autoverzekering

Wat moet ik doen als ik meer rijd dan het aantal opgegeven kilometers per jaar?

Het kan natuurlijk zijn dat u meer kilometers per jaar rijdt dan u eerder heeft opgegeven. Als dat zo is, moet u het zo snel mogelijk aan ons doorgeven. We passen het aantal dan aan op uw autoverzekering.

 

Het aantal kilometers dat u per jaar verwacht te rijden, heeft u doorgegeven bij het afsluiten van de autoverzekering of bij het doorgeven van een autowijziging. De reden hiervoor is dat wij het risico op schade dan kunnen bepalen. Het aantal kan bijvoorbeeld veranderen doordat u verhuist, ander werk heeft of met de auto op vakantie gaat. We bekijken een wijziging zorgvuldig en het kan zijn dat de wijziging in aantal kilometers invloed heeft op uw premie. 

 

Weet u niet meer wat u heeft opgegeven? Dan vindt u dit terug via Mijn NA. Het aantal staat vermeld als: minder dan 12.000 km, 12.000 tot 20.000 km, 20.000 tot 30.000 km of meer dan 30.000 km. Heeft u de kilometerstand niet bijgehouden? Reken dan uit hoeveel kilometers u wekelijks met uw auto rijdt. Zo kunt u het jaarverbruik opnieuw bepalen.

 

Bel ons via 078 632 75 75 om een wijziging in het aantal kilometers door te geven. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon autoverzekering

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage autopremie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk de voorwaarden van onze autoverzekering.

Contact

Chat E-mail Vragen