Inboedelverzekering

Wat houdt onderverzekering in en kan ik me daartegen bij jullie verzekeren?

Als het verzekerde bedrag lager is dan de inboedelwaarde die een expert na een schadegeval vaststelt, dan is er sprake van onderverzekering. U krijgt dan niet de volledige schade uitgekeerd (u betaalt immers ook minder premie). De vergoeding voor de schade zal verminderd worden in verhouding tot hetgeen dat bedrag lager is dan de waarde. 

 

U kunt onderverzekering makkelijk voorkomen door het verzekerd bedrag door ons te laten berekenen. Op basis van uw leeftijd, burgerlijke staat, het inkomen van de kostwinner, de woonoppervlakte en het postcodegebied kunnen wij een verzekerde waarde bepalen. U heeft dan altijd garantie tegen onderverzekering tot 200.000 euro.

 

Heeft u nog geen inboedelverzekering bij National Academic? Als u wilt kiezen voor garantie tegen onderverzekering, kunt u dit aangeven in het aanvraagformulier. Daarna berekenen wij de waarde van uw inboedel. Heeft u bij ons al een inboedelverzekering? Dan kunt u ons een bericht sturen waarin u aangeeft voor garantie tegen onderverzekering te kiezen. Of bel ons: 078 632 75 75.

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon inboedelverzekering

Inboedelverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage premie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk onze inboedelverzekering voorwaarden.

Contact

Chat E-mail Vragen