Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Snel en makkelijk.

B.j.m. uit Bussum, 20 februari 2014

prima, snel en efficient geregeld: complimenten

B. uit Meijel, 20 februari 2014

Erg makkelijk om online te declareren, afhandeling is wel correct maar duurt toch nog ruim 2 weken

N. uit Veenendaal, 20 februari 2014

Ik ben afgelopen week uitstekend geholpen en geinformeerd. Mijn complimenten!

Eric uit Soest, 19 februari 2014

Op een werkelijk fantastische manier zijn wij geholpen bij de terugkeer naar Nederland.
De afwikkeling van de schade is perfect en vlot uitgevoerd.
Onze welgemeende dank en complimenten voor uw medewerkers.

P. uit Hoogland, 19 februari 2014

Tevredenheid met afhandeling.

J.A. uit Veenendaal, 19 februari 2014

Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de vlotte, deskundige en empathische wijze waarop u ons ongeluk tot zover hebt afgehandeld.
Vriendelijke groet, J. Lammers

JC uit Melick, 19 februari 2014

De declaratie wordt goed afgehandeld. Wijzigingen online zijn 2 keer mis gelopen, maar dat zal wel aan mij liggen. Ik weet niet wat er onder voorwaarden wordt verstaan.

D.J. uit Renswoude, 18 februari 2014

Met afhandelen online dienen we elkaar: U kunt de declaraties snel en met minder kosten afhandelen en wanneer dit de kosten van de basisverzekering drukt dan kunnen we spreken van een win/win/situatie.

L.P. uit Monster, 18 februari 2014

Online gemakkelijk en snel. Prettig!

J. uit De Lier, 18 februari 2014

Ik vind deze manier van declareren echt heel fijn, snel en gemakkelijk. Het is nu veel makkelijker om het snel te doen.

Jenny uit Spijkenisse, 18 februari 2014

Zeer snelle en correctie afwikkeling van mijn schade.

Beb uit 's-Hertogenbosch, 18 februari 2014

Hoewel het proces van afhandeling nog gaande is geef ik de het oordeel "zeer goed" aan National Academic.

Deskundigheid koppelt men aan klantgerichte en klantvriendelijke oplossingen. De taal is helder. Beloften worden waargemaakt. voortreffelijk. Het is de tweede maal in enkele jaren dat ik gebruik moest maken van mijn verzekering en opnieuw ben ik onder de indruk van de service.

L. uit Ridderkerk, 18 februari 2014

Het is wel even wat werk om het allemaal in te vullen, maar het is ons goed bevallen om online de declaratie in te dienen.

Alphons uit Ubbergen, 17 februari 2014

Goed

Jan uit 's-Hertogenbosch, 17 februari 2014

prima zo!

Cees uit Boskoop, 17 februari 2014

Afhandeling van de declaratie is naar tevredenheid afgehandeld.
Met vriendelijke groet

L. uit Ulvenhout, 17 februari 2014

Snelle service en duidelijke uitleg/antwoord op mijn vraag.

Yamilé uit Almere, 17 februari 2014

Een onplezierig pechgeval met de auto op weg naar het vliegveld.
Prettig door de ANWB geholpen. Taxikosten gemaakt.
Op uiterst plezierige wijze te woord gestaan door de schadespecialist van National Academic schadeafhandeling.
Ze heeft meegedacht en uiteindelijk hebben we de taxirit (deels) vergoed gekregen. Prima werk.
Goed om een aanvullende permanente reisverzekering te hebben, die aansluit bij de ziektekostenverzekering.
Met dank.

Loek uit Epe, 16 februari 2014

Na ening verschil van mening over stormschade of niet (de oorzaak) is de vervolgschade vlot verlopen.

R.Cappendijk uit Dongen, 15 februari 2014

Ik ben twee keer zeer snel en goed geholpen!

Maria uit Utrecht, 14 februari 2014

Steeds goede hulp bij vragen houwen zo !!!

Klinkers uit Bocholtz, 14 februari 2014

Wat een snelle afhandeling! Ongelofelijk!

A.Keppel uit Nieuwland, 14 februari 2014

Geen gedoe. Schadeformulier opsturen, mailtje van jullie dat jullie ermee bezig zijn en later een afsluitende mail. Prima!

Desiree uit Schoonoord, 14 februari 2014

prima afhandeling van de schade !! Een tien !!

Harry uit Raalte, 13 februari 2014

Een kleine brandschade werd supersnel en correct afgewerkt.

Gert uit Apeldoorn, 13 februari 2014

van de week waren bij mij twee issues niet duidelijk, een kort telefoontje naar de servicedesk en was of opgelost of beantwoord.

J.A. uit Huizen, 13 februari 2014

ik ben keurig geholpen en alles wat we afgesproken hadden is meteen geregeld.

Loes uit Schiedam, 13 februari 2014

We hebben snel gezien of de declaraties verwerkt zijn en of ze gehonoreerd zijn. Geen onnodig papierverbruik, super.

A. uit Nieuwpoort, 12 februari 2014

Dit had al veel eerder gemoeten, wat een efficientyslag. Nu de zorgaanbieders nog zover krijgen dat zij ook elektronische rekeningen sturen. Hoeft er niet meer te worden gescanned

Reinier uit Leiden, 12 februari 2014

8,9

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen