Rechtsbijstandverzekering

Wat is rechtsbijstand?

Rechtsbijstand is juridische hulp bij diverse conflicten zoals ontslag, medische fouten of problemen met uw vakantieboeking. Hoe groter of gecompliceerder het conflict is, hoe hoger de kosten voor rechtsbijstand kunnen worden. Wilt u niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan? Dan kan het verstandig zijn om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. 
 

Wat houdt een rechtsbijstandverzekering in?

Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor de kosten van juridische hulp wanneer er sprake is van een geschil. Een rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat. 
Goed om te weten: als er al een situatie speelt waaruit een conflict zou kunnen ontstaan, dan kunt u hiervoor geen rechtsbijstandverzekering meer afsluiten.
 

Rechtsbijstandverzekering van National Academic

Voorkom verrassingen en kies voor een rechtsbijstandverzekering via National Academic. Wij richten ons op hoger opgeleiden, een doelgroep die minder schade heeft. Hierdoor kunnen we een zeer lage premie en uitgebreide dekkingen bieden. Daarnaast heeft u recht op onbeperkt telefonisch juridisch advies en vrije advocaatkeuze. 

 

Bereken uw premie in 1 minuut. Liever iemand spreken of heeft u nog vragen? Bel ons op 078 632 75 07. We helpen u ook graag bij het regelen van uw overstap als dit nodig is. 

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage premie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk onze rechtsbijstandverzekering voorwaarden.

Contact

Chat E-mail Vragen