Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Snelle reactie en goed geholpen

A. uit , 5 augustus 2013

Nog nooit zo correct en snel geholpen door een verzekeringsmaatschappij

Gerben uit , 2 augustus 2013

Mijn geringe ervaringen tot nu toe zijn HEEL goed wat betreft de afhandeling van schadegevallen. Er wordt altijd meegedacht om het voor de cliënt zo eenvoudig mogelijk te houden.

C.P.B. uit , 2 augustus 2013

Tot nu toe ben ik erg tevreden hoe alles geregeld wordt en meegedacht.

A. uit , 2 augustus 2013

I.v.m. met een aanrijding met letselschade d.d. 17 april jl. is ons dossier vanaf 17 april 2013 t/m 30 juli 2013 in behandeling geweest bij uw schadespecialist. Zij heeft ons altijd correct, deskundig en professioneel in deze kwestie bijgestaan. Zij is ook altijd vriendelijk aan de telefoon en neemt de tijd om je verhaal te horen. Prima dus.

K.C.M. uit , 1 augustus 2013

Ontzettend goed geholpen.

P.C. uit , 31 juli 2013

Snel en adequaat afgewerkt

H. uit , 31 juli 2013

Nog nooit was een auto van me gestolen. Ik heb hem inmiddels terug. De intake, begeleiding en afhandeling was perfect. Complimenten voor jullie team. Lusten jullie taart?

Danny uit , 30 juli 2013

Beste schadespecialist,
De afhandeling van de schade was snel en correct. Het was prettig om u en uw collega's te woord te staan en het gaf me ook het gevoel dat mijn dossier voor iedereen inzichtelijk was zonder mij te laten wachten of dat ik doorverbonden moest worden. Informatie werd op een vriendelijke en duidelijke wijze aan mij gegeven. Bedankt.

Ik was helaas niet eerder in de gelegenheid om op deze mail te reageren i.v.m. vakantie.

Met vriendelijke groet Hans Tielemans

H. uit , 30 juli 2013

Prima geregeld; auto werd keurig thuisbezorgd.

J. uit , 26 juli 2013

Gisteren het schadeformulier opgestuurd en een dag later het geld al op de rekening gekregen!!

Ongelofelijk snel, dat had ik niet verwacht!

O. uit , 25 juli 2013

Prima geregeld door eigen garage!
Binnen drie dagen alles rond gemaakt en een uitstekende leenauto ter beschikking gehad.

J.S. uit , 24 juli 2013

Wij zijn erg tevreden over de snelle afhandeling. Annuleren doe je in onprettige omstandigheden. Als de annulering dan snel afgehandeld wordt,dan is dat erg prettig.

S.A. uit , 24 juli 2013

Bijzonder klantgericht ! Snel, duidelijk, vriendelijk en professioneel.

M.L.Sedee uit , 24 juli 2013

Door de erg vervelende ervaring van een inbraak, met braakschade en vermissingen, zaten we een aantal weken met een vervelend gevoel.
Er zijn o.a. een paar sieraden (erfstukken) ontvreemd die een grote emotionele waarde hadden. Ook spullen en sieraden die voor ons meer waarde hadden dan de geldelijke waarde.
Door de goede schade-afwikkeling van uw bedrijf kunnen we weer vooruit kijken en hopelijk het laatste "rotgevoel" spoedig vergeten. Met een deel van het uitgekeerde geld willen we rolluiken laten plaatsen zodat de kans op een inbraak uitgesloten, zo niet, sterk bemoeilijkt wordt.
We willen uw bedrijf, en met name uw schadespecialisten, bedanken voor de correcte afwikkeling.
Met vriendelijke groeten,

Erik Nienhuis

E.J. uit , 24 juli 2013

Lekker snel. Keurig afgehandeld.

J.Kuipers uit , 24 juli 2013

Helder en duidelijk en vooral ook begripvol telefonisch contact gehad, waarin uitgelegd werd welke stappen ondernomen moesten worden, en bovenal een hele vlotte afwikkeling van de schade. Klasse!!

H. uit , 23 juli 2013

Bedankt voor de snelle en keurige afhandeling van de geleden schade.

Guido uit , 23 juli 2013

Goed en snel geholpen. Dus erg tevreden.

Marah uit , 22 juli 2013

Grote klasse en zeer accuraat

fa. Eskes

M.M. uit , 20 juli 2013

Alles keurig hersteld en administratief geen werk van gehad.
Prima schade afhandeling.

A. uit , 19 juli 2013

Ben uitmuntend tevreden over de afhandeling van mijn schade, niet alleen omdat deze volledig vergoed werd maar de openheid en informatie over de voortgang gaven mij een goed gevoel. Bedankt.

Frans uit , 19 juli 2013

Ik ben vanaf het bellen naar jullie prima geholpen. Fijn om te horen dat de schade is afgehandeld.
Bedankt
Mj van Bekkum

Marianne uit , 19 juli 2013

Duidelijk wat u nodig had,snelle en duidelijke afhandeling.

H.A. uit , 19 juli 2013

Vlot en correct afgehandeld. Snel gereageerd om ontbrekende op te vragen. Tevreden.

Hans uit , 19 juli 2013

De afhandeling is zeer goed verlopen. Ondanks de o.a. Griekstalige door mij doorgezonden bewijzen.
Na de vier weken durende zware hoofdpijn (toch een flinke hersenschudding door de val) is voldoende gezondheid weer in voorraad. Vandaar de tevredenheid over het voorgaande en de financiële tegemoetkoming.
Echter: enige onduidelijkheid was er bij het (mogelijk) dubbel invullen van bepaalde gegevens i.v.m. de vragen over de annulering en die over de reisverzekeringsonkosten.
Deze antwoorden kwamen begrijpelijk bij twee afdelingen terecht, maar werden eerst niet vergeleken met elkaar. Ik geef dit als constatering bij een latere toelichting

Steven uit , 18 juli 2013

Schade doorgegeven. Snel en adequaat gehandeld door National Academic. Bedrag van de schade is niet aan verzekeringsnemer doorgegeven. Zou m.i. wel correct zijn !
Schade aan voertuig is onzichtbaar hersteld door LOTTE Autoschade te Purmerend. Perfect!!!

J.H. uit , 16 juli 2013

Zeer correcte afhandeling

J.D. uit , 16 juli 2013

Goed geholpen, snelle afhandeling, jammer dat er maar tot € 150 vergoed wordt voor een telefoon, terwijl die van mij € 600 euro waard is en dus maar 1/4 terug krijg, begrijp best dat ik niet het volledige bedrag terug kan krijgen, maar € 150 is wel weinig.

Nishantha uit , 16 juli 2013

Op maandag 8 juli had een aanrijding. Eerste contact op maandag 8 juli met Academica. Informatie over de mogelijkheden. Op maandag heb ik contact gehad met de Beckers over het tijdstip van het ophalen van de auto.
Op dinsdag nogmaals contact met de Fa. Beckers over het vervroegen van het ophalen. In overleg met de Fa Beckers heb ik mijn op dinsdag 9 juli afgeleverd en kreeg een leenauto mee. Op vrijdag 12 juli kreeg ik bericht dat de reparatie was uitgevoerd. Op zaterdag auto afgeleverd. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

J.M.H. uit , 15 juli 2013

9,0

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen