Pechhulp

Herfst 2019: 6x leuke dingen om te doen

Gepubliceerd op 16-09-2019
1442 keer gelezen

De herfst! Misschien wel uw favoriete seizoen, misschien ook niet. Het is in ieder geval hét moment om zowel de binnen- als buitenactiviteiten op te zoeken. We delen 6 leuke dingen die er in de herfst te doen zijn!

1. Markthal tour & kubuswoningen

Architectuur en kunst: het zit beiden verwerkt in de Markthal en kubuswoningen van Rotterdam. Altijd al benieuwd geweest naar het verhaal achter het prachtige, kleurrijke plafond in de Markthal? Of hoe het is om te wonen in een woning zonder rechte muren? Dan is een tour door de Markthal en kubuswoning écht iets voor u.

 

2. Museum Naturalis

Bezoek het vernieuwde museum Naturalis, waar natuur en wetenschap samenkomen. Inmiddels heeft het museum haar deuren weer geopend, nadat het een jaar dicht was vanwege een grote verbouwing. Naturalis heeft maar liefst 41.976.261 objecten in de collectie. Genoeg te zien dus!

 

3. Nacht van de nacht

Tijdens Nacht van de Nacht op 26 oktober wordt er aandacht gevraagd voor het klimaat en milieu. Nederlanders doen dan massaal het licht uit. Er worden meer dan 500 activiteiten georganiseerd door het hele land: geniet van een diner bij kaarslicht, ervaar een zeiltocht over de wadden, maak een nachtelijke wandeltocht, duik het spookhuis in of ontdek de geheimen van nachtfotografie.

 

4. HRST festival

Mist u het festivalseizoen al? Hou dan zaterdag 5 oktober vrij! In Utrecht geniet u van de herfst tijdens het HRFST festival. De locatie is uniek: het authentieke fort Vechten in de omgeving van Bunnik. Tussen de bossen geniet u van de lekkerste tech- en deephouse en de laatste zonnestralen van het jaar.

 

Gekleurde herfstbladeren in een bundeltje

 

5. Wellness

Als u niet zo’n liefhebber bent van het koudere weer en regenachtige dagen, geniet dan van een dagje wellness. Warm op in de sauna of ontspan in verwarmde baden. De herfst is hier als seizoen het perfecte moment voor. En het is ook nog eens goed voor uw gezondheid: stimuleer de bloedsomloop en verbeter uw weerstand.

 

6. Cinekid

Van 19 tot 25 oktober kunnen uw kinderen zich vermaken bij het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid. Het festival is voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar oud. Het festival vindt plaats in de Westergas in Amsterdam, maar ook op bijna 40 andere locaties in het land. Bekijk bijzondere film- en televisieproducties of ontdek de grootste digitale speeltuin van de wereld, het MediaLab.

 

Uw agenda inmiddels al volgepland? We wensen u een fijn herfstseizoen!

Contact

Chat E-mail Vragen