Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

7,9

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Na een aanrijding met een ree is de schade aan mijn auto perfect en vlot afgehandeld. Alle lof!

C.H.Wijnands uit Doorn, 16 maart 2018

Bij telefonisch melden vd schade (hulp v huisarts in Oostenrijk)werd mij verteld dat ik mijn de cl. naar de zorgverzekering moest sturen.Leek mij niet onlogisch ,want ik weet dat dit gebruikelijk is. Op die afdeling van NA had men door moeten sturen naar reisverzekering NA.Mocht dit ooit weer nodig zijn weet ik nu dat ik toch eerst naar de reisverzekering moet. Verder goed afgehandeld .

K.A.Tillema uit Zuilichem, 16 maart 2018

Beste heer,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Schadeteam neemt vandaag contact met u op om dit verder te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 16 maart 2018

Precise, fast and very kind and polite, thanks!

A. uit Den Haag, 16 maart 2018

Doeltreffende afhandeling van een vraag

J.Posma uit Brielle, 16 maart 2018

Zeer fijn, deskundig en volledig geholpen!

Bianca uit Houten, 16 maart 2018

Tot nog toe uitstekend als reactie op mijn mail.

JHH uit Lievelde, 15 maart 2018

Snel en heel overzichtelijk.

Oussama uit Amersfoort , 15 maart 2018

Schade telefonisch gemeld. Werd snel geholpen en naar de juiste afdeling doorverwezen. Info was duidelijk. Vriendelijk geholpen.
Zoon had zijn beeldscherm van zijn GSM beschadigd.
Website en polis bekeken eerst, gebeld om te vragen of deze schade evt. verzekerd was.
En dat bleek zo te zijn. Ik was er vanuit gegaan dat dit ws niet zo zou zijn.
Aangezien zoonlief deze schade zelf moet betalen waren er twee personen opgelucht. Eigen risico van 100 euro blijft nog veel geld maar een nieuw scherm
zal nog vele malen duurder zijn verwacht ik. Dus vriendelijk bedankt!
Vriendelijke groet, Gaby en Daniel.

G uit Veenendaal, 15 maart 2018

Vriendelijk, duidelijk, snel

Sophia uit Amsterdam, 15 maart 2018

Helder en efficient te woord gestaan

H. uit Heiloo, 15 maart 2018

Snelle service, goede afhandeling. Sterk aan te bevelen.

N. uit Heerlen, 15 maart 2018

Positief. Medewerker was goed geinformeerd

W. uit Ridderkerk, 15 maart 2018

Met een goede onderbouwing van de schade komt het wel goed met de vergoeding van het schadebedrag.

Koos uit Velp Gld, 14 maart 2018

Prettig gesprek en goede uitleg!

Joyce uit Spijkenisse, 14 maart 2018

Prima

Horjus uit Zeist, 14 maart 2018

Goed en snel!

Luuk uit Nijmegen, 14 maart 2018

Duidelijke uitleg gegeven door een sympathieke en vriendelijke medewerkster.

R.A. uit 2887 sm Ridderkerk, 14 maart 2018

Zeer tevreden!

M.G. uit Zoetermeer, 13 maart 2018

Het duurde vrij lang voordat een definitief uitsluitsel kwam over de hoogte van de uitkering. Daarna was was het geld snel over gemaakt. Ook de aanmelding en opvolging ging snel en goed (lees direct toezegging om een reparateur in de armen te nemen)

K. uit Alphen aan den Rijn, 13 maart 2018

Medewerkster, Jij hebt mij fantastisch geholpen! De ervaring was fijn en aangenaam! Snel geholpen, helemaal top!

Thijs uit Groningen, 13 maart 2018

Zeer correcte en snelle afhandeling!

Marianne uit Diepenveen, 13 maart 2018

Onze schademelding is zeer snel afgehandeld, waarvoor onze dank.

W.J. uit Alpen aan den Rijn, 13 maart 2018

PRIMA

R. uit Hoogezand, 13 maart 2018

Ik vind het speciaal dat er persoonlijk contact wordt opgenomen over mijn nieuwe adresgegevens na een retour van mijn zorgpas. Fijne service!

Koos uit Groningen, 13 maart 2018

Alles is snel en goed geregeld. onduidelijkheden worden gelijk opgelost aan de telefoon!

Adriaan uit Tholen, 13 maart 2018

Telefonisch werd ik prima te woord gestaan cq geadviseerd wat te doen.
Vervolgens werden mij (per mail) ophelderende vragen gesteld over het gebeurde.
De geleden schade is inmiddels vergoed.
Kortom: prima en adequate behandeling / afhandeling van het (letselschade) voorval.

Jean uit Eijsden, 13 maart 2018

uitstekend. tot nu toe altijd goed geregeld

Cobi uit Dordrecht, 13 maart 2018

Uitstekend en persoonlijk afgehandeld. Prima

Gerard uit Zaandam, 13 maart 2018

goed geholpen

AMM uit Amstelveen, 13 maart 2018

Zorgvuldig en snel!

Elline uit Waddinxveen, 12 maart 2018

7,9

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Contact

Chat E-mail Vragen