autoverzekering

Ik wil me uitschrijven voor jullie nieuwsbrief. Hoe doe ik dit?

U ontvangt van ons twee type e-mails. Het is niet mogelijk u af te melden voor e-mails met verplichte informatie over uw verzekeringen. Hiermee bedoelen we e-mails over uw premie of de voorwaarden, of e-mails met uw nieuwe polisblad.

 

Daarnaast ontvangt u van ons ook mailings met informatie of aanbiedingen waarvan wij denken dat deze interessant voor u zijn. Onderaan deze e-mails staat een link om u af te melden. Wanneer u dit doet, ontvangt u dit type nieuwsbrieven niet meer van ons. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen of bellen via 078 632 75 75 met het verzoek om u af te melden.

 

Wilt u het e-mailadres aanpassen waarop u mails van ons ontvangt? Wijzig uw e-mailadres.

 

Postmailings

We versturen twee type post. Het is niet mogelijk om u af te melden voor post met verplichte informatie over uw verzekeringen. Denk aan de groene kaart, als u die opvraagt om per post te ontvangen of brieven over de premie of voorwaarden. Daarnaast sturen we u post met informatie of aanbiedingen waarvan we denken dat deze interessant voor u zijn. U kunt zich afmelden voor de postmailings en e-mailings die niet verplicht zijn via het formulier hieronder. Bellen mag ook via 078 632 75 75. Wij zorgen er dan voor dat u in de toekomst geen postmailings meer van ons ontvangt. 

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon autoverzekering

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage autopremie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk de voorwaarden van onze autoverzekering.

Contact

Chat E-mail Vragen