Reisverzekering

Ik heb een ongeluk gehad op wintersport. Ben ik voor deze kosten verzekerd?

Dit is afhankelijk van de dekking die u gekozen heeft. Het belangrijkste is dat u wintersportdekking heeft. Als u dus geen wintersportdekking heeft afgesloten bij uw reisverzekering, dan bent u niet verzekerd tijdens wintersportreizen. 

 

Heeft u een ongeluk gehad op de piste? En bent u vervoerd naar beneden, bijvoorbeeld met de banaan of helikopter? Dan zijn deze kosten gedekt als u een reisverzekering met wintersportdekking heeft, want de module Extra kosten is standaard verzekerd.

 

Wordt u vervoerd naar het ziekenhuis? Dan valt dit onder uw zorgverzekering. Zij vergoeden tot het Nederlands tarief. U ontvangt ook vergoeding boven het Nederlands tarief als u een aanvullende zorgverzekering hiervoor hebt. Zo niet, dan heeft u een reisverzekering met wintersportdekking en de module Medische kosten nodig. Dan vergoeden wij de medische kosten boven het Nederlands tarief. Extra reis- en verblijfskosten kunt u vergoed krijgen als er sprake is van een ziekenhuisopname of overlijden. 

 

Zijn er spullen beschadigd? Dan bent u verzekerd als u een reisverzekering heeft met wintersportdekking en de module Bagage. Bekijk de voorwaarden voor wat er wel en niet gedekt is. 

 

Direct hulp nodig?

U kunt altijd contact opnemen met onze Alarmcentrale via 0031 78 632 75 27. Zij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen en adviseren naar welke zorgverlener u het beste kunt gaan.

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon reisverzekering

Reisverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage premie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk de voorwaarden van onze reisverzekering.

Contact

Chat E-mail Vragen