autoverzekering

Wat zijn de voordelen als ik mijn auto bij een met jullie samenwerkende reparateur breng?

De met ons samenwerkende schadehersteller zorgt voor de reparatie van uw auto. Als het nodig is, krijgt u tijdens de reparatie van ons een gratis leenauto. Lees hier meer over vervangend vervoer. U heeft geen omkijken naar de rekening, want de uitbetaling van de schade regelen wij direct met de reparateur. Bovendien geldt er 4 jaar garantie op de gerepareerde onderdelen én het eigen risico komt helemaal te vervallen! Dit geldt niet als er sprake is van uitsluitend autoruitschade. Meld uw schade eenvoudig online via Mijn NA of bel bij autoschade naar 078 632 75 77. Wij helpen u direct!

 

Autoruitschade?

U kunt direct terecht bij een van de aangesloten ruitschadeherstellers. Vanaf de Beperkt Casco dekking is reparatie van een sterretje gratis. Moet uw hele autoruit vervangen worden? Dan wordt uw eigen risico verlaagd (75 euro per schadegeval in plaats van 500 euro). Bijkomend voordeel: u bepaalt zelf waar uw ruitschade hersteld wordt (thuis, op uw werk of elders). Meld uw autoruitschade online via Mijn NA of bel ons via 078 632 75 74. Wij zoeken direct naar de dichtsbijzijnde aangesloten hersteller bij u in de buurt!

 

Schade aan het dakraam van de auto?

De schade aan het dakraam van de auto, wordt niet gezien als ruitschade. Daarom heeft u alleen een vergoeding met een WA Volledig Casco dekking. Onder ruitschade valt schade die is ontstaan op de voor-, zij- en achterruiten. Schade aan het dakraam kan u melden via Mijn NA of bel ons via 078 632 75 77. Wij helpen u direct!

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon autoverzekering

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage autopremie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk de voorwaarden van onze autoverzekering.

Contact

Chat E-mail Vragen