Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Gemak en snelle service

Y. uit Leiden, 10 januari 2014

Geen gezeur bij betalen,Bij telefonisch contact altijd behulpzame service.

Hvandijk uit Venlo, 10 januari 2014

Fantastisch, eindelijk online.

JW uit Wageningen, 9 januari 2014

Niets dan lof over jullie dienstverlening!

Danique uit Tiel, 9 januari 2014

Prima en vlot geregeld!

G uit Uithoorn, 9 januari 2014

Prima reactie als je een mail stuurt, en vlotte en duidelijke lijn hoe je dingen kunt oplossen.
Ook aan de telefoon een zeer prettige afwikkeling van zaken.

S.H. uit Grootegast, 9 januari 2014

Effectief en efficient!

David uit Rotterdam, 9 januari 2014

Onze ervaring is goed, wordt snel en accuraat geholpen.

Schadenet uit Zwolle, 9 januari 2014

NA zorgt voor een snelle en correcte afhandeling als het gaat om declaraties en/of vragen. Dieze zowel per mail als per telefoon. Ik ben hier over tevreden

Gina uit Eibergen, 9 januari 2014

Geweldig! We hebben onze schade gemeld, we kregen direct een mailtje terug met een bevestiging en een schadenummer. Alle gevraagde papieren hebben we digitaal aangeleverd en een dag later is het geld op onze rekening gestort! Wat een service van National Academic!

Corianne uit Apeldoorn, 8 januari 2014

Uw uitbetaling gebeurt zoals U aangeeft op Uw folder, vlug en met duidelijke teksten, mijn complimentenÂ

Brantsen uit Bussum, 8 januari 2014

Snel en effectief geholpen bij het informeren over en afsluiten van een verzekering zonder overbodige poespas, snel telefonisch bereik. Hulde, dat maak je ook wel eens anders mee.

Wim uit Breda, 8 januari 2014

Zeer snel en efficiënt afgehandeld. Werk zeer goed.

Jelmer uit Amersfoort, 7 januari 2014

ging echt heel soepel. gefeliciteerd..

Idema uit Amsterdam, 7 januari 2014

Vriendelijk aan de telefoon, goed bereikbaar. Kwam kundig over.
Enige wat iemand bij de reisverzekering wel zou moeten weten is dat je in Nederland bij de politie geen aangifte kan doen van goederen die op reis zijn gestolen. Al snap ik best dat daar wel even naar gevraagd wordt.Â

Margriet uit Nijmegen, 7 januari 2014

een goeie verzekeraar.Â

Criselda uit Zwijndrecht, 7 januari 2014

Heb me echt heel erg gestoord aan het gedoe rond de nieuwe polis van 2014. Tip 1: waarom vermeld u niet gewoon standaard dat ik per definitie het recht heb om mijn verzekring op te zeggen bij wijzigingen? Of vermeld dat ergens op de website. Natuurlijk word ik als Nederlander geacht de wet te kennen, maar na een aantal rare ervaringen in mijn leven met kleine lettertjes en zo, wil ik toch echt uit uw mond horen dat ik zonder meer kan opzeggen. U was echter niet te bereiken, noch per mail noch per telefoon, ook teruggebeld, zoals beloofd werd ik niet. En daarmee kom ik bij mijn volgende vraag: waarom komt dat pas op het allerlaatst van het jaar aan het licht, zo'n poliswijziging die u allang bekend is maar voor mij uit de lucht komt vallen? Of heb ik een eerdere aankondiging (bijvoorbeeld in de brief bij het laatste gewone polisjaar) over het hoofd gezien? Zo vlak voor kerst een bericht waar ik op tijd op moet reageren, is op zijn minst gezeghd onhandig. Vriendelijke groet,
Hilde Dorrestein

H uit Zutphen, 6 januari 2014

Reactie National Academic 7/1/2014

Beste mevrouw Dorrestein, wij vinden het jammer te horen dat u dit zo ervaren heeft. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om het een en ander te verduidelijken.

Keurige afhandeling en begeleiding bij waterschade in huis.
Via de mail en telefoon contact gehad met de schade specialist
Zij had helder antwoord op onze vragen en stuurde bevestiging dat stukken per post goed ontvangen waren.Â

Kirsten uit Bovenkarspel, 6 januari 2014

Snelle reactie op e-mail en behulpzame, vaardige afhandeling van problemen.

Debora uit Bennekom, 6 januari 2014

De afwikkeling is buitengewoon vlot verlopen. Wel moet mij een punt van kritiek van het hart. In ons geval moesten wij eerst zelf achter teruggave van de kosten voor het hotel en de vlucht aan. Daarna konden we de niet vergoede kosten bij jullie indienen. Op zich vind ik dat vreemd aangezien je hoofd na een overlijdensgeval nu niet bepaald staat naar dit soort activiteiten. Ik had verwacht dat jullie dat als verzekeraar op je zouden nemen. De kosten voor het hotel zijn nu nog steeds niet geregeld dus het is nog de vraag hoe dit afloopt.

Wilco uit Enkhuizen, 6 januari 2014

Reactie National Academic 06/01/2014

Beste heer Dam, het schadeteam zal vandaag contact met u opnemen om u te informeren.

Veel te laat! Lange wachttijden!

J uit H, 5 januari 2014

Reactie National Academic 06/01/2014

Beste J, wij vinden het jammer dat uw ervaring niet positief en wij helpen u graag met uw vragen. Door de eindejaarsdrukte waren onze wachttijden langer dan gemiddeld.

Bedankt voor de snelle oplossing van het probleem.

J.Toussaint uit Sambeek, 5 januari 2014

Goed

Kamouni uit Den Haag, 5 januari 2014

Via de mail had ik een vraag gesteld over mijn zorgkosten.
Een reactie bleef lang uit.
Wat ik prettig vond is dat er excuses gemaakt werden voor de late reactie.
Ik kreeg, een nog niet compleet, overzicht van mijn zorgkosten.
Zo stonden de zorgkosten van december er nog niet op, zou dat alsnog kunnen?
In de mail wordt een telefoon nummer gegeven voor vragen, dat ga ik nu doen.
Prettig dat dit zo kan.

Corine uit Schagen, 5 januari 2014

in een brief aan NA heb ik mijn verbazing en teleurstelling geuit over het niet (meer) vergoeden van de kosten van een medicijn dat mijn vrouw nodig heeft. Ik heb vermeld dat de oogarts heeft aangegeven dat uitsluitend het voorgeschreven medicijn verstrekt mag worden. Bij het vorige recept (ook in 2013) heb ik de geschreven verklaring hieromtrent van de oogarts bijgevoegd. Het antwoord van uw administratie gaat echter VOLLEDIG voorbij aan AL mijn argumenten en probeert mij met een kluitje het riet in te sturen. Dat was ik tot nu toe niet van NA gewend. Indien mijn email nauwkeurig gelezen zou zijn, zou mijns insziens nooit zo'n nietszeggend, algemeen afwijzend, nep-vriendelijk antwoord zijn teruggestuurd.

P.rutten uit Leusden, 4 januari 2014

Reactie National Academic 06/01/2014

Beste heer Rutten, ons serviceteam zal contact met u opnemen om u verder te helpen.

Op 9 december heb ik pe email een vraag gesteld om te kunnen beoordelen of ik wel of niet zou willen overstappen naar een andere zorgverzekering.

Omdat ik geen reactie heb ontvangen heb ik op 16 december nogmaals verzocht om een antwoord.
Tot op heden (4 januari) nog steeds geen bericht.

B. uit Hengelo G, 4 januari 2014

Reactie National Academic 06/01/2014

Beste heer De Greef, wij vinden het vervelend dat u zolang op uw antwoord moet wachten. Het serviceteam zal vandaag contact met u opnemen om u antwoord te geven .

Zeer goed

C.A. uit Moerkapelle, 4 januari 2014

31-12 contact gehad na verzoek tot gebeld worden --> geniale service en na m.i. naamswijziging!; jammer dat medewerker geen inzicht kon geven in zorgkosten van 2012, want kosten 2013 waren wellicht nog niet allemaal gedeclareerd

Gerdien uit Woerden, 3 januari 2014

Altijd goed verwerken van declaraties. Overzicht is duidelijk

Van uit IJsselstein, 3 januari 2014

Snelle reactie op mails en wijzigingen.Â

Eelke uit Leiden, 3 januari 2014

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen