Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,7

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

Lekker snel. Keurig afgehandeld.

J.Kuipers uit , 24 juli 2013

Helder en duidelijk en vooral ook begripvol telefonisch contact gehad, waarin uitgelegd werd welke stappen ondernomen moesten worden, en bovenal een hele vlotte afwikkeling van de schade. Klasse!!

H. uit , 23 juli 2013

Bedankt voor de snelle en keurige afhandeling van de geleden schade.

Guido uit , 23 juli 2013

Goed en snel geholpen. Dus erg tevreden.

Marah uit , 22 juli 2013

Grote klasse en zeer accuraat

fa. Eskes

M.M. uit , 20 juli 2013

Alles keurig hersteld en administratief geen werk van gehad.
Prima schade afhandeling.

A. uit , 19 juli 2013

Ben uitmuntend tevreden over de afhandeling van mijn schade, niet alleen omdat deze volledig vergoed werd maar de openheid en informatie over de voortgang gaven mij een goed gevoel. Bedankt.

Frans uit , 19 juli 2013

Ik ben vanaf het bellen naar jullie prima geholpen. Fijn om te horen dat de schade is afgehandeld.
Bedankt
Mj van Bekkum

Marianne uit , 19 juli 2013

Duidelijk wat u nodig had,snelle en duidelijke afhandeling.

H.A. uit , 19 juli 2013

Vlot en correct afgehandeld. Snel gereageerd om ontbrekende op te vragen. Tevreden.

Hans uit , 19 juli 2013

De afhandeling is zeer goed verlopen. Ondanks de o.a. Griekstalige door mij doorgezonden bewijzen.
Na de vier weken durende zware hoofdpijn (toch een flinke hersenschudding door de val) is voldoende gezondheid weer in voorraad. Vandaar de tevredenheid over het voorgaande en de financiële tegemoetkoming.
Echter: enige onduidelijkheid was er bij het (mogelijk) dubbel invullen van bepaalde gegevens i.v.m. de vragen over de annulering en die over de reisverzekeringsonkosten.
Deze antwoorden kwamen begrijpelijk bij twee afdelingen terecht, maar werden eerst niet vergeleken met elkaar. Ik geef dit als constatering bij een latere toelichting

Steven uit , 18 juli 2013

Schade doorgegeven. Snel en adequaat gehandeld door National Academic. Bedrag van de schade is niet aan verzekeringsnemer doorgegeven. Zou m.i. wel correct zijn !
Schade aan voertuig is onzichtbaar hersteld door LOTTE Autoschade te Purmerend. Perfect!!!

J.H. uit , 16 juli 2013

Zeer correcte afhandeling

J.D. uit , 16 juli 2013

Goed geholpen, snelle afhandeling, jammer dat er maar tot € 150 vergoed wordt voor een telefoon, terwijl die van mij € 600 euro waard is en dus maar 1/4 terug krijg, begrijp best dat ik niet het volledige bedrag terug kan krijgen, maar € 150 is wel weinig.

Nishantha uit , 16 juli 2013

Op maandag 8 juli had een aanrijding. Eerste contact op maandag 8 juli met Academica. Informatie over de mogelijkheden. Op maandag heb ik contact gehad met de Beckers over het tijdstip van het ophalen van de auto.
Op dinsdag nogmaals contact met de Fa. Beckers over het vervroegen van het ophalen. In overleg met de Fa Beckers heb ik mijn op dinsdag 9 juli afgeleverd en kreeg een leenauto mee. Op vrijdag 12 juli kreeg ik bericht dat de reparatie was uitgevoerd. Op zaterdag auto afgeleverd. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

J.M.H. uit , 15 juli 2013

Nette service en een hoog tempo. Mijn complimenten. Echt gemeend.....ook namens mijn dochter.

M. uit , 15 juli 2013

Aan de telefoon werd gezegd onze schadehersteller neemt vandaag of morgen contact met u op, dit werd nog een dag later.
U, op de schadeafdeling kan natuurlijk niet in de planning van de hersteller kijken, maar de klant denkt op een gegeven moment van zullen ze nog gaan bellen of moet ik zelf weer aan de bel gaan hangen.

E.Lagendijk uit , 14 juli 2013

Ben blij verrast door de supersnelle afwikkeling van de door mij ingediende claim bij de reisverzekering.
Het betrof het verlies van een halscollier door mijn vrouw.
Chapeau.

R.Kluitenberg, uit , 14 juli 2013

Prima service!
Alles tot nu toe goed afgehandeld.

D.J. uit , 14 juli 2013

Prettige, snelle en klantvriendelijke afwerking van schades.

P.A.Bruin, uit , 12 juli 2013

De keren dat ik tot heden een beroep moest doen op één van mijn verzekeringen zijn de zaken deskundig, adequaat en naar mijn volle tevredenheid afgehandeld.

Hans uit , 12 juli 2013

Grondig, efficient (eerst laptop en inbraakschade afhandelen, later de sieraden afhandelen nadat ik die deels terug had gekregen), snel (met name de sieradenexpert).
Ik hoefde er niet achteraan te jagen.
Goed afgehandeld.

Ariane uit , 12 juli 2013

Bedankt voor de snelle afwerking.

A. uit , 11 juli 2013

Het is fantastisch geregeld allemaal. Jammer dat de auto nog een keer terug moest naar de schaadehersteller maar ook dat is prima geregeld. Ik ben een zeer tevreden klant. Ik werd ook tijdens het schadeproces goed geïnformeerd over de voortgang, afhandeling en de kosten.
Hartelijk dank en vriendelijke groeten,
Niek Jongejan

H.N.Jongejan, uit , 10 juli 2013

Prima afhandeling, zowel telefonisch als met het schadebedrijf. Vriendelijk, snel en plezierig contact. Top!

Monique uit , 10 juli 2013

Snel iemand kunnen spreken. Mijn verhaal is goed begrepen en het was duidelijk wat ik zelf nog moest regelen. Na mijn kant afgerond te hebben qua formulier werk en het op de post gedaan te hebben vrijwel direct mijn schadeclaim overgemaakt gekregen op mijn rekening.

Luuk uit , 9 juli 2013

De samenwerking met schadebedrijf is perfect.
Jullie opstart en afwerking idem.

J.P. uit , 8 juli 2013

Zeer positieve afhandeling. Er wordt ook contact opgenomen met de tegenpartij, die trouwens geen schuld treft. Ik wacht nog op een mailtje van hen of het ook daar goed is verlopen.

Harm uit , 8 juli 2013

Na telefonisch contact is onze auto opgehaald voor reparatie. We kregen een leenauto voor de tijd dat onze eigen auto afwezig was.
Na een paar dagen werden we gebeld dat onze auto weer klaar was en we maakten een afspraak dat we de auto's weer konden ruilen. Onze auto was weer in een perfecte staat !!!!! Zelf het deukje aan de achterzijde was weggehaald, de auto was bijna nieuw !!!!! Onze complimenten !!!!!

J. uit , 6 juli 2013

Correcte en stipte afhandeling schade.

T.P.J. uit , 6 juli 2013

8,7

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Contact

Chat E-mail Vragen