Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

goed geholpen

Bart uit Losser, 27 februari 2014

Geweldig!

ML uit Sijbekarspel, 27 februari 2014

Online declareren gaat gemakkelijk. Je moet het in het begin even door hebben, maar bij vaker gebruiken hiervan zal dat vast en zeker steeds gemakkelijker gaan. Declaratieafhankelijk ging erg snel, ik heb alleen het bedrag zelf nog niet ontvangen.

Kirsten uit Nijmegen, 27 februari 2014

Grote afschrijving heeft plaatsgevonden zonder enige toelichting hierover. Vervolgens zelf contact op moeten zoeken over de reden. E-mail hierover bleek gewoon niet verzonden te zijn

Liza uit De Lier, 27 februari 2014

U ziet 5 sterren dat is wat ervan vindt.Goede informatie en snelle afhandeling.Ik ben ergcontent dat ik nu 2 auto's en de hele zwik van woonhuis verzekering en w.a verzekering bij u heb ondergebracht.Dat houdt in dat ik vertrouwen in National Academici. Ik heb overigens al vele jaren een goed contact heb met "Dordrecht"

J.m.van uit Eemnes, 27 februari 2014

Keurige en effectieve hulp ontvangen. Complimenten!

Jelle uit Varsseveld , 26 februari 2014

Veel sneller, gemakkelijker en goedkoper dan per post. De voorwaarden heb ik vooraf aan het invullen
van het declaratieformulier in z'n geheel niet helemaal kunnen overzien.

Jan uit Drunen, 26 februari 2014

Ik werd snel geholpen (ondanks drukte die werd aangegeven) en kreeg tijdens het wachten gelukkig geen irritant wachtmuziekje. Ik ben geholpen door een servicemedewerker. Hij wist gelijk wat ik nodig had (hoewel ik dat zelf niet eens precies wist) en had het document al in m'n mailbox voordat ik ophing. Ook werd vriendelijk gevraagd of ik nog andere vragen had, en werd me verteld dat ik altijd mag bellen met een vraag. Dat laatste had ik niet zo verwacht, en geeft mij een erg open en vriendelijk beeld van National Academic. Precies zo verder gaan dus! :)

Bianca uit Nijmegen, 26 februari 2014

Het afhandelen gaat snel, gemakkelijk en is duidelijk. Erg fijn dat het niet meer via de post hoeft!

V uit Utrecht, 26 februari 2014

Declaratie snel afgehandeld, wel even van te voren weten, dat je de te declareren nota al klaar hebt staan als jpeg.

Mw. uit Krommenie, 26 februari 2014

Ik ben op zich enthousiast over het digitaal afhandelen van declaraties, maar heb toch ook wel een kritische opmerking.

Jullie beloven, dat 99 % van alle digitale declaratie binnen 5 werkdagen wordt afgehandeld.
Ik heb de laatste 2 maanden 3 maal een declaratie ingestuurd
en tot 3 keer toe duurde het ongeveer 2 weken, alvorens de declaratie werd afgehandeld en betaald.
Niet heel erg, maar beloof dan niet iets wat niet waargemaakt kan worden.
Ik ben niet boos, maar wel teleurgesteld als een gedane belofte niet wordt nagekomen!

Peter uit Sassenheim, 26 februari 2014

Reactie National Academic 26/02/2014

Beste meneer van den Beld, Hartelijk dank voor uw review. Heel veel mensen hebben hun zorgverzekering in 2014 bij ons ondergebracht. Daar zijn we blij mee, maar dit succes speelt ons ook (tijdelijk) parten. De verwerkingstijd van uw declaratie duurt momenteel 10 in plaats van 5 werkdagen. Een redelijke termijn, maar niet wat we u beloofden. Onze excuses daarvoor. Wij hebben dit inmiddels aangepast op onze site en zijn keihard aan het werk om de verwerkingstermijn weer op 5 werkdagen te krijgen.

Heel prettig dat wij nu op deze manier onze declaraties kunnen indienen. De verwerking gaat ook snel, helemaal goed.

Glandorff uit Assendelft, 25 februari 2014

Het was even zoeken maar ik heb het declaratieformulier probleemloos in kunnen vullen.
Ook de verrekening is goed gegaan.
Met alle vertrouwen voor de toekomst en groeten,
L vd Weijer

LAC uit Aarle-Rixtel, 25 februari 2014

Tot nu toe prima. Alleen: ik had twee declaraties tegelijk ingediend, één van mijzelf en één van mijn vrouw. Ik kreeg op de ene al antwoord, op de andere nog niet. Maar nogmaals: niets dan lof.
Vriendelijke groeten, Henk Karssenberg.

H. uit Amersfoort, 25 februari 2014

goede ervaringen, alleen de afhandelingen van het eigen risico aan het einde van een jaar, vind ik erg traag.

Clarien uit Huizen, 25 februari 2014

Dit was de eerste keer, het inscannen, als bijlagen bijvoegen, etc. kostte me wel wat moeite......
Ben heel tevreden.
Moet ik de orginele facturen nog opsturen of bewaren ?

Astrid uit Zoetermeer, 25 februari 2014

Reactie National Academic 25/02/2014

Beste mevrouw Janssen, wij verzoeken u de originele facturen een jaar te bewaren.

Buitengewoon heldere uitleg over de verzekering

P uit Neede, 25 februari 2014

Ik ben heel tevreden over de snelheid waarmee declaraties worden verwerkt.Verder heb ik geen op-of aanmerkingenPositieve ervaringen .

Nely uit Assen, 25 februari 2014

Ideaal

Roel uit Ede, 25 februari 2014

Op de website staat aangegeven dat declaraties meestal binnen 5 werkdagen zijn afgehandeld, dit is bij de eerst ingediende declaratie helaas niet het geval geweest. Daarnaast is aangegeven dat de declaratie nu is afgehandeld, maar het geld heb ik nog niet ontvangen.

Margriet uit Leeuwarden, 25 februari 2014

snel en efficient

M uit Haarlem, 25 februari 2014

Het was even wennen.
Even goed opletten, maar ik blijf het vast online doen.

K,Baartman uit Barendrecht, 25 februari 2014

Snelle en duidelijke reactie

G.Wijmenga uit Zeeland, 25 februari 2014

vlot geantwoord

F uit Beetsterzwaag, 24 februari 2014

prima geholpen obv duidelijke aanwijzingen door schadespecialist.

Stam uit Barendrecht, 23 februari 2014

slechte ervaringen met NA. Je krijgt declaraties maanden na je behandeling toegestuurd, terwijl je het allang was vergeten en dacht dat de verzekering alles had betaald. Je moet alles zelf betalen. De verzekering vergoedt helemaal niks voor je. Verder heeft NA geen goede afspraken met ziekenhuizen. Ook publiceren ze negatieve reacties zoals deze niet op hun site. Kortom NA is onbetrouwbaar.

Jerry uit Massluis, 23 februari 2014

Reactie National Academic 24/02/2014

Beste Jerry, we vinden het jammer dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

De schade werd correct en snel geregeld. Ik werd uitstekend op de hoogte gebracht van de voordelen om ook mijn eigen schade te laten repareren.
Enige minpuntje was dat de schade van de tegenpartij per abuis op mijn rekening werd gestort. Dit heb ik zelf gemeld en moest ik terugstorten.

A uit Hengelo, 22 februari 2014

Goede ervaring met een annuleringsgeval. Vlotte afwerking. Geen enkele aanmerking.

JPM uit Zandvoort, 21 februari 2014

Ik ben erg tevreden! Digitaal verwerken scheelt een hoop papier administratie, ik vond het erg overzichtelijk.

Tessa uit Delft, 21 februari 2014

Snel en makkelijk.

B.j.m. uit Bussum, 20 februari 2014

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen