Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Ik ben fijn geholpen. Dank daarvoor. Ik had mijn woonverzekering op willen zeggen, maar heb door onwetendheid de inboedelverzekering aangevinkt. Is het mogelijk mensen te attenderen dat de woonverzekering, inboedel EN opstal omvat en NIET alleen de inboedel? Nu heb ik 4 jaar lang 2 verzekeringen betaald bij 2 verschillende maatschappijen.

Anita uit Leeuwarden, 5 januari 2022

Bedankt voor uw review. Wij gaan dit voor u uitzoeken en nemen hierover zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 5 januari 2022

Prima begeleiding en keurige informatie en afhandeling

frans uit Tilburg, 4 januari 2022

Helaas bleek de communicatie niet helemaal soepel te gaan, mailtjes werden niet of nauwelijks beantwoord. In het verleden had ik hele goede ervaring, maar dit keer ben ik niet volledig tevreden.

Angelo uit Den Haag, 4 januari 2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wat vervelend om te lezen dat u deze niet als positief heeft ervaren. Ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om samen naar de afhandeling te kijken.

Vriendelijke groet, National Academic - 4 januari 2022

Prima in orde en snelle service!

Felix uit Usquert, 3 januari 2022

Ik ben uiterst goed geholpen. Mijn contactpersoon handelde heel adequaat, correct en sympatiek.

De enige tegenvaller vind ik is de grote terugstap in de bonus/malus omdat ik al zo lang schdevrij gereden heb, zie ik dat toch als een te zware straf. Ik weet dat andere maatschappijen dit soort terugstappen niet hanteren bij een schade na een lange schdevrije periode!

Henny uit Boxmeer, 3 januari 2022

Klantvriendelijk en zeer correct behandeld . Duidelijke informatie.

Mia uit Bergen op Zoom, 2 januari 2022

prima

henk uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 2 januari 2022

Ik moet steeds weer vragen hoe het met de afwikkeling van de schade staat. Inmiddels zijn 8 circa weken, na melding van de schade, verstreken.

Harry uit Leidschendam, 31 december 2021

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u lang moet wachten op de afwikkeling van de schade. Dat is uiteraard niet hoe het hoort. Ons schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vriendelijke groet, National Academic - 31 december 2021

Zeer plezierig deskundig contact.

R.A. uit Soest, 31 december 2021

Gezellig gesprek, mag ook wel is in plaats van altijd die serieuze knorrige Karins. Fijne jaarwisseling joe!

Esmee uit Diemen, 31 december 2021

adequaat en doeltreffend gereageerd, er wordt goed meegedacht

Ruud uit Monnickendam, 31 december 2021

Prima meegedacht en initiatief genomen! Duidelijke mail hierover gestuurd, prima!

Nico uit Houten, 31 december 2021

Snelle en adequate afhandeling.

Inge uit Leiden, 31 december 2021

Super geholpen via een net antwoord op mijn mail.
Bedankt nogmaals!

Desiree uit Geesteren, 30 december 2021

De medewerkster aan de telefoon was vriendelijk en geduldig. Zij kon mij info geven over de nieuwe zorgverzekering bij VGZ en belde later terug om nog meer info te geven. Het waren twee prettige gesprekken. Compliment voor deze mevrouw!

Aag uit Wijhe, 30 december 2021

Medewerker, dank voor de zeer goede afwikkeling van mijn "schadevrije-jaren-zaak". Zeker vijf sterren en niet alleen om de financiële oplossing, maar met name om je integere en klantgerichte werkwijze. Daar heb ik grote bewondering voor. Ik voelde me gedurende het proces persoonlijk gehoord en gesteund door jouw positieve inzet. Fijn ook dat je ondanks de onduidelijkheden het hele proces vanaf het begin tot het eind hebt begeleidt. Dat geeft mij als klant een betrouwbaar gevoel.
Nogmaals hartelijke dank.

Met groet,
B.

(Kleine laatste opmerking: wat betreft de schadeclaim met de Honda CVR, ik kan me niet voorstellen dat ik met de Honda een claim heb ingediend, en óók niet met de twee Mazda's 626 die ik daarvoor gehad heb. Ik heb wel ooit een claim ingediend, maar als dat al met de VW Polo is geweest dan moet dat dus in tijd vóór de Mazda's geweest zijn, maar dan spreek ik over zeker 7 of 8 jaar geleden.
Maar laat het rusten, ik ben een zeer tevreden klant.)

B uit Driebergen-Rijsenburg, 30 december 2021

Vriendelijk en snel geholpen

Cor uit Elburg, 29 december 2021

Prima geregeld.

Anton uit Hoogvliet, 28 december 2021

prima verzekering. Zal tandongevallenverzekering een keer dor moeten lezen om te kijken wat het precies inhoud. Zal geen tandartsverzekering zijn alleen bij ongevallen neem ik aan

Ans uit IJsselstein Ut, 28 december 2021

nieuwe versie waardoor ik minder geld hoef te betalen

Jeroen uit Alphen aan den Rijn, 28 december 2021

Er werd onmiddellijk actie ondernomen en het schadeformulier gemaild. We zijn bezig met de afhandeling

Jan uit Oud-Beijerland, 28 december 2021

Matig tot slecht

Joop uit Schagen, 28 december 2021

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Wij horen graag hoe we met u in contact kunnen komen als u een aanvullende toelichting wilt geven. U bereikt ons op info@nationalacademic.nl.

Vriendelijke groet, National Academic - 28 december 2021

Correcte afhandelingen.

Jan uit Olst, 28 december 2021

Prima en adequaat

C.M. uit Oost-Graftdijk, 28 december 2021

Geen klachten

Ap uit Varsselder, 27 december 2021

Duidelijk en vriendelijk mijn vragen beantwoord!

Hugo uit Vlaardingen, 27 december 2021

Ter zake en vriendelijk geholpen

Anja uit Amsterdam, 27 december 2021

Snel en netjes afgehandeld

Adrie uit Wijk bij Duurstede, 27 december 2021

Geen groen polisblad gekregen omdat er een verkeerd Email adres bij jullie bekend was . Na correctie hiervan prima service

Joop uit Nieuwleusen, 27 december 2021

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zijn blij dat u alsnog goed bent geholpen.

Vriendelijke groet, National Academic - 27 december 2021

Snel en adequaat geholpen

Cornelis uit Zutphen, 25 december 2021

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen