Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Zeer slecht. Tot een maand of 2 geleden was ik altijd tevreden over National Academic.. tot de wijziging van het vergoedingsbeleid van Oralgen. Zeer teleurgesteld in de service en het vertrouwen is flink beschadigd.

Minke uit Dordrecht, 7 maart 2014

Reactie National Academic 07/03/2014

Beste mevrouw Bosma, ons serviceteam neemt contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

De servicemedewerkster heeft op heel professionele,vriendelijke en deskundige manier antwoord gegeven op mijn vraag.

L.Straub uit Amsterdam, 6 maart 2014

Het is heel gemakkelijk om online te declareren. Het enige nadeel is dat je nog niet online de historie kan terugvinden. Soms wil je even nakijken of iets al gedeclareerd is bijvoorbeeld. Of wanneer je voor het laatste bijvoorbeeld een bril hebt gedeclareerd. daarnaast zou het heel handig zijn als je de declaraties kunt zien die in behandeling zijn.
Verder is het gewoon super, dat je niets meer hoeft te declareren en op te sturen.

C.C. uit Ridderkerk, 6 maart 2014

Helder antwoord op mijn vraag gekregen!

Tonny uit Nistelrode, 6 maart 2014

Snel en naar tevredenheid geholpen

H. uit Schiedam, 6 maart 2014

Snelle reactie met duidelijke uitleg

Eline uit Amsterdam, 6 maart 2014

De eerste keer per mail 3 declaraties verstuurd. Na 24 dagen, 2 mails en 2 telefoontjes verder, nog steeds niets gehoord.
Zeer langzame afhandeling.

I. uit Amsterdam, 5 maart 2014

Reactie National Academic 05/03/2014

Beste mevrouw Van den Heuvel, wij vinden het spijtig te vernemen dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam zal vandaag contact met u opnemen om de stand van zaken door te nemen en het op te lossen.

goede ervaring met helpdesk

J.e. uit Dinxperlo, 5 maart 2014

Ik ben onder de indruk van de adequate aanpak van mijn verzoek om een verzekering af te sluiten.Open transparant en duidelijk.Het persoonlijke contact met een vaste adviseur stel ik zeer op prijs.De 10 bewaar ik nog even voor het moment dat ik meer ervaring het met NA

M.Krijnsen uit Gasteren, 5 maart 2014

Binnen een werkdag heb ik antwoord gekregen op mijn gestelde vraag! Het antwoord was heel duidelijk en begrijpelijk!

Henco uit Edam, 5 maart 2014

Erg makkelijk, via de site. Fito maken, invullen en klaar.
Jammer dat niet uitgelegd wordt waarom een deel van de declaratie niet vergoed wordt.

PJ uit Leidschendam , 5 maart 2014

Ideaal. Je maakt een foto van de nota, verstuurd deze naar National Academic en binnen een week (!!) ontvang je per mail een overzicht en zijn de eventueel uit te keren kosen op je rekening bijgeschreven. Dat noem ik service en gemak!

Mirjam uit Vianen, 5 maart 2014

duidelijk en snel. Zo hoort 't.

Martijn uit Heerhugowaard, 4 maart 2014

Duidelijk en snel.

Martijn uit Heerhugowaard, 4 maart 2014

goed

L. uit Hellevoetsluis, 4 maart 2014

Snelle reactie. Gedaan wat ze beloofd hebben.

A.van uit Best, 4 maart 2014

Tot nu toe alleen goede ervaringen met NA. Al mijn verzekeringen zijn er ondergebracht. Autoschade is vlot en perfect afgehandeld. Een negatief punt is het feit dat de permanente annuleringsverzekering maar tot een bedrag van 2500 Euro per reis vergoedt. Een hogere som moet je apart bijverzekeren. En dat is vrij duur. (Poliskosten, assurantiebelasting enz.) Ik maak jaarlijks reizen die behoorlijk meer kosten. Andere maatschappijen vergoeden tot 5000 Euro. Natuurlijk tegen een iets hogere maandpremie. Ik denk dat meerdere klanten van NA duurdere reizen maken. Kan de max. reissom niet worden verhoogd?

R.A.A. uit Beverwijk, 3 maart 2014

Goede en vlotte afhandeling, moest wel eerst op spoor zetten om zaken even na te vragen.
Daarna goede en aardige behandeling.

K.M. uit Burgh-Haamstede, 3 maart 2014

snelle afhandeling van declaraties

E. uit Best, 3 maart 2014

Zeer ideaal met de Ipad vanaf de bank...

G.J. uit Rijssen, 3 maart 2014

Zeer positieve ervaringen gehad met N.A. Bij het aanmelden van een autoschade, niet door eigen schuld, heeft N.A. haar goede naam volledig waargemaakt! De afhandeling van het hele proces is dermate positief verlopen dat ondergetekende deze verzekeringsmaatschappij bij iedereen kan aanbevelen! Ook de communicatie met de mederwerkers verliep zeer plezierig en vooral de afspraken over het afhandelen hebben zij volledeig voor hun rekening genomen! Ook m.b.t. de wensen van mij, als klant van N.A., hebben zij hun best gedaan en deze ook gerealiseerd!
Kortom, geen loze beloftes, maar gewoon doen wat ze beloven! Daarbij laten ze een trouwe klant die al jaren in dezelfde betrouwbare auto rijdt niet in de kou staan als het gaat over een eventueel opknappen van de schade, ondanks dat dit voertuig al wat jaren oud is! Complimenten!

De uit Gemert, 3 maart 2014

snelle reactie en afhandeling van de vraag, in mijn geval klacht. Ook zeker naar tevredenheid.

K.Baartman uit Barendrecht, 3 maart 2014

Ik heb er goede ervaring mee, al duurde het wel wat lang. Ik neem aan dat dat kwam door de vakantie die tussendoor kwam. Het is weinig werk, en je zit niet met veel papieren die je moet opsturen.

Jacob uit Genemuiden, 3 maart 2014

Vlot en accuraat, to the point, heel plezierig!

P.E.J.Hoezen uit Leersum, 3 maart 2014

Geachte N.A.

Bij deze wil ondergetekende u hartelijk bedanken voor het werk wat u heeft gedaan om mijn "trots", de Volvo S70 met schade, weer in uitstekende vorm te laten brengen!
Al 13 jaar rijd ik in deze fijne, onbeschadigde auto; heb hem gekoesterd als ware het een kind, en door jullie toedoen is het ongelukje, veroorzaakt door een ander voertuig, gelukkig met een goed gevoel opgelost!
Complimenten ook aan het door jullie aangewezen schadebedrijf! De overlast van het niet meer beschikbaar zijn van mijn eigen auto hebben zij keurig teniet gedaan door, volgens een correcte afspraak, een vervangende auto te leveren! De schade is daarnaast zeer correct hersteld; er is niets meer van te zien!
Kortom, alle lof!
Ik heb nauwelijks ervaring met schades en zeker niet door eigen toedoen, maar ben nu wel extra blij bij jullie verzekerd te zijn!

Complimenten alsnog,
Groet, met de meeste hoogachting,
Alphons J.A. Arts
Gemert

A.J.A. uit Gemert, 1 maart 2014

Alles is heel klantvriendelijk en correct afgehandeld.
Erg fijn dat de auto werd opgehaald en gebracht tezamen met de leenauto.

F.R.Boonstra uit Nieuwe Pekela, 1 maart 2014

zeer attente afwerking van de schade!!!

E uit Ilpendam, 1 maart 2014

De tweede reactie was heel duidelijk en helder. Ik heb antwoord gekregen op mijn vragen en eigenlijk nog meer.

Ervaring 27 februari 2014

Geen goed antwoord op mijn vraag. Het lijkt alsof de vraag maar half gelezen is geworden. Ik heb mijn vraag opnieuw gesteld in de hoop een beter antwoord te krijgen.

Tirza uit Heerlen, 28 februari 2014

kreeg geen reactie op mijn laatste ingediende declaraties, die voor een gedeelte onder de verz. viel.

A. uit Drunen, 28 februari 2014

Reactie National Academic 28/02/2014

Beste heer Pulles, wij gaan het direct oppakken en u informeren.

Al 3 jaar tevreden lid, echter kreeg ik 2 dagen geleden nog even een factuur van 160 euro van 7 januari 2013 .
Het meest asociale was nog dat het nog eerder was afgeschreven voordat ik überhaupt was geïnformeerd.
Zeer teleurstellend! Hopelijk wordt dit nog een beetje fatsoenlijk afgehandeld na mijn klacht, anders zal ik toch eens overwegen om over te stappen!

Lindy uit Hengelo, 28 februari 2014

Reactie National Academic 03/03/2014

Beste mevrouw Vissenberg, wij gaan contact met u opnemen om het uit te leggen en u verder te helpen.

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen