Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,6

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Prima. Heel correct.

W. uit Kootwijkerbroek, 8 juni 2022

Na onderzoek blijkt dat bij mijn buren de oorzaak van de lekkage ligt.
Vanaf dat moment word ik door u aan mijn lot overgelaten.

Janette uit Leiderdorp , 8 juni 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te vernemen dat uw ervaring niet positief is. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met u op om het dossier te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 8 juni 2022

Zeer correcte en snelle afhandeling van jullie kant en zeker ook van het herstelschade ASN

Wilma uit Sittard, 8 juni 2022

Goed

Freek uit Dronten , 7 juni 2022

Prima contact en snelle afhandeling van de schade

Eltje uit Borne, 6 juni 2022

Snel en accuraat afgerond

Wth uit 's-Heerenberg, 3 juni 2022

Snelle, duidelijke afhandeling

M uit Eindhoven, 3 juni 2022

snel verwerkt

Jack uit Hoeven, 3 juni 2022

De schade is op een prima en snelle manier door National Academic afgewikkeld.

Jan uit Hellendoorn, 2 juni 2022

Super prettig gesprek met de juiste hulp!

Fred uit IJsselmuiden, 2 juni 2022

Jammer dat ik zelfs bij 3 verschillende mailadressen mijn schadeformulier en foto’s niet verstuurd kreeg. Uiteindelijk schadeformulier en foto’s maar geprint en met een envelop opgestuurd. Na enkele dagen schadebedrag toegekend. Helaas werd dit bedrag niet uitgekeerd maar afgeschreven……

Paul uit Culemborg, 2 juni 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat vervelend om te lezen dat de schademelding bij u niet soepel is verlopen. Wij verbeteren iedere dag en nemen uw opmerking hier graag in mee.

Vriendelijke groet, National Academic - 2 juni 2022

Prima ingespeeld op mijn behoefte. Snel en voortvarend.

Dik uit Woudenberg, 2 juni 2022

afhandeling voorkomend en bevredigend

P.A.J. uit Hilversum, 2 juni 2022

Direct gereageerd op mijn vraag t.a.v.mijn glasverzekering Klasse!

Ben uit Kwadijk, 2 juni 2022

Ik heb vanaf 18 april 2022 een aantal keren schade aangegeven, nummer 2215258/CDL, met foto's schade formulier enz. met de vraag of ik de schade kan later repareren. Na 3 pogingen nog steeds geen antwoord. Laatste kans!

Wim uit Maarheeze, 1 juni 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat er voor u nog geen duidelijkheid is. Uiteraard helderen we dit graag op en zorgen we voor de schadeafhandeling. Ons Schadeteam neemt zo snel mogelijk contact met u op om dit op te lossen.

Vriendelijke groet, National Academic - 1 juni 2022

De betaling van de schade werd snel en correct afgehandeld.

Achim uit Middenbeemster, 1 juni 2022

correct en netjes vriendelijk afgehandeld

John uit Brunssum, 1 juni 2022

Snelle behandeling en goede service

K. uit Dordrecht, 1 juni 2022

Slecht.
Veel te trage afhandeling, we zijn ongeveer een maand verder

Jakob uit Schildwolde, 1 juni 2022

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat de schadeafhandeling niet aan uw verwachtingen voldoet. Uw schadebehandelaar neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 1 juni 2022

Netjes geregeld!

Minouka uit Den Haag, 1 juni 2022

Ik had gebeld voor een groene kaart voor de caravan en werd uitermate vriendelijk te woord gestaan en het werd meteen geregeld, zodat de betreffende groene kaart nog dezelfde dag kan worden opgestuurd. Goed geregeld dus.

Henk uit Sint Maartensbrug, 31 mei 2022

behulpzaam, meedenkend, snel en efficiënt

Frank uit Hellum, 31 mei 2022

betreft schademelding.
goed te woord gestaan en duidelijk toegelicht welke actie ondernomen dient te worden.
Voordat de telefoon werd opgenomen waren we wel een minuut of zes verder. En tussendoor ook nog een lange wachttijd.

Clemens uit Baarlo, 30 mei 2022

prima verzekering en nette afhandeling

Imke uit Wolvega, 30 mei 2022

Prima en snelle afhandeling!

Monique uit Oosterhout, 30 mei 2022

heb 3 keer een vraag gesteld (ik heb schade, wat moet ik doen?) en krijg daar geen antwoord op

wim uit Maarheeze, 30 mei 2022

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat uw ervaring met ons Schadeteam niet positief is. Een medewerker van ons Schadeteam neemt zo spoedig mogelijk contact op om uw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, National Academic - 30 mei 2022

Snel door NA gereageerd.

Wim uit Rijssen, 30 mei 2022

Niets op aan te merken

Ruurd uit Westeremden, 28 mei 2022

Snel en prettig geholpen! Vriendelijk en open aan de telefoon

Anne uit Utrecht, 27 mei 2022

Snelle afhandeling schadegeval. Zeer correcte en geruststellende telefoongesprek en instructie van afhandeling met betrokken ambtenaar . De beoordeling en evt. goedkeuring van opgestuurde documenten was binnen 1 week geregeld.
Top National Academic. Na het ongemak van de schade voelen we ons zooo veilig!!!

Nogmaals dank!!

Max uit Nieuwerkerk aan den IJssel, 26 mei 2022

8,6

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen