Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Helemaal super toch dat online declareren! Scheelt een postzegel en een ritje naar de brievenbus!

A.J. uit Noordwijk, 17 januari 2014

Super eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk.
Afhandeling binnen 5 werkdagen is uitstekend.

Johan uit Hall, 17 januari 2014

tot nu toe correct en to the point geholpen. duidelijk uitgelegd wat we moesten doen ivm de schade aan de auto en ook de reparatie service prima uitgelegd.

Klaas-Machiel uit Zuidhorn, 17 januari 2014

1e keer. Snel en gemakkelijk!

C.P. uit Urk, 16 januari 2014

Wel even werk om alle nota's te scannen, maar wanneer dit gebeurd is stelt het electr. indienen niet meer zoveel voor.
Ik heb de nota's van mij en mevrouw in 1 keer aangeboden, maar ik krijg voorlopig alleen mijn eigen nota's vergoed.

Huib uit Hansweert, 16 januari 2014

Ik ben positief verrast door de snelle afhandeling!

A.M. uit Breda, 15 januari 2014

eenvoudig, snel en duidelijk!

Yvonne uit Maarssen, 15 januari 2014

Zeer tevreden met digitaal aanleveren en verwerken. TIP: Genereer een automatisch antwoord zodat de indiener weet dat het declaratie formulier in goede orde ontvangen en dat je na een paar werkdagen een antwoord tegemoet kunt zien!

HJB uit Edam, 15 januari 2014

Reactie National Academic 16/01/2014

Beste heer Hakkers, bedankt voor uw tip! Inmiddels ontvangen onze verzekerden een bevestiging na het online indienen van een declaratie.

Prima

M.J uit Woerden, 15 januari 2014

ik ben erg blij met deze ontwikkeling, het scheelt envelop en postzegels, dus ik ben er zeer blij mee.

Petra uit Wijchen, 15 januari 2014

NA staat voor: Nette en Accurate afhandeling!

Peter uit Boskoop, 14 januari 2014

prima en duidelijk geholpen. complimenten.. ben meer tevreden over de medewerkers dan over de hoogte van de vergoedingen.
piet

Piet uit Nibbixwoud, 14 januari 2014

Snel en korrekt antwoord op mijn e-mail. Wij missen de mogelijkheid om de status van je declaraties on-line te kunnen volgen en om exact alle betalingen aan artsen en medisch specialisten te volgen. Zodat we weten welk bedrag van het eigen risico gebruikt is en welk bedrag er nog te gebruiken is voor medicaties en/of declaraties. En dit gekke veldje wat niet een regeltje omlaag gaat maar gewoon alles achter elkaar door typt ????

Mevr. uit Hoofddorp, 14 januari 2014

Duidelijke uiitleg en binnen een week antwoord. Bedankt!

M.T. uit Naaldwijk, 14 januari 2014

Waarom een leeg declaratieformulier als je digitaal kunt declareren, wat ik overigens erg makkelijk vind!

CJM uit Rijen, 14 januari 2014

Wat problemen bij het uploaden

T.Pupping uit Denhaag, 14 januari 2014

Zeer goede ervaring. Echter één puntje van onwetendheid (onzekerheid). Bij het toevoegen van de faktuur kun je niet zien of de verzending heeft plaatsgevonden incl. de toegevoegde faktuur. Misschien is daar een trucje op. Voor het overige prima ! M.vr.gr. Henne Hennis

H.A. uit Santpoort-Zuid, 14 januari 2014

Goed

A.M. uit Delft, 14 januari 2014

Prachtige, snelle en efficiënte manier van declareren

G.H. uit Mijdrecht, 14 januari 2014

Goede, snelle en vriendelijke service, complimenten!

Koelman uit Zurich, 14 januari 2014

Tot op heden; Goed

J.J.van uit Berlicum Nb, 13 januari 2014

Ging heel snel! Geen gedoe meer met postzegels e.d.
Fijn!

Krijgh uit Dieren, 13 januari 2014

Makkelijk en snel ! Ga hiermee door !

M. uit Arkel, 13 januari 2014

Ik ben met de eerste keer tevreden. Ik ben ook blij dat ik voor mijn dochter nu 19 jaar en bij jullie als student verzekerd ook in 1 keer heb kunnen declareren. Dat scheelt voor gedoe voor jullie en mij.

Edwin uit Delft, 13 januari 2014

Snel en duidelijk geholpen.
Uitgekeerde bedrag helder uitgelegd.

J. uit Bunnik, 11 januari 2014

mijn ervaring met national academic was goed en correct. Jammer dat ik de doorlopende reisverzekering moest beëindigen. Het was voor mij gemakkelijk om alle verzekeringen bij een verzekeraar onder te brengen.

A.Meijer uit Groningen, 10 januari 2014

Alles helemaal prima, echter vind ik nergens hoelang het duurt voordat ik mijn declaratie terug ontvang op mijn rekening.

Van uit Nijmegen, 10 januari 2014

Reactie National Academic 13/01/2014

Beste mevrouw Van Beuningen,

In 99% van de gevallen handelen wij uw declaratie binnen 5 werkdagen af. National Academic zorgt er daardoor voor dat u ruim op tijd uw geld op uw rekening heeft staan. Bij buitenlandse nota’s kan de verwerkingstijd soms iets langer zijn. U ontvangt van ons via het bij ons bekende e-mailadres een bericht van afhandeling van uw declaratie. Deze informatie kunt u vinden bij de veelgestelde vragen op onze website. https://na.nl/veelgestelde-vragen

Prima, snelle en goedkopere manier om te declareren. Deze worden snel door u afgehandeld!

J. uit Aalten, 10 januari 2014

Goed!

DJ uit Capelle a/d IJssel, 10 januari 2014

Het was de eerste keer even goed lezen. Het was heel snel gedaan.

Marjon uit Den Haag, 10 januari 2014

8,5

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen