Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheids­verzekering: wat is verzekerd?

Brengt u per ongeluk schade aan de eigendommen van iemand anders? U bent bij National Academic tot wel € 3.000.000 verzekerd! Deze dekking geldt voor uzelf, uw partner, uw kinderen en zelfs voor uw huisdieren. Dit alles tegen een zeer lage premie.

Dekking aansprakelijkheids­verzekering

Fiets- en wandelongevallen

Schade die u met uw fiets of wandelend toebrengt aan anderen. Bijvoorbeeld als u met uw fiets door gladheid tegen een geparkeerde auto aankomt of als u met een winkelwagentje per ongeluk schade toebrengt aan een geparkeerde auto.

Letselschade verhaalservice

Heeft u als fietser of voetganger letselschade opgelopen na een aanrijding? Dan heeft u vrijwel altijd recht op een schadevergoeding, ook als u zelf de verkeersfout maakte. Meld uw letselschade en wij helpen u kosteloos met het verhalen van uw schade. 

Schade aan geleende spullen

Bij schade of verlies van zaken die u kosteloos leent van een particulier. Er geldt een eigen risico van 100 euro. U bent verzekerd tot 10.000 euro per gebeurtenis.

Schade door huisdieren
Schade tijdens een vriendendienst

Per gebeurtenis wordt er maximaal 10.000 euro vergoed en er geldt een eigen risico van 100 euro. Bijvoorbeeld wanneer u familie helpt verhuizen en per ongeluk iets laat vallen.

Schade tijdens logeren/oppassen

Per ongeluk schade veroorzaakt bij familie, vrienden of kennissen? Dan wordt er maximaal 10.000 euro vergoed per gebeurtenis. Er geldt een eigen risico van 100 euro.

Werelddekking aansprakelijkheid
Kinderen tot 24 jaar meeverzekeren

Ook adoptie-, pleeg- en stiefkinderen. Het gaat om ongehuwde kinderen die nog thuiswonen of uitwonend zijn voor voltijdstudie of stage.

Partner meeverzekeren

Staat uw partner bij de gemeente ingeschreven op uw adres? Dan kunt u uw partner meeverzekeren.

Verzekerd bedrag: €1.500.000 of €3.000.000
Kies uw dekking Premie berekenen

Bovenstaand dekkingsoverzicht hebben wij met zorg voor u samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgebreide voorwaarden vindt u hier: polisvoorwaarden.

Contact

Chat E-mail Vragen