Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

De schade is op een uitstekende wijze afgewikkeld.

Met vriendelijke groet,

Frans Pingen

W.F.E.M. uit , 2 september 2013

Ik ben erg blij met de snelle, correcte service en afhandeling van de schade!
Complimenten!

vr. gr. Kees Blankendaal

C.P.B. uit , 2 september 2013

De service vond ik buitengewoon goed. Alles naar tevredenheid en goed geregeld. Bedankt. H.J. Monteiro.

Han uit , 31 augustus 2013

Correct afgehandeld

A.J. uit , 31 augustus 2013

Het hele proces van aanmelding van de schade, het leveren van de vervangwagen en het terugbrengen van mijn auto zijn goed en prettig verlopen.
Ik ben erg tevreden.

E.S. uit , 30 augustus 2013

Schade is correct, snel en naar behoren afgewikkeld.

P. uit , 30 augustus 2013

Keurige snelle afhandeling van de schade.

J.N. uit , 30 augustus 2013

Vlot geregeld

A.H. uit , 30 augustus 2013

Ik ben blij met de snelle en goede afwikkeling.

F. uit , 30 augustus 2013

Ik ben 100% tevreden over de afhandeling van de schades door mijn verzekering. Ga nog wel informeren bij andere maatschappijen of de premie misschien goedkoper kan. (vooral omdat mijn no claim nog maar 30% is)

m.vr.gr. K.Velings

K.Velings uit , 30 augustus 2013

Complimenten voor de wel zeer vlotte afhandeling van onze glasschade.
Hierdoor konden wij de offerte snel tekenen en terugsturen en een afspraak maken voor de reparatie.
Onze oprechte dank.

D. uit , 29 augustus 2013

Inz. reisverzekering: Mijn dochter moest na een brand in het hotel in Turlije -Kunkiy worden geevacueerd.
De problemen die hieruit voortkwamen heb ik namens mijn dochter direct gemeld aan Academica.
De eerste vraag van U (Academica) was: "Hoe is het nu met uw dochter nu "?

Vond dit prettig en menselijk.
Verzekeringen hebben het imago van "zakelijk" en "onvriendelijk". Dit gevoel hadden wij zeker niet. Deze manier van omgaan met cliënten verdient een compliment

J.W. uit , 29 augustus 2013

Mijn compliment voor de manier waarop u de door mij veroorzaakte auto schade heeft afgehandeld.

H.C. uit , 28 augustus 2013

Dank voor snelle, volledige info en afwikkeling.

Herman uit , 28 augustus 2013

Was bang dat het zou gaan als een jaar of 4 geleden. Mijn vriendin, met mij mee verzekerd bij u raakte haar koffer kwijt, gestolen, tijdens vakantie in Spanje. Een slimme meneer die kwam controleren liet haar een brief je tekenen, ze las het niet na wat wel dom was natuurlijk, waardoor zij van fraude beticht kon worden. Daar was absoluut geen sprake van. Er werd niet uit gekeerd, de reis verzekering werd geannuleerd en ook ik werd uit de verzekering gezet. Ik was niet met vakantie geweest en had geen claim ingediend. Kon mij ook niet meer ergens anders verzekeren. Gelukkig heb ik mijn vertrouwen een beetje terug. Dus dank voor de bijzonder snelle afwikkeling.

R. uit , 27 augustus 2013

Uitstekend telefonisch contact gehad afgelopen week tijdens het melden van de schade: dame vroeg naar persoonlijk letsel, gaf de financiele consequenties (terugval BM-trede) goed door en legde de verdere afwikkeling duidelijk uit.

A. uit , 27 augustus 2013

Zeer positief!

Telefonisch al heel goed geïnformeerd door de schadespecialist en tevens een zeer snelle afhandeling. Al met al was onze eerste ervaring inzake een claim heel goed.

J. uit , 26 augustus 2013

Mijn verzoek is snel opgepakt en uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!

Dewan uit , 26 augustus 2013

Snelle en duidelijke service.

Guido uit , 26 augustus 2013

Na eerste aanmelding , duidelijke vraagstelling opgave van kosten schade.Overige is correct en snel afgehandeld.

H. uit , 26 augustus 2013

Bij de eerste melding van schade tengevolge van een lekkage was zeer negatief. Na enige tijd is het probleem naar wens opgelost.

W.van uit Dordrecht, 26 augustus 2013

Heel snel afgehandeld! Wel jammer dat bij een speciale vergoeding voor een bril ook de 100 euro eigen risico nog wordt afgetrokken.

Sjoerd uit , 25 augustus 2013

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de schade. Ook de contacten met de andere eigenaar, waarbij ik schade heb veroorzaakt, zijn goed verlopen. De afhandeling is vlot en na duidelijk overleg verlopen. Ook de terugkoppeling na afhandeling is prettig, je weet dan waar je aan toe bent.

met vriendelijke groet,

Harm de Vries

Harm uit , 24 augustus 2013

Na het verlies van mijn fotocamera had ik behoorlijk de smoor in, want ik ben doorgaans heel zuinig op mijn zaken. Het verliezen van spullen hoort wel een beetje bij de risico's van op vakantie gaan, maar ik voelde een flink zelfverwijt.
Pas een dag later kwam ik tot het besef dat ik een reisverzekering had afgesloten om zulke risico's te delen.
Na thuiskomst heb ik dus het verlies gemeld en alle benodigde papieren naar N.A. opgestuurd.
De volgende dag kreeg ik een bericht dat mijn schademelding een nummer had gekregen. Tot mijn stomme verbazing stond vier dagen later de vergoeding al op mijn bankrekening!

Ik denk dat niet veel verzekeringsmaatschappijen deze prestatie van N.A.
kunnen evenaren. Natuurlijk ga ik dat niet uitproberen, want na deze ervaring blijf ik zeker trouw aan N.A.

A.M.J. uit , 23 augustus 2013

Zeer snelle afhandeling. Aan te bevelen.

C.R.H.M. uit , 23 augustus 2013

Alles verloopt tot nu toe relaxed. Ik wilde 7 foto's opsturen, maar dat ging niet in één keer.

Dekkers uit , 22 augustus 2013

Ze deden niet moeilijk, sommige zaken waren lastig te regelen ter plekke, maar achteraf kon toch veel met bewijsstukken, klasse geregeld!

Bolte uit , 22 augustus 2013

Zeer correcte en snelle hulp. Duidelijke en vriendelijke communicatie, zowel telefonisch als per mail.

A. uit , 22 augustus 2013

Onze schade werd redelijk snel en adequaat afgehandeld. Prima zo.

Ton uit , 22 augustus 2013

Alles prima geregeld. Ik kreeg alleen een leenauto, waarvan ik U gezegd had dat ik die niet nodig had. Ik heb er niet mee gereden.
Hartelijk dank,
Y. Kleiker

Y. uit , 22 augustus 2013

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen