Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Prima service.

M. uit Eindhoven, 1 april 2014

Mijn ervaring na twee declaraties is positief. Het serviceteam reageert zeer snel op email en de behandeling van een declaratie verloopt soepel. Het is veel simpeler om digitaal te declareren dan via de post.

Mw. uit Amsterdam, 1 april 2014

Declaratie gaat zeer makkelijk per telefoon.

Carin uit Wagenberg, 31 maart 2014

Zeer snelle afhandeling, goede informatie, klantvriendelijk

ga zo door!

Jan-Douwe uit Achthuizen, 31 maart 2014

Na een skiongeval, met vele verschillende rekeningen heeft de schadespecialist, mij erg geholpen. met veel geduld uitgelegd wat ik met de verschillende rekeningen moest doen en welke formulieren ik hiervoor in moest vullen en deze mij toegestuurd. Binnen een week heb ik reactie terug gehad op mijn ingevulde formulieren. Wat een fijne service allemaal. Dank je wel!

Met vriendelijke groet.
Marcia van Teeseling

Marcia uit Groet, 31 maart 2014

Bijzonder snelle en prettige afhandeling van onze schade. Op iedere vraag die ik had werd diezelfde dag nog gereageerd!

Beb uit '-Hertogenbosch, 31 maart 2014

Het werkt wel eenvoudig en overzichtelijk via de website, het heeft mij alleen erg lang geduurd om een bonnetje te laten declareren. Volgens klantenservice was de bon dan niet duidelijk genoeg, dus dat is wel een nadeel van online declareren. Bovendien worden alle andere posten van de bon ook opgenomen als niet-declareerbaar. Dat is natuurlijk correct en gaat waarschijnlijk volautomatisch, maar is anderzijds wel overbodig.

Tim uit Enschede, 30 maart 2014

Super makkelijk en snel

Stefan uit Enschede , 29 maart 2014

Wij hebben het zg. Mosley-dieet gevolgd. Dat is per week eerst twee dagen alleen de lunch overslaan. dan een dag gewoon eten, weer een dag geen lunch en dan weer gewoon en daarna weer een lunch overslaan. Daarmee is de week rond. Juist door die cyclus hod je dit schema vol.
Goed resultaat bij ons !

Jeruël uit Leek, 29 maart 2014

Ervaring in 2 zaken, beiden in Frankrijk.
Een aanrijding op een parkeerplaats, welke schade door u volledig is afgehandeld en een 2e geval bij het plotseling, niet meer te verhelpen defect aan de motor van onze auto, vervangend vervoer gekregen, auto gerepatrieerd naar Nederland. Het 2e geval via SOS pechhulp, via jullie afgesloten. Alles tot volle tevredenheid.
Wij hadden onze zorgverzekering bij jullie ondergebracht en daarna ook andere verzekeringen.
Aan diverse vrienden jullie gegevens doorgespeeld.
Ton van Leeuwen

A.W.E. uit Piershil, 29 maart 2014

Tot nu toe alles Prima!

Mevr. uit Schiedam, 29 maart 2014

Nooit problemen. gewoon goed. Klasse!!

W. uit Gouda, 28 maart 2014

Bijzonder vriendelijke en persoonlijke afhandeling van de schadeclaim door de schadespecialist. Bovendien onvoorstelbaar snelle actie! Onze welgemeende complimenten!
Met vriendelijke groet, Joke van Dijk.

Joke uit Woubrugge, 28 maart 2014

Mijn ervaringen met het schadeteam zijn heel goed. Er werd heel snel en accuraat gehandeld!
Ook de schade aan mijn auto is perfect door Lotte - Purmerend gerepareerd.

Ben over National Academic schadeteam en Lotte - Purmerend erg tevreden. Aanraders!!!!

Harry uit Middenbeemster, 28 maart 2014

Laatst wilde ik de dekking van mijn verzekering terugschroeven. Dat kon tot mijn verbazing alleen aan het eind van het jaar en niet tussentijds. Je kunt wel ten alle tijde een verzekering aangaan maar niet de pakketten wijzigen.

R. uit Deventer, 28 maart 2014

Rusland verklaring na telefonisch verzoek binnen paar uur ontvangen. Top gedaan. Collega zit al twee weken te wachten bij andere maatschappij.

Rico uit Opmeer, 28 maart 2014

Duidelijke en vriendelijke hulp. Ben zeer tevreden.

J.J. uit Haarlem, 28 maart 2014

Twee maal gebeld, twee maal prima!
Eerste keer was de wachttijd te lang en kreeg ik terugbelmogelijkheden aangeboden.
Tweede keer ging over een niet ontvangen declaratie. Goed afgehandeld.
Vriendelijke mensen! Ga zo door!

R. uit Elst, 28 maart 2014

Prima service : Correct , Vlot en Klantvriendelijk

Bedankt !

J.J. uit Berlicum Nb, 28 maart 2014

Een heel gemakkelijke manier om te declareren.

M.Kamp-Breeman uit Terneuzen, 28 maart 2014

Uw medewerkers hebben zich prima voor mij ingezet en waren meegaand en begripvol. Ik vond het prettig dat ze mij het gevoel gaven dat mijn persoonlijke situatie ook als zodanig behandeld werd. Het was lastig dat er regels en protocollen waren waar ik geen weet van had (SOS Centrale?!). Ik had nog nooit van dergelijke dingen gehoord en dit maakte wel dat het proces gefrustreerd werd. Uw medewerkers hebben mij echter prima er doorheen gelootst. Nadeel is wel dat ik nu bijna 2 volle maanden bezig ben met het regelen van alle zaken.

Tim uit Arnhem, 27 maart 2014

Heldere, duidelijke communicatie vanaf het eerste telefoontje. Prettig dat er meteen een referentie en contactpersoon wordt toegewezen. Supersnelle afhandeling na insturen van de documentatie (dezelfde dag!).

Brigitte uit Rotterdam, 27 maart 2014

Heel vriendelijk, toegezegde informatie zeer snel ontvangen!

Cijfer 9,7.

C uit Papendrecht, 27 maart 2014

Kort en bondig: Snel en goed!

H.M. uit 2665 aj Bleiswijk, 27 maart 2014

Goed en snel geholpen na een vraag over verzekering in het buitenland. Binnen een paar minuten de benodigde documenten in het engels per email ontvangen. Heldere uiteenzetting! Prima dus.

Lutteke uit Zutphen, 26 maart 2014

Goed (mail)contact, heldere procedure en zeer snelle afhandeling. Hartelijk dank hiervoor.

J.F. uit Haarlem, 26 maart 2014

Erg fijn en zeer vriendelijk geholpen door servicemedewerker. Uitstekende service.

Jelle uit Den Haag, 26 maart 2014

Fijn om zo te kunnen mailen en zo snel antwoord te krijgen. Prima, dank u wel.

Els uit Rotterdam, 26 maart 2014

Goed maar 1 brillenglas wordt wel vergoed en het andere niet. Komt vreemd over

J.Overzee uit Enschede, 26 maart 2014

Zeer te vreden over het antwoord wat ik via de mail heb ontvangen.

Heel fijn dat er een snele reactie was en ook dat het bestand waar ik om vroeg meteen mee werd geleverd in de bijlage van de email.

en een goede tip om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

dank

Bobby uit Uitgeest, 26 maart 2014

9,1

Dit is het gemiddelde klantcijfer van National Academic in de afgelopen 3 maanden.

Contact

Chat E-mail Vragen