Reisverzekering

Ik heb een ongeluk gehad op wintersport. Ben ik voor deze kosten verzekerd?

Als u een wintersportdekking (module E) bij uw reisverzekering heeft afgesloten, krijgt u de extra verblijfs- en reiskosten vergoed.
 

Zorgkosten in het buitenland

Heeft u medisch kosten in het buitenland gemaakt? Dan kunt u dit claimen op uw zorgverzekering. Het is belangrijk om te weten dat alle Nederlandse verzekeraars vanuit de basisverzekering maximaal 100% van het Nederlands gebruikelijke tarief vergoeden. Dit betekent dat u zelf extra moet betalen, wanneer de behandeling in het buitenland duurder is dan in Nederland.


Wanneer u een reisverzekering afsluit met de extra module medische kosten, krijgt u ook alle kosten boven het in Nederland gebruikelijke tarief vergoed.


Het overzicht van uw gekozen dekking en aanvullende modules, vindt u terug op uw polis. Heeft u uw reisverzekering voor 1 april 2014 afgesloten? Dan vallen de extra kosten voor verblijfs- en reiskosten standaard onder de dekking.
 

Heeft u op reis een ongeluk gehad?

Neem dan altijd contact op met onze Alarmcentrale via 0031 078 632 75 27. Zij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen en adviseren u naar welke zorgverlener u het beste kunt gaan.

 

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon reisverzekering

Reisverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage premie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk de voorwaarden van onze reisverzekering.

Contact

Chat E-mail Vragen