Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

altijd tot nu toe correct en adequaat.merci

Weijdom uit Plougrescant.fr, 25 maart 2014

Een snelle en goede reactie

P.H.van uit Rijswijk, 25 maart 2014

Helemaal super! Erg snel en netjes afgehandeld.

Maaike uit Amsterdam, 25 maart 2014

Gegevens opgevraagd voor belastingopgave; verbruikt eigen risico zorgverzekering.
Direct alles toegestuurd gekregen van mij en mijn vrouw.

Ben zuinig op dat personeel!

Bijzonder vriendelijke groeten; Tonny Peters

Tonny uit Nederweert, 25 maart 2014

Een kleine tekortkoming vind ik dat ik na het uploaden van de bijlage geen melding krijg dat het succesvol is verlopen. Weliswaar wordt de ontvangst bevestigd met een e mail, persoonlijk zou ik tijdens of na het uploaden wel een signaal willen krijgen.

J. uit Delft, 25 maart 2014

Prima geholpen. Uitstekend geadviseerd.

MJN uit Zwijndrecht, 24 maart 2014

we hebben de declaratie via de post gedaan maar ik zag dat dit via Online ook heel gemakkelijk gaat. en ondanks dat wij dit via de post hebben gedaan, hebben we de gelden nog snel ontvangen.
bedankt.

C.Lucassen uit Almelo, 24 maart 2014

Digitaal declareren is een uitstekende service. Voorwaarden, wat wordt bedoeld?

Hvdwal uit Sneek, 24 maart 2014

Deze keer prima, maar vorige keer iets minder, hier via Twitter contact over gehad.

Maaike uit Almere, 24 maart 2014

Werd zeer correct en vriendelijk te woord gestaan. Werd beloofd dat er een terugkoppeling zou plaatsvinden.
Dit is gebeurd. Ik ben benieuwd naar uitkomst verzoek, maar daar heb ik ook vertrouwen in.
Nogmaals positieve ervaring.

Danny uit Oostdijk, 21 maart 2014

Snelle afhandeling!

Theo uit Amersfoort, 21 maart 2014

Het schadeteam heeft zeer correct gehandeld.
Alle lof.
Herstel is keurig uitgevoerd.
Serviceverlening uitstekend.

J. uit Urk, 21 maart 2014

Prettig om de specificatie via de mail te ontvangen.

Marloes uit Vreden, 21 maart 2014

Super makkelijk, snelle afhandeling. Alleen erg lastig dat je de ingediende nota's niet kan terugzien!!!!

Manouk uit Keijenborg, 21 maart 2014

Al enige minuten nadat ik een mailtje had gestuurd, kreeg ik de bevestiging dat deze goed was aangekomen en in behandeling genomen zou worden. De volgende dag kreeg ik reeds antwoord op mijn vraag. Duidelijk werd alles uitgelegd. Ik ben zeer tevreden en hoop dat deze werkwijze voortgang zal vinden.
Vriendelijke groet,
Maria Horjus.

Maria uit Alphen aan den Rijn, 20 maart 2014

Goed. Vragen werden beantwoord en indien nodig nieuwe voorstellen aan mij gedaan.

Elmont uit Bonaire, 20 maart 2014

Super makkelijk, snel afgewikkeld!

Manouk uit Keijenborg, 20 maart 2014

Gemakkelijke en vlotte afhandeling

Dick uit Leidschendam, 20 maart 2014

Ik ben erg blij dat de declaraties digitaal gedeclareerd kunnen worden. Echter is er denk ik wel wat mis gegaan. Ik heb voor ons hele gezin (Johan, Petra, Twan en Tess) een tandartsrekening ingediend. Ik heb netjes bij elke persoon de tandartsrekening als bijlage toegevoegd. Onze tandarts stuurt altijd een rekening waar alle gezinsleden opstaan. Nu heb ik vandaag 16 mailtjes ontvangen. In 4 mailtjes staat dat de bedragen betaald zijn aan de tandarts, dank hiervoor. In de andere 12 mailtjes staat dat de kosten niet vergoed worden. Waarschijnlijk gebeurd dit omdat de rekening bij ons vieren is meegezonden. Hoe moet ik dit de volgende keer doen. Kan ik op alleen mijn naam de rekening indienen voor ons alle vier?

Groeten, Petra de Vos-Dommerholt

Petra uit Rijssen , 19 maart 2014

Veel snellere afhandeling dan vorig jaar. Soms krijg je eerst de toezegging van je declaratie en pas twee dagen later staan de vergoede kosten op de rekening.

John uit Lelystad, 19 maart 2014

De declaratie van mijn blindedarmoperatie in Peru is goed en snel afgehandeld.

J.M. uit Amsterdam, 19 maart 2014

Hoewel het antwoord niet was wat ik had gehoopt (mbt een bepaalde vergoeding), heb ik nog nooit zo netjes, snel en volledig antwoord gehad. Top. Dank hiervoor!

Floor uit Heerhugowaard, 19 maart 2014

binnen een week afgehandeld. heel fijn

Willem uit Haule, 19 maart 2014

prima

C.A. uit Veenendaal, 18 maart 2014

Heel prettig dat online declareren tegenwoordig mogelijk is!

JJM uit Oosterhout , 18 maart 2014

Super makkelijk, heel snel, snel bericht en snel uitgekeerd. TOP!

Estelle uit Schaijk, 18 maart 2014

Als je even de slag te pakken hebt van het inscannen, opslaan en dan opsturen is het een fluitje van een cent. Voorwaarde is wel een goede scanner!

JM uit Haarlem, 18 maart 2014

Omdat er bij de laatste declaratie iets niet lukte om in te vullen ( en er was ook niet duidelijk wat precies) Heb ik de hele boel afgesloten, alles opnieuw moeten invullen, en toen lukte het wel inene ... Was niet echt heel grappig ...

Esther uit Uitgeest, 17 maart 2014

Zeer directe en adequate hulp na de "traumatiserende"diefstal en vernieling.
Uitstekende dienstverlening en een snelle en doelmatige afhandeling van de geleden schade.
Ik had graag alle schade vergoed verkregen maar de polis bood die mogelijkheid helaas niet.
Dank Academica!

L.Donkersloot uit Ridderkerk, 17 maart 2014

Super snelle opvolging. Heel tevreden.

Rogier uit Breda, 17 maart 2014

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen