Klantvoordelen

Klantvoordelen

Als klant van National Academic profiteert u van verschillende klantvoordelen. Bekijk hieronder alle kortingen, speciaal voor u als onze klant.

Wonen

Klantvoordeel_Echtveilig

Echtveilig alarmsysteem

Als verzekerde van National Academic kunt u in 2021 gebruikmaken van onze mooie aanbieding in samenwerking met Echtveilig. Namelijk een Echtveilig alarmsysteem voor maar 995 euro in plaats van 1.205 euro!

 

Preventie

Klantvoordeel_Thuisvaccinatie

Thuisvaccinatie

Heeft u vaccinaties nodig voor een verre reis? Maak een afspraak bij thuisvaccinatie.nl en maak het uzelf gemakkelijk! U maakt een afspraak wanneer het ú uitkomt, zelfs ’s avonds en in het weekend.

Allergiezorg

Allergiezorg

National Academic verzekerden ontvangen een korting van 50% op allergeendichte hoezen, dekbedden en hoofdkussens van Allergiezorg. Daarnaast krijgt u korting op diverse andere artikelen zoals huisstofmijtwerende spray, stofzuigers, luchtreinigers en speciaal bedtextiel.

 

Allen Carr Stoppen met roken

Allen Carr

Stoppen met roken. Voor veel mensen een bijna onmogelijke opgave. Maar toch kan het! Eén van de manieren om te stoppen met roken is de Allen Carr’s Easyway methode. Dankzij deze methode stoppen wereldwijd jaarlijks ruim 50.000 mensen definitief met roken. De methode bestaat uit één training, (…

Fitness

Fitchannel_klantvoordeel

Fitchannel

Als verzekerde van National Academic betaalt u de eerste maand maar 7,50 euro. Of uw doel nu is afvallen, fit worden, spieren opbouwen of gewoon lekker ontspannen. Door de brede keuze aan trainingen en de verschillende niveaus, biedt Fitchannel voor iedereen een geschikt programma.

 

High Five Fitness Network

High Five Fitness Network

Houdt u van fitness, of wordt het tijd om uw conditie te verbeteren? Als verzekerde van National Academic kunt u tegen een speciaal kortingstarief een fitnessabonnement afsluiten bij OneFit, Basic-Fit, HealthCity of fit20.

Hulpmiddelen

Klantvoordelen_hulpmiddelen

Hulpmiddelen Medipoint en Vegro

Een ongeval zit in een klein hoekje. Loopt u door een ongeluk letsel op, zoals gebroken been? Dan is het fijn als u tijdelijk krukken of een rolstoel kunt lenen. Als verzekerde van National Academic krijgt u korting op medische hulpmiddelen bij de volgende aanbieders:

YOS Bottle: Waterfles en pillendoos in één

YOS Bottle

Dagelijks medicatie of supplementen op tijd innemen, kan soms lastig zijn. Zeker wanneer u onderweg bent. De handige YOS Bottle helpt u om dit niet meer te vergeten!

Brillen en lenzen

Klantvoordeel Eyescan

Eyescan

Eyescan staat voor oogzorg op het hoogste kwaliteitsniveau. Om te zorgen dat er voor iedereen van 20 jaar en ouder de best mogelijke oplossing is, werkt Eyescan samen met en binnen ziekenhuizen door heel Nederland. Heeft u altijd al goed willen zien zonder bril of contactlenzen? Dan bent u bij…

Kortingsregelingen_Specsavers_2500

Specsavers

Bij Specsavers krijgt u als National Academic klant 25% korting op een beeldschermbril. Een beeldschermbril is ideaal als u veel achter een beeldscherm zit en last heeft van vermoeide ogen. 

 

Contact

Chat E-mail Vragen