Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Positief. De medewerker heeft mij goed geholpen. Hij zond mij de benodigde documenten. Nu volgt het proces van de schadeafhandeling.

Robert uit Krommenie, 23 november 2022

Snel, adequaat en pro-actief afgewikkeld: prima

Frans uit Dordrecht, 22 november 2022

Vlot en deskundig geholpen

J uit Doornspijk, 21 november 2022

Krijg na een week een email dat ik mijn vraag opnieuw moet indienen maar dan bij DAS. Verzoek wordt niet intern doorgegeven.

Arjen uit Haarlem, 19 november 2022

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend dat u niet tevreden bent vanwege de doorverwijzing. Om onze dienstverlening te verbeteren, bespreken we uw ervaring graag telefonisch. Een collega neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 19 november 2022

Afhandeling na enkele telefoongesprekken naar tevredenheid behandeld.
Minpunt was dat afhandelende personen moeilijk te bereiken waren.

Lou uit erven op Zoom, 18 november 2022

Goed om te lezen dat uw schade naar tevredenheid is afgehandeld! Uw opmerking over de bereikbaarheid nemen we mee in onze verdere verbeteringen en ontwikkelingen.

Vriendelijke groet, National Academic - 18 november 2022

Goed en vriendelijk gesprek ondanks dat het ging om een opzegging Zeer behulpzaam

Paul uit Elsendorp, 18 november 2022

Ben snel geholpen!

Dick uit Hank, 18 november 2022

We hadden wat vragen over de polis van de doorlopende annuleringsverzekering en de Servicemedewerkster heeft ons daarmee goed geholpen. Een paar dagen later ontvingen we een kaart in de bus met goede reis. Zo leuk!

Lieke uit Leusden, 18 november 2022

Aanvraag werd out of the box beoordeeld. Omdat we kamperen kon ik geen boekingsbewijs laten zien . We kregen ook royale vergoeding voor zonnebril van 2,5 jaar oud

kees uit Dalfsen, 17 november 2022

Prima, aleen probleem met verzenden stukken.

hans uit Leiden, 17 november 2022

Stond na 12,5 jaar nog oud adres de inboedel verzekerd? Vond ik vreemd: woon ik al +10 jaar niet meer. Geen contact over gehad met NA. Ik vraag nu een medewerker om een overzicht van de lopende verzekering en we hadden binnen 2 minuten alles even gecheckt. Aandachtspunt voor NA dus! Check adresgegevens, gezinssamenstelling en technische staat woonhuis (oppervlakte of volume-vergroting = van invloed op premie. Dit hoor ik nu dat is tussentijds simpel en snel te checken. Mailtje is voldoende trouwens. Verder telefonisch top te woord gestaan; goed zo!

Paul uit Voorhout, 17 november 2022

Bedankt voor uw review. Fijn dat u goed contact heeft gehad met ons Acceptatieteam. We vinden het vervelend dat het nieuwe adres niet eerder bij ons bekend is geworden. We begrijpen dat u dit liever anders had gezien. Fijn dat het ondertussen besproken is.

Vriendelijke groet, National Academic - 17 november 2022

Correct te woord gestaan

JMW uit Roermond , 15 november 2022

Zeer correcte afhandeling, duidelijke procedure en aardige medewerkers.

Ruben uit Culemborg, 14 november 2022

Prima correct behandeld

Arie uit Didam, 14 november 2022

Uitkering van schade precies volgens rapport schade expert. Geen gedoe. Heel fijn dat dit zo is afgehandeld.

Geert uit Beek, 12 november 2022

wel lang gewacht maar prima afgehandeld

H uit Schiedam, 12 november 2022

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend dat u langer moest wachten dan dat u van ons gewend bent. Wij nemen dit mee in ons verbeterproces. Uiteraard vinden wij het fijn om te lezen dat de afhandeling naar wens is!

Vriendelijke groet, National Academic - 12 november 2022

Simpele aanmeldprocedure; snelle afhandeling. Zeer tevreden

Poul uit Mijdrecht, 11 november 2022

Contact bij schademelding verliep vriendelijk en correct, maar vooral ook snel en duidelijk in het vervolg van de afwikkeling.

Jac uit Helden, 11 november 2022

Een vlotte afhandeling

Els uit Oegstgeest, 11 november 2022

Een hele prettige, snelle en correcte afhandeling van de schade aan mijn auto!

Rixt uit Bennekom, 11 november 2022

correct verlopen

C.J. uit Putten, 11 november 2022

Nauwelijks wachttijd, duidelijke uitleg; prettig te woord gestaan!

Lienke uit Beuningen, 10 november 2022

Nadat de schade-expert zijn info naar u hebt gestuurd werd direct door NA gereageerd

Willem uit Weesp, 10 november 2022

Er wordt ineens een eigen risico gemeld van 481 euro bij stormschade.
Vreemd.
Ik kan dit bedrag ook nergens terugvinden op de polisvoorwaarden.

W.J.A. uit Oldenzaal, 10 november 2022

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat er onduidelijkheid is over het eigen risico van uw schade. Ons Schadeteam licht dit graag verder toe. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 10 november 2022

De gemaakte vergissing is prima hersteld. Dank jullie wel.

R. uit Velsen-Zuid, 10 november 2022

Vriendelijk en snel antwoord

Sibiene uit Zeewolde , 10 november 2022

Afspraak om formulieren naar mijn beide mailadressen te sturen werd niet nagekomen.
Overleg met collega duurde nogal lang.
Telefoongesprek was verder terzake en vriendelijk.

Tjerks uit Nijverdal, 10 november 2022

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We waarderen het dat u de positieve en minder positieve aspecten met ons deelt. We nemen uw feedback mee in ons evaluatieproces.

Vriendelijke groet, National Academic - 10 november 2022

Leve de paarse krokodillen

René uit Delft, 9 november 2022

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is en zijn benieuwd waar dit door komt. We leren namelijk graag van uw feedback. Ons Schadeteam bespreekt dit graag met u en neemt hiervoor zo spoedig mogelijk telefonisch contact op.

Vriendelijke groet, National Academic - 9 november 2022

Snel geholpen, niet in de wacht gezet. Deskundig en vriendelijk.

Mir uit Culemborg, 8 november 2022

Keurig terug gebeld.
Vriendelijk en duidelijk geholpen.
Mail per direct ontvangen.

Arthur uit Hoogvliet , 8 november 2022

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen