane uit Urk, 4 juli 2024

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We kunnen ons voorstellen dat het vervelend is om drie maanden te moeten wachten en dat u meerdere keren hebt moeten bellen. We zijn blij te horen dat onze collega's vriendelijk en behulpzaam waren en hun best deden om alles uit te leggen. We zullen uw feedback gebruiken om onze dienstverlening verder te verbeteren. Nogmaals dank voor uw begrip en geduld.

Vriendelijke groet, National Academic - 4 juli 2024

Goede afhandeling, duidelijke communicatie, zelf geen week aan en advies vanuit verzekeraar.

- minpuntje: schadehersteller van verzekeraar zeer druk 2 maand wachttijd.

Matthijs uit Zwolle, 4 juli 2024

Slecht.

Ik vraag u om een schriftelijke rekening van onze National Academic reisverzekering te sturen. Ik kan niet afdrukken voor mijn administratie.

Dus geen digitale rekening maar een rekening op papier.

Ad uit Diessen, 2 juli 2024

Bedankt voor uw feedback en uw bericht. We begrijpen dat u liever een papieren rekening ontvangt voor uw administratie. Als organisatie hebben wij ervoor gekozen om onze polisbladen en betaalaankondigingen alleen digitaal te versturen in verband met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We adviseren u om, indien mogelijk, hulp te vragen bij het afdrukken hiervan. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.

Vriendelijke groet, National Academic - 2 juli 2024

Netjes geregeld .

Roel uit IJsselmuiden, 2 juli 2024

Ik had een super fijn gesprek waarin de medewerkster heel fijn meedacht. Ik ben ontzettend goed geholpen nadat ik bij een andere maatschappij een grote teleurstelling kreeg. Blij dat er bij NA mensen empatisch zijn en écht willen helpen. Ik ben een zeer tevreden klant!!!

Janneke uit Oosterhout, 2 juli 2024

Ik ben tevreden over de vrijheid om zelf geschikte hulp in te schakelen na de beoordeling van een deskundige ingeschakeld door de verzekeringsmaatschappij, omdat geschikte hulp vinden moeilijk is na stormschade.

Adike uit Breezand, 28 juni 2024

Meest opvallende aandachtspunt is de mogelijkheid direkt telefonisch contact te krijgen. Mijn vragen werden helder en duidelijk beantwoord. Altijd fijn om advies " op maat" te krijgen.

Annemiek uit Breda, 28 juni 2024

duidelijk en vriendelijk

Wibo uit Nieuwegein, 27 juni 2024

Ik was betrokken bij een vervelende autoschade die helemaal de schuld is van de tegenpartij. Een overduidelijke kwestie dus. Vervelend genoeg komt daar nog het talmende gedrag van National Academic Promovendum bij die de afhandeling nodeloos lijkt te traineren in plaats van je actief te helpen en te ondersteunen bij de afhandeling terwijl je notabene jarenlang allrisk verzekerd bent.

Casper uit Leeuwarden, 26 juni 2024

Bedankt voor uw feedback over de afhandeling van uw autoschade. We vinden het spijtig om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, vooral wanneer de schuld bij de tegenpartij ligt. We willen dit graag verder onderzoeken en met u bespreken. Onze Schadebehandelaar zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om alle details van de situatie door te nemen en deze kwestie verder te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 26 juni 2024

Tot nu toe vlot verloop van afspraken over schadehersteller. Wat niet in orde is: het beschikbaar stellen van een auto met automaat! Ik ben 84 en rij al jaren in een automaat. Wel kan ik thuisgebracht worden als ik de auto inlever en gehaald als de autoschade hersteld is, maar ik heb 3 dagen geen vervoer

Aukje uit Oosterbeek, 26 juni 2024

Top geholpen

Kim uit Heerlen , 26 juni 2024

Zeer correcte afhandeling . Hulde!

Hans uit Deventer, 25 juni 2024

Autoschade vakkundig verholpen door samenwerkend autoschadebdrijf.

Peter uit Rotterdam, 25 juni 2024

Aangezien de annuleringsverzekering door mij nog vrijwel nooit aangesproken is, verwachtte ik dat de reactietermijn korter zou zij n.

Het lijkt mij verstandig dat zo'n van reageren op een of andere manier meegedeeld wordt. Het is al een grote teleurstelling dat je vlak voor een reis moet afzeggen voor een vakantie waar we erg naar uitkeken. Ook in je directe.omgeving wordt er steeds gevraagd of je al iets hebt gehoord van je verzekering..Dan kijk je steeds naar de website, waar niets isveranderd in het dossier. Tip : geef de schademelders een richtlijn voor de afhandeling.

Review 20 juni 2024 16:15


Het ongelukkige van de annulering werd gelukkig wel verzacht door de snelle afwikkeling van de gemelde schade. Ik weet wel dat het zo hoort, maar dat gebeurt niet altijd., Vertrouwen in de verzekering en omgekeerd vertrouwen van de verzekering in de cliënt is van eminent belang.

Cees uit Hoek van Holland, 24 juni 2024

Fijn dat ik gewaarschuwd ben voor onderverzekerd zijn

Cornelis uit Alkmaar , 24 juni 2024

Hele vlotte bediening, op aanvraag, dank u wel.

Gerard uit Dordrecht, 24 juni 2024

A automatisch versturen van de nieuwe zgn.groene kaart.
B jaar of andere nota per e mail toesturen

Ben uit Tiel, 24 juni 2024

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u ook uw tips met ons deelt. Dat waarderen we. Wij nemen uw punten mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, National Academic - 24 juni 2024

7,6

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Contact

Chat E-mail Vragen