Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering: 5x nodig omdat...

Gepubliceerd op 01-02-2023
1332 keer gelezen

Stel dat u, uw partner of uw kind per ongeluk schade toebrengt aan (de spullen van) iemand anders. Een schuldgevoel hebben is al erg genoeg. Maar de kosten kunnen ook torenhoog zijn. Gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering. National Academic biedt een hele voordelige, waarmee u tot 3 miljoen euro verzekerd bent! Benieuwd waar en in welke situaties? Lees verder!

 

1. Schade aan uw vakantiehuis? Verzekerd!

Met de familie heeft u een vakantiehuis gehuurd in België voor een weekend vol gezelligheid. Na een dag vol activiteiten wordt er lekker gegeten. Maar opeens ruikt een vreemde lucht. Oh nee! Er is en kaars op de kast omgevallen. U reageert snel en dooft het vuur. Maar er zitten flinke schroeiplekken op de kast. Gelukkig is iedereen oké. Tegen deze schade bent u verzekerd. 

 

2. Oeps kapot! Ook schade aan geleende spullen verzekerd

U gaat voor een dag de natuur in en mag de camera van een vriend lenen. Er is van alles te zien, en u maakt overal mooie kiekjes van. Hoewel u heel voorzichtig bent, glipt het toestel tóch per ongeluk uit uw handen. De camera valt op de grond en de lens is stuk. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd. Gelukkig!

 

natuur-camera-foto-aansprakelijk

 

3. Fietsongeluk? Aansprakelijkheidsverzekering!

Het is koud buiten, maar de zon schijnt lekker en u fietst naar het werk. Hard doortrappen: dan krijgt u het vanzelf warm. Het is buiten alleen nét een stukje gladder dan u verwacht had. Met uw stuur komt u langs het portier van een geparkeerde auto. Oef, dat is een flinke kras! Natuurlijk wilt u dat goed regelen met de eigenaar. Gelukkig kan uw aansprakelijkheidsverzekering daar bij helpen.

 

4. Ai, schade bij helpen van verhuizing vrienden? Check!

Een goede vriend gaat verhuizen. En u biedt aan te helpen. Met een doos vol serviesgoed loopt u naar binnen, maar de doos glipt uit uw handen. Al het serviesgoed is stuk en er zijn fikse beschadigingen op de laminaatvloer te zien. Dat is een duur geintje… Maar met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd!

 

aansprakelijk-verhuisdoos-vriendendienst

 

5. Ook verzekerd: bank van buren aan flarden door uw hond

Oké, u kunt per ongeluk schade bij iemand anders veroorzaken. Maar ook uw partner, kinderen en huisdier kan dit overkomen. De schade die uw huisdier bij bijvoorbeeld de buren, vrienden of kennissen veroorzaakt, is standaard meeverzekerd als u hiervoor aansprakelijk bent. Wilt u uw gezin zonder óf met kinderen meeverzekeren, dan heeft u dat met 1 klik op de knop geregeld! Weten hoe het precies zit? Bekijk de voorwaarden.

 

Geen hoge kosten? Kies de National Academic aansprakelijkheidsverzekering!

Regel direct online uw aansprakelijkheidsverzekering. Heeft u al een aansprakelijkheidsverzekering? Wij regelen gratis uw overstap!


Bereken uw premie in 1 minuut

Aansprakelijkheids­verzekering?

Bereken in 1 minuut

Op deze pagina vindt u de informatie over onze aansprakelijkheidsverzekering. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgebreide voorwaarden vindt u hier: polisvoorwaarden.

Contact

Chat E-mail Vragen