autoverzekering

Autoverzekering: wat is verzekerd?

Zeer voordelig! Dat is de National Academic autoverzekering. Naast onze lage autopremie, bieden we uitstekende voorwaarden. Zo kunt u profiteren van onze thuisbrengservice, occassionregeling en nieuwwaarderegeling. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk de dekkingstabel hieronder. Bent u elders al verzekerd? Uw overstap regelen wij!

Dekking autoverzekering

WA
Beperkt Casco
Allrisk
Letsel aan andere personen
Letselschade verhaalservice

Aangereden en is iemand anders schuldig? En heeft u hierdoor letselschade opgelopen? Schakel onze Letselschadehulp in en wij verhalen de schade kosteloos voor u. Zo kunt u zich focussen op uw herstel.

Schade aan objecten en andere auto’s
Verzekerd in alle EU landen
Botsing met loslopende dieren
Brand-, storm- en hagelschade
Diefstal en inbraak
Leenauto met haal- en brengservice

Bij reparatie en diefstal krijgt u een leenauto tot uw beschikking. Uw auto wordt door onze schadehersteller opgehaald voor reparatie en de schadehersteller levert deze ook weer netjes bij u af (thuis of op uw werk).

Reparatie met originele onderdelen
Ruime nieuwwaarde­regeling

Bent u de eerste eigenaar van de auto en is de auto nog geen 3 jaar oud? Dan krijgt u bij diefstal of total loss de huidige nieuwprijs tot 100% van de verzekerde nieuwwaarde terug.

Ruime occasion­regeling

Heeft u een occasion (tweedehands auto)? Bij diefstal of total loss binnen een jaar na aanschaf krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. U moet wel beschikken over de originele aankoopnota en de auto mag niet ouder zijn dan 7 jaar. Daarnaast moet de auto aangekocht zijn bij een autobedrijf dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en lid is van de BOVAG.

Sterretje in uw ruit

Als u naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heeft u geen eigen risico (in plaats van 250 euro bij een niet aangesloten schadeherstelbedrijf). Als u een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vindt u dit terug op uw polis.

Aanrijding door eigen schuld
Slippen, omslaan en te water raken
Vandalisme aan auto
Ongevallen­verzekering inzittenden

Met de ongevallenverzekering voor inzittenden krijgt u een uitkering na een ongeval. De uitkering bij overlijden is maximaal 7.500 euro per inzittende. Bij blijvende invaliditeit is dat maximaal 25.000 euro per inzittende. Voor een vergoeding van materiële schade zoals bagage sluit u de schadeverzekering inzittenden af.

Schadeverzeke­ring inzittenden

Met een schadeverzekering inzittenden zijn u en uw medepassagiers (inzittenden) uitgebreid verzekerd voor grote ongevallen en kleinere schades. Van (blijvend) letsel en overlijden tot materiële schade zoals kleding of bagage. Alle schade na een ongeval is verzekerd tot een bedrag van 1 miljoen euro.

Verkeers­rechts­bijstand

Wij zorgen ervoor dat u deskundige, juridische hulp krijgt bij het verhalen van schade, toegebracht aan u of uw auto. Bijvoorbeeld als het onduidelijk is wie er schuldig is aan de schade.

Eigen risico ruitvervanging eigen auto

Als u naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heeft u bij ruitvervanging 75 euro eigen risico (in plaats van 500 euro bij een niet aangesloten schadeherstelbedrijf). Voor sommige situaties zijn er uitzonderingen. Als u een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vindt u dit terug op uw polis.

n.v.t. € 75 € 75
Eigen risico schade aan eigen auto

Als u met uw auto naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heeft u geen eigen risico (in plaats van 500 euro bij een niet aangesloten schadeherstelbedrijf). Voor sommige situaties zijn er uitzonderingen. Als u een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vindt u dit terug op uw polis.

n.v.t. geen geen
Kies uw dekking WA Beperkt Casco Allrisk

Bovenstaand dekkingsoverzicht hebben wij met zorg voor u samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgebreide voorwaarden vindt u hier: polisvoorwaarden.

Contact

Chat E-mail Vragen