YOS Bottle: Waterfles en pillendoos in één

YOS Bottle klantvoordeel

Dagelijks medicatie of supplementen op tijd innemen, kan soms lastig zijn. Zeker wanneer u onderweg bent. De handige YOS Bottle helpt u om dit niet meer te vergeten!


YOS Bottle

De YOS Bottle is een waterfles en pillendoos in één. Handig, want zo kunt u altijd en overal op tijd uw medicatie of supplementen innemen. Het innemen van medicatie en supplementen wordt zo weer een stukje makkelijker!


Waterfles en pillendoos in één

Is het tijd om medicatie of supplementen in te nemen? Klik het juiste vakje open op de pillenhouder en neem de medicijnen met het water in. Op de achterkant van de waterfles staat een maataanduiding. Zo bepaalt u precies de hoeveelheid water die u drinkt. In één YOS Bottle past 375 milliliter water. 

 

De YOS Bottle is beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Kies de pillenhouder die past bij uw levensstijl. De 4-vaksverdeling voor één dag. Of een houder met 7 vakjes voor een hele week. 

 

Bestel YOS Bottle met korting

Bestel uw YOS Bottle direct online. Gebruik de speciale National Academic kortingscode: NationalAcademic10. Hiermee krijgt u 10% korting op de YOS Bottle.

Contact

Chat E-mail Vragen