Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering: wat is verzekerd?

Bekijk hieronder wat verzekerd is met onze doorlopende annuleringsverzekering. Goed om te weten: de Excellent dekking wordt alleen getoond voor onze huidige klanten, deze is niet meer aan te vragen. 

Dekking annuleringsverzekering

Standaard
Excellent
Dekkings­gebied wereld wereld
Kosten onderbreken reis niet genoten dagen volledige reissom
Echtscheiding
Kosten annuleren reis
Medisch noodzakelijke ingreep
Onverwachte oplevering huurwoning
Overlijden, ernstig ongeval of ziekte familielid

We vergoeden de kosten voor het verplaatsen of annuleren van de reis. Voor eerste- en tweedegraads familieleden geldt een vergoeding van 100%, tot de maximaal verzekerde reissom volgens uw polisblad. Voor derdegraads familieleden geldt een vergoeding van 75%, tot maximaal 75% van de maximaal verzekerde reissom volgens uw polisblad.

Overlijden, ongeval, ernstige ziekte verzekerde
Overlijden, ongeval, ernstige ziekte vrienden Geldig voor vrienden of huisgenoten van de verzekerde. In geval van overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval letsel van vrienden of huisgenoten ontvangt u vergoeding voor de kosten voor het verplaatsen of annuleren van de reis. We vergoeden 75% van de kosten, tot maximaal 75% van de maximaal verzekerde reissom volgens uw polisblad.
Toewijzing woning

Wanneer huurwoning of nieuwbouwwoning onverwachts wordt toegewezen of op een ander moment wordt opgeleverd.

Uitvallen reisgenoot

U krijgt deze kosten vergoed wanneer uw reisgenoot vanuit de eigen annuleringsverzekering een vergoeding heeft gekregen. 

Uitvallen voertuig in verband met schade
Werkeloosheid

Bij onverwachts ontslag van een verzekerde na het boeken van de reis. Wanneer de verzekerde de kostwinner is en een contract voor onbepaalde tijd heeft.

Zwangerschap van verzekerde of partner
Kinderen tot 24 jaar meeverzekeren

Ook adoptie-, pleeg- en stiefkinderen. Het gaat om ongehuwde kinderen die nog thuiswonen of uitwonend zijn voor voltijdstudie of stage.

Partner meeverzekeren

Staat uw partner bij de gemeente ingeschreven op uw adres? Dan kunt u uw partner meeverzekeren.

Direct aanvragen

De Excellent dekkingen worden getoond voor huidige klanten, maar Excellent is niet meer af te sluiten.

niet meer aan te vragen

Bovenstaand dekkingsoverzicht hebben wij met zorg voor u samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgebreide voorwaarden vindt u hier: polisvoorwaarden.

Contact

Chat E-mail Vragen