Zorgverzekering

Klantervaringen

Hieronder vindt u ervaringen van National Academic klanten. We plaatsen álle ervaringen van onze klanten. Uiteraard zolang ze geen aanstootgevend taalgebruik bevatten en voldoen aan ons reviewbeleid. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.

Deel uw ervaring

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Alle reviews

nog geen afgesloten vraag, maar wel snelle respons, en wat de vervolgstappen zijn

Reinier uit Vriezenveen, 18 januari 2016

Ik had een vraag over een mail omtrent mijn zorgverzekering en kreeg vrijwel direct een antwoord op mijn vraag. En daarmee was de onduidelijkheid bij mij weggenomen.

H. uit Elst (gld), 18 januari 2016

Mijn ervaring van de jaren dat ik nu al bij National Academic verzekerd ben zijn nog steeds heel positief. Er wordt echt met je meegedacht en het is zeker geen starre verzekeringsmaatschappij. Ik ben al jaren heel tevreden.

Marianne uit Volendam, 18 januari 2016

Goede en snelle reactie op mijn vraag, probleem is snel opgelost door medewerker!

Robert uit Velserbroek, 18 januari 2016

Geweldige afhandeling door uw schadespecialist!

W. uit Vught, 18 januari 2016

Prima ophaal- en brengservice. Auto netjes gewassen terug. Schade prima hersteld

Felix uit Ulft, 18 januari 2016

Ingediende factuur voor glasschade werd zeer snel betaald door NA

Luuk uit Ottersum, 18 januari 2016

Adequaat opgelost. Jammer dat we de fout zelf moesten ontdekken, maar daarna is het snel verholpen. Dank daarvoor.

A. uit Mijnsheerenland, 18 januari 2016

Tip top zo geregeld.

Eric uit 2611 Vx, 18 januari 2016

Goede uitleg en correcte beantwoording van mijn vraag.
Helaas is daarmee het probleem nog niet opgelost, maar daar kan de medewerrker van NA niets aan doen.

Loek uit Epe, 18 januari 2016

perfect

Michael uit Klaaswaal, 18 januari 2016

Goed geholpen
Vriendelijk

Fokko uit Hengelo Ov, 18 januari 2016

Slechte gang van zaken. Eerst moet je eind december bellen waar je nieuwe zorgpas blijft. Dan krijgt je de pas 2x thuis gestuurd. Na 2 weken blijkt dat je een foute pas hebt gekregen en dat je (hoera) eind januari de goede pas krijgt.
Applaus voor deze servioce

M. uit Spijkenisse, 18 januari 2016

Reactie National Academic - 18 januari 2016
Beste mevrouw Van Deursen, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om u verdere uitleg te geven.

De van de medewerkster van het serviceteam ontvangen e-mail is niet behulpzaam bij mijn probleem. Ik kan nog steeds de nota's die voor mij zijn ingediend en vergoed niet zien, wel 2014 maar niet 2015.

M.P. uit Rotterdam, 16 januari 2016

Reactie National Academic - 16 januari 2016
Beste heer Janssens, ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om u verder te helpen.

Prettig, makkelijk en snel.
Wel lastig om scherpe foto's te maken.
Vraag: mogen ook delen van een nota opgestuurd worden?

Dick uit Amersfoort, 15 januari 2016

Reactie National Academic - 15 januari 2016 Beste heer Sijm, ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Tot nu toe altijd goed geholpen. De medewerkers zijn meedenkend, vlot en duidelijk. Nooit problemen gehad met de klantenservice!

JK uit Zwijndrecht, 15 januari 2016

Snelle reactie. Waarvoor dank.

Marc uit Voerendaal, 15 januari 2016

alleen maar positief

H.Blanke uit Sommelsdijk, 15 januari 2016

Uitstekend geholpen door de medewerkers.

S.D.Barghoorn uit Heusden, 15 januari 2016

Snelle afhandeling en duidelijke uitleg

Palmen-Hermens uit Sittard, 15 januari 2016

Prima

Szenwinn uit Groningen, 15 januari 2016

Vriendelijk en goed geholpen

Kyra uit Goirle, 15 januari 2016

Altijd snelle afhandeling! Zeer tevreden!

Maarten uit Haarlem, 15 januari 2016

Beide polissen, bestemd voor mijn zoon, zijn woensdagavond 13/01 door de telefoon ontstaan. Later die avond, toen ze digitaal werden aangeleverd, stonden er nogal wat onjuistheden in. Ik heb vervolgens gemaild, verzocht om mij terug te bellen, nog eens tweemeel gemaild, maar nieuwe polissen zijn er nog altijd niet. Geen idee of mijn zoon dus reeds verzekerd is.

Rob uit Zaandam, 15 januari 2016

Reactie National Academic - 15 januari 2016
Beste heer Groenewegen, dit is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om het voor u op te lossen.

Ik heb mijn gesprek omtrent zorgverzekering goed ervaren!

Rabiye uit Etten-Leur, 15 januari 2016

Uw schadespecialist heeft goede service verleend. Was erg netjes aan de telefoon en heeft direct actie ondernomen. Heeft mij goed op de hoogte gehouden wat betreft mijn schade.

Angelique uit Rotterdam, 15 januari 2016

behulpzaam en adequaat afgehandeld

L.v.Beurden uit Deurne, 15 januari 2016

Bedankt. Een goede en snelle uitleg!

J.H.R. uit Krimpen aan de Lek, 15 januari 2016

zeer begrijpelijke en volledige uitleg over een vraag over het eigen risico.

F uit Deventer, 14 januari 2016

Ik ben uitermate tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn vraag.

F.J.H. uit Heerlen, 14 januari 2016

8,4

Dit is de gemiddelde waardering door National Academic klanten in de afgelopen 3 maanden. Actueel en transparant.

Contact

Chat E-mail Vragen