Annuleringsverzekering

Ik neem mijn kinderen mee op vakantie. Moeten zij zelf een annuleringsverzekering afsluiten?

Heeft u een annuleringsverzekering waarop de voorwaarden versie 2015.1 van toepassing zijn? Dan zijn uw kinderen tot de leeftijd van 24 jaar meeverzekerd op uw annuleringsverzekering zolang zij thuiswonend zijn óf uitwonend in verband met studie of stage. Natuurlijk moet u bij het aangaan van de verzekering dan wel hebben gekozen voor de dekking ‘Gezin met kinderen’. Zijn uw kinderen 24 jaar of ouder óf jonger dan 24 jaar en uitwonend vanwege een andere reden dan studie of stage? In dat geval hebben zij zelf een annuleringsverzekering nodig. Dit geldt ook wanneer u als ouder de reis volledig heeft betaald. Neem voordat u de reis daadwerkelijk annuleert contact met ons op via 078 632 75 77. Wij helpen u graag verder!
 

Zijn de voorwaarden versie 2010.1 op uw annuleringsverzekering van toepassing? Dan zijn inwonende kinderen en ongehuwde kinderen die voor studie of stage uitwonend zijn tot 27 jaar meeverzekerd. Welke voorwaarden gelden voor uw verzekering ziet u terug op uw polisblad. Log in om uw polisblad te bekijken.
 

Gezinsdekking aanvragen

Heeft u niet gekozen voor een gezinsdekking, maar wilt u toch uw kinderen meeverzekeren? Dat kan natuurlijk. Neem contact met ons op via 078 632 75 75 of stuur een e-mail om de dekking aan te passen.

Dit vindt u misschien ook interessant

Info

Bekijk dekkingen

In ons dekkingsoverzicht ziet u in een oogopslag waar u voor verzekerd bent.

Icon Annulering

Annuleringsverzekering afsluiten?

Kies voor onze lage premie mét uitstekende voorwaarden. Bereken uw premie.

icon polis inzien

Onze voorwaarden

Ook de uitgebreide voorwaarden lezen? Bekijk de voorwaarden van onze annuleringsverzekering.

Contact

Chat E-mail Vragen