Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Ben blij verrast door de supersnelle afwikkeling van de door mij ingediende claim bij de reisverzekering.
Het betrof het verlies van een halscollier door mijn vrouw.
Chapeau.

R.Kluitenberg, uit , 14 juli 2013

Prettige, snelle en klantvriendelijke afwerking van schades.

P.A.Bruin, uit , 12 juli 2013

De keren dat ik tot heden een beroep moest doen op één van mijn verzekeringen zijn de zaken deskundig, adequaat en naar mijn volle tevredenheid afgehandeld.

Hans uit , 12 juli 2013

Grondig, efficient (eerst laptop en inbraakschade afhandelen, later de sieraden afhandelen nadat ik die deels terug had gekregen), snel (met name de sieradenexpert).
Ik hoefde er niet achteraan te jagen.
Goed afgehandeld.

Ariane uit , 12 juli 2013

Bedankt voor de snelle afwerking.

A. uit , 11 juli 2013

Het is fantastisch geregeld allemaal. Jammer dat de auto nog een keer terug moest naar de schaadehersteller maar ook dat is prima geregeld. Ik ben een zeer tevreden klant. Ik werd ook tijdens het schadeproces goed geïnformeerd over de voortgang, afhandeling en de kosten.
Hartelijk dank en vriendelijke groeten,
Niek Jongejan

H.N.Jongejan, uit , 10 juli 2013

Prima afhandeling, zowel telefonisch als met het schadebedrijf. Vriendelijk, snel en plezierig contact. Top!

Monique uit , 10 juli 2013

Snel iemand kunnen spreken. Mijn verhaal is goed begrepen en het was duidelijk wat ik zelf nog moest regelen. Na mijn kant afgerond te hebben qua formulier werk en het op de post gedaan te hebben vrijwel direct mijn schadeclaim overgemaakt gekregen op mijn rekening.

Luuk uit , 9 juli 2013

De samenwerking met schadebedrijf is perfect.
Jullie opstart en afwerking idem.

J.P. uit , 8 juli 2013

Zeer positieve afhandeling. Er wordt ook contact opgenomen met de tegenpartij, die trouwens geen schuld treft. Ik wacht nog op een mailtje van hen of het ook daar goed is verlopen.

Harm uit , 8 juli 2013

Na telefonisch contact is onze auto opgehaald voor reparatie. We kregen een leenauto voor de tijd dat onze eigen auto afwezig was.
Na een paar dagen werden we gebeld dat onze auto weer klaar was en we maakten een afspraak dat we de auto's weer konden ruilen. Onze auto was weer in een perfecte staat !!!!! Zelf het deukje aan de achterzijde was weggehaald, de auto was bijna nieuw !!!!! Onze complimenten !!!!!

J. uit , 6 juli 2013

Correcte en stipte afhandeling schade.

T.P.J. uit , 6 juli 2013

Helaas is de linker richting aanwijzing nog defect. Het tikt voortdurend. Ik moet hier opnieuw naar laten kijken. Linker lamp vd richting aanwijzing is nog stuk. Verder wel goede afhandeling.

Willem uit , 4 juli 2013

Alhoewel ik slechts enkele schades heb gehad, zijn deze op een meer dan voortreffelijke wijze behandeld en afgehandeld. Zelfs in een geval van (te) late melding werd hiervan niet een formeel punt gemaakt.
Compliment!!

B.J. uit , 4 juli 2013

Vlotte afwerking en volop begrip voor een nare situatie welke een aanrijding met zich meebrengt.
Hulde!!!

J. uit , 3 juli 2013

Goede en prettige afwikkeling bij deze door een andere persoon veroorzaakte schade.

N. uit , 3 juli 2013

Na de melding van de schade werd nog de zelfde dag gebeld door het schade herstel bedrijf .
Dat zij in week 26 komen halen en dan gelijk vervangt vervoer voor mij meenemen.
Dat gaat vrij snel. Dus tot zo ver kan ik het dan beoordelen.Dan geef ik een
8 op de schaal van 10.

m.v.g. R.P.Groes

R.P.Groes uit , 2 juli 2013

Bij overlijden partner in buitenland, prima begeleiding. De extra gemaakte kosten zijn snel en adequaat uitbetaald. Via SOS International voldoende aandacht voor de situatie en er werd goed meegedacht.
Hartelijk dank!

A.S. uit , 2 juli 2013

Uitstekend verlopen, mijn eerste maal de reparatie niet door mijn eigen garage laten uitvoeren.
Prima gedaan, geen enkele opmerking en een uitstekende service.

L. van Halteren

L. uit , 2 juli 2013

Uitstekend verlopen, mijn eerste maal de reparatie niet door mijn eigen garage laten uitvoeren.
Prima gedaan geen enkele opmerking en een uitstekende service.

L. uit , 2 juli 2013

Correcte en zeer snelle afwikkeling.
Dank.

Harry uit , 1 juli 2013

De schadespecialist heeft mijn schade, hoe klein ook, professioneel afgehandeld.
Hulde.
Geen gedoe met call centers en zo.

Wilfried uit , 28 juni 2013

Autoschade waarbij tegenpartij weigerde informatie te geven prima afgehandeld.

G.J.H. uit , 24 juni 2013

De schade aan mijn auto is prima opgelost! Keurig geregeld! Een vervangende autogekregen. Perfect allemaal!
Zeker aan te bevelen! De schade is ook ode hersteld! Hartelijk dank voor de goede service!

Arianne uit , 24 juni 2013

Vlotte afhandeling van mijn claim op mijn reisverzekering! Dank hiervoor.

Jeanne uit , 17 juni 2013

Snel iemand aan de telefoon! Heel fijn!

Mw. uit , 14 juni 2013

Mijn zoon gaat voor zijn studie een halfjaar naar het buitenland. Ik wilde daarvoor een aparte reisverzekering afsluiten. National Academic adviseerde mij dit niet te doen want dit zit al in de dekking van mijn lopende reisverzekering bij National Academic. Scheelt weer geld en gedoe.

Mw. uit , 15 januari 2013

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen