autoverzekering

Autoschade melden

Heeft u autoschade opgelopen? Meld dit altijd zo snel mogelijk bij ons. Dit kunt u het snelst doen via de telefoon 078 632 75 77 (ma - vr 8:30 - 20:30). U kunt ook het formulier hieronder invullen.

 

Kunt u niet meer verder rijden?

Bel bij spoed 078 632 75 27. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Online schade melden

Let op: wanneer er brandschade aan of bij anderen is onstaan, vul dan het formulier verder in. Brandschade aan uw eigen auto is met een WA dekking niet verzekerd.

Als de eigenaar van het dier bekend is, dan kunnen wij u helpen bij het verhalen van uw schade. Vul het formulier verder in als u gebruik wilt maken van onze verhaalservice óf als u een (verkeers)rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. Wij helpen u graag!

Let op: deze schade valt niet onder de WA + Beperkt Casco dekking. U hoeft het formulier niet verder in te vullen. Benieuwd hoe het zit met de dekkingen? Bekijk het dekkingsoverzicht.

Deze schade valt niet onder de WA dekking, maar we ontvangen graag uw melding zodat we het kenteken van uw auto kunnen afmelden.

Let op: bent u WA of WA + Beperkt casco verzekerd en zelf niet schuldig aan het ongeval? Dan helpen wij u met onze verhaalservice graag bij het verhalen van uw schade. Vul het formulier verder in als u hier gebruik van wilt maken óf als u een (verkeers)rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten.

Schade aan een dakraam of panoramadak valt niet onder ruitschade maar onder voertuigschade van een Allrisk dekking. Met een Allrisk dekking bel: 078 632 75 77 (ma - vr 8:30 - 20:30) of vul het formulier verder in.

Bij alleen een WA dekking is ruitschade aan de eigen auto niet verzekerd. U hoeft dit formulier niet verder in te vullen. Benieuwd naar wat verzekerd is? Bekijk het dekkingsoverzicht.

Bij alleen een WA dekking is ruitschade aan de eigen auto niet verzekerd. U hoeft het formulier niet verder in te vullen. Benieuwd hoe het zit met de dekkingen? Bekijk het dekkingsoverzicht

Bel het ruitschadenummer 078 632 75 74 (24/7 bereikbaar) om direct een afspraak in te plannen.

Let op: deze schade valt niet onder de WA dekking. U hoeft het formulier niet verder in te vullen. Benieuwd hoe het zit met de dekkingen? Bekijk het dekkingsoverzicht.

Let op: bent u verzekerd voor uw eigen schade en kiest u voor reparatie bij een schadehersteller die niet bij ons is aangesloten? Uw eigen risico is dan 500 euro, we vergoeden geen leenauto, u betaalt de schade zelf aan de garage én wij vergoeden een maximaal uurtarief van 70 euro. Uw schadehersteller moet altijd contact met ons opnemen voordat het herstel aanvangt.

Gegevens tegenpartij (invullen indien bekend):

U geeft ons toestemming om uw contactgegevens en de informatie uit dit formulier te delen met Letselhulpservice. Letselhulpservice neemt snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit formulier is naar waarheid ingevuld door:

U ontvangt per e-mail een kopie van dit formulier.

Contact

Chat E-mail Vragen